enikybeniky Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Zdravím, tak jsem nechal po koupi vozu vyměnit rozvody včetně vodní pumpy. A od tý doby jsem zpozoroval pár úkazů, který předtím nebyly. Nejdřív začala při záběru motoru povrzávat (asi) palubní deska, což se dneska neprojevilo, takže to snad přestalo. Samo? Spíš mě trápí jiný 2 věci: 1. po pootočení klíčku do druhé polohy (kontrolky) jde slyšet jakoby větrák topení (topení je vyplé). Zdá se mi, že je i cítit malinký závan teplého vzduchu, když přiložím ruku blízko fukarům. Zkusil jsem nahrát video, chce to zvuk hodně nahlas a zaměřit se na zvuk fukarů, který 406-káři jistě znáte. Je možný, že může občas zůstat jakoby topení někde seklé, zaplé? 2. Při vyšší rychlosti, asi tak kolem 80 km/h se ozývá zepředu takové jakoby kovové svištění, jako když jde od nějaký trubky vzduch. Co by to mohlo být? To se mi nahrát nepovedlo, v tý rychlosti by to stejně na mobilu nebylo slyšet. Díky za názory, spíš mě trápí ten druhej zvuk, to je takový nepříjemhý, na to topení bych se i vykašlal, hlavně že topí. Citovat
Ferry Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 to ze v druhe poloze klicku bezi kabinovy ventilator i kdyz je stazen na minimum a trochu fouka z vydechu vzduchu je normalni funkce kovove svisteni muze byt jakykoliv aerodynamicky hluk, at uz od steracu, zrcatek, gumovych list kolem oken apod Citovat
Guest servisman Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 přesně jak píše Ferry to svištění může dělat i anténa či pak šíbr pokud je Citovat
enikybeniky Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 Díky. No, normální funkce, dřív jsem si toho každopádně nevšiml a že by to dělalo 100% vždycky, taky říct nemůžu. Ale jestli je to normální a má to být slyšet, tak dobře. Ten aerodynamický zvuk se projevil až po tý výměně rozvodu, stejně jako jsem si až po výměně všiml toho topení a toho povrzávání palubní desky... Jsou to maličkosti, ale zajímá mě to... Citovat
enikybeniky Odesláno 5. prosinec 2008 Autor Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: honza406 přesně jak píše Ferry to svištění může dělat i anténa či pak šíbr pokud je Takže u Tebe taky ventilátor jede po zapnutí klíčku? Anténa je, šíbr není. Citovat
Guest servisman Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 jj ventilátor běží na minimum po zapnutí klíčku stále Citovat
OK406 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: enikybeniky Díky. No, normální funkce, dřív jsem si toho každopádně nevšiml a že by to dělalo 100% vždycky, taky říct nemůžu. Ale jestli je to normální a má to být slyšet, tak dobře. Ten aerodynamický zvuk se projevil až po tý výměně rozvodu, stejně jako jsem si až po výměně všiml toho topení a toho povrzávání palubní desky... Jsou to maličkosti, ale zajímá mě to... Pokud máš možnost, tak ať tě sveze někdo, kdo má úplně stejné auto 406 a poslechni si, zda-li i u něho jsou zvuky a pak provez toho druhé, ať si to poslechne tvoji 406 a uvidíte, co a jak. Citovat
Welis Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 hele mě při 100km/h se dostal zvuk do škvíry mezi tesnením dveri a to byl rachot a taky to prestalo samo ... jestli prošlapnes plyn na neutral a ten zvuk neuslyšíš tak rozvodama to nebude... Citovat
Petr0604 Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Ve 406 jede ventilátor furt i když není zaplý, tzv. nucené větrání Citovat
Guest servisman Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 Původně zaslal: Petr0604 Ve 406 jede ventilátor furt i když není zaplý, tzv. nucené větrání jede ale po zapnutí klíčku jak jsem psal víše Citovat
pavloucha Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 taky mi běží na minimum,když otočím klíčkem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. prosinec 2008 Odesláno 5. prosinec 2008 No ten druhý zvuk by mohlo spusobovat špatné uchycení plastového krytu motoru nebo podběhu, určitě ho sundavali při vyměně rozvodů, koukni na to. Jinak ten ventilátor fakt běží pořád, i mě Citovat
enikybeniky Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 Díky Hujvajz, to mě nenapadlo, kouknu na to. Citovat
enikybeniky Odesláno 7. prosinec 2008 Autor Odesláno 7. prosinec 2008 Tak jsem se díval pod kapotu, vše naprosto v pořádku, ale tip č. 2 vypadá nadějně, pravej podběh je opravdu uvolněnej, chybí mu ten spodní šroub a je odtáhnutej. Šroub ho přitáhne, ale vypadá to, že ne úplně, to uvidim, až ten šroub seženu. Když ho nepřitáhne úplně, tak nevim, jak ten podběh donutit, aby přiléhal úplně, případně koupit celej novej, no.... By mě zajímalo, co u těch rozvodů s tím podběhem prováděl, že ho ani nepřišrouboval... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. prosinec 2008 Odesláno 7. prosinec 2008 Původně zaslal: enikybeniky Tak jsem se díval pod kapotu, vše naprosto v pořádku, ale tip č. 2 vypadá nadějně, pravej podběh je opravdu uvolněnej, chybí mu ten spodní šroub a je odtáhnutej. Šroub ho přitáhne, ale vypadá to, že ne úplně, to uvidim, až ten šroub seženu. Když ho nepřitáhne úplně, tak nevim, jak ten podběh donutit, aby přiléhal úplně, případně koupit celej novej, no.... By mě zajímalo, co u těch rozvodů s tím podběhem prováděl, že ho ani nepřišrouboval... No podběh musí dolů, jinak se tam nedostanou, v každym připadě ho měl zpatky přišroubovat [upravil dne 7/12/08 Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.