Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Petr 3008
Odesláno

Tak jsem zase dostal hlad 😆. Pěkný špízky máš :super. Je vidět, že to máš zmáklý a pěkně stíháš oběd v poledne 🙂.  My děláme dneska koprovku, ještě ale není hotovo.. Už se to ale blíží

Guest Petr 3008
Odesláno

Koprovka je tady. Někdo ji nesnáší, já čas od času můžu. @vendelinek aby to nebylo tak brutální, jdu se proběhnout se sekačkou po zahradě 😆

IMG_20210808_122920.thumb.jpg.82ac67294841c92ff9e5297d30750ffd.jpg

Návštěvník
Odesláno

@Petr 3008 Ty bláho tak koprovku bych si dal a hezky tak jak to máš ty. S knedlíkem a masem! My doma dycky dělali Koprovku Social Edition s bramborem a vajíčkem kterou mám taky rád 🤣 

Návštěvník
Odesláno

@ozzy56😁 to byl jen fór ale tobě to vysvětlovat je jako nosit dřevo do lesa že 🤣 Jooo s vajíčkem super ale to děláme jen z čerstvého kopru a bramborem. No a pak je ze sterilizovaného kyselejší a tu děláme s knedlíkem a masem. Obojí chutná jinak a obojí super 🙂 Teď zrovna bych si dal tu kantýnskou s knedlíkem a masem 😁 Už mi ty stejky apod sra.čky lezou na dovolené krkem, není nad domácí stravu 😁

Návštěvník
Odesláno

Taky mi všechny ty smažený jídla lezou krkem...včera jsem si dal domácí svíčkovou...super :D:super

Návštěvník
Odesláno

Jo jo není nad české jídlo, to říkám furt. Jako jídel jsem měl za poslední týden mrak a některé fakt bomby ale domácí strava je prostě top. Já bych byl špatný miliardář protože takové brambory s cibulkou a kyška hmmm 🙂

Návštěvník
Odesláno

Jo, na dovče hospodská jídla super...ale prostě se člověk těší po dovče na tu domácí stravu...alespoň já to tak mám :):super

Guest Petr 3008
Odesláno
před 48 minutami, vagi napsal:

Taky mi všechny ty smažený jídla lezou krkem

ale takhle řízeček.. není špatnej 🤣. Jinak jasný, mám to stejně. Rád si někde něco dám, je to fajn, nesmí toho ale být moc. Taky se vždycky těším na něco pořádného domácího. Koprovku dojím ještě v týdnu a mám připravený i buřtguláš, protože na ty obědy v rest vůbec chuť nemám.

@HanysR jj, mamina si dala taky bez masa s vajíčkem 🙂

Odesláno

včerejší večeře, domácí bulky, hovězí burgr, chyběl čedar, tak byla cihla, rajče, okurka, majonéza (ochucená) a grlivaná kukuřice

burgr.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...