pavelu96 Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 K obědu hambáček, hranolčičky a dipíček Sice trhané hovězí, ale co už, mám líp číst, ale hlad mi zatemnil oči... vendelinek, Milan+ a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. srpen 2021 Odesláno 7. srpen 2021 já dneska trochu na ohni Péťa, vendelinek, Charlie 1 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
vendelinek Odesláno 8. srpen 2021 Autor Odesláno 8. srpen 2021 Já dneska takhle Vepřové špízy brambor.knedlik špenát Dobrou chuť Milan+, ozzy56 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Návštěvník Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 @vendelinekParáda, chce to ale Vendo větší talíře koukám. Ty porce jsou čím dál větší Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 Tak jsem zase dostal hlad . Pěkný špízky máš . Je vidět, že to máš zmáklý a pěkně stíháš oběd v poledne . My děláme dneska koprovku, ještě ale není hotovo.. Už se to ale blíží Citovat
vendelinek Odesláno 8. srpen 2021 Autor Odesláno 8. srpen 2021 Spíš budu muset dělat toho míň, a přizpůsobit porce talířům,protože se vždycky po obědě nemůžu hejbat Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 Koprovka je tady. Někdo ji nesnáší, já čas od času můžu. @vendelinek aby to nebylo tak brutální, jdu se proběhnout se sekačkou po zahradě Citovat
radim.1008 Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 Taky o ní přemýšlím, ale je neděle a v noci byla solidní bouřka... Jinak u nás dnes bez foto. Rychlo kuřecí plátek s rýží. Péťa a vendelinek ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 @Petr 3008 Ty bláho tak koprovku bych si dal a hezky tak jak to máš ty. S knedlíkem a masem! My doma dycky dělali Koprovku Social Edition s bramborem a vajíčkem kterou mám taky rád Citovat
ozzy56 Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 tvl, Social Edition , taky míváme s vajíčkem Citovat
Návštěvník Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 @ozzy56 to byl jen fór ale tobě to vysvětlovat je jako nosit dřevo do lesa že Jooo s vajíčkem super ale to děláme jen z čerstvého kopru a bramborem. No a pak je ze sterilizovaného kyselejší a tu děláme s knedlíkem a masem. Obojí chutná jinak a obojí super Teď zrovna bych si dal tu kantýnskou s knedlíkem a masem Už mi ty stejky apod sra.čky lezou na dovolené krkem, není nad domácí stravu Citovat
Návštěvník Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 Taky mi všechny ty smažený jídla lezou krkem...včera jsem si dal domácí svíčkovou...super Citovat
Návštěvník Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 Jo jo není nad české jídlo, to říkám furt. Jako jídel jsem měl za poslední týden mrak a některé fakt bomby ale domácí strava je prostě top. Já bych byl špatný miliardář protože takové brambory s cibulkou a kyška hmmm Citovat
Návštěvník Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 Jo, na dovče hospodská jídla super...ale prostě se člověk těší po dovče na tu domácí stravu...alespoň já to tak mám Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 8. srpen 2021 Odesláno 8. srpen 2021 před 48 minutami, vagi napsal: Taky mi všechny ty smažený jídla lezou krkem ale takhle řízeček.. není špatnej . Jinak jasný, mám to stejně. Rád si někde něco dám, je to fajn, nesmí toho ale být moc. Taky se vždycky těším na něco pořádného domácího. Koprovku dojím ještě v týdnu a mám připravený i buřtguláš, protože na ty obědy v rest vůbec chuť nemám. @HanysR jj, mamina si dala taky bez masa s vajíčkem Citovat
MotoMoto Odesláno 10. srpen 2021 Odesláno 10. srpen 2021 včerejší večeře, domácí bulky, hovězí burgr, chyběl čedar, tak byla cihla, rajče, okurka, majonéza (ochucená) a grlivaná kukuřice Citovat
Návštěvník Odesláno 11. srpen 2021 Odesláno 11. srpen 2021 @Hafity Tady máš jednu luxusní maďarskou vařenou Škoda, že nejde poslat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.