Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim, chtel bych se zeptat na vase nazory na brzdove kotouce. Jsem se napevno rozhodl, ze v lete budu porizovat nove brzdy. A padli mi do oka dvoje predni brzdove kotouce.. jedny ATE powerdisc, druhe Ferodo DS Performance. A protoze se v tom tolik nepohybuju, chtel bych se zeptat odborniku, jestli je v nich velky kvalitativni rozdil? (rozdil financni je cca 1600,-/kus).

P.S. dozadu stejne dilema :), oboje desticky Ferodo Premier (predek/zadek)

[upravil dne 3.12.2008 švejk]

Guest servisman
Odesláno

to samé mám vepředu sic pokud lehce brzdím s citem tak to píská drobet :) jinak spokojenost

Odesláno

Mám 4x ATE a 8x desky Textar a naprostá spokojenost

na autě jsou rok a vše vypadá jako nové, žádné házení při brždění a desky ani moc nepráší, ty kotouče ATE byly na autě už od výrobce :roker

Kdyby sis udělal výlet v okolí UL, tak bych Ti je v elitu koupil na sebe, mám velmi příjemnou slevu :)

Jo vzadu mám ty kotoučo bubny a v nich nějaký obyč pakny na ručku,ale tam stačí ty nejlevnější:cool:

[upravil dne 3/12/08 punkac]

Odesláno
Původně zaslal: mocheek

Co takhle O.Z. Zimmermann? V rodine je mame na dvou autech (audi 80 2.8 quattro a suzuki swift 1.6GTi) a na jare pujdou i na 306 a swift 1.3GTi.

na ty jsem taky jeden cas koukal, ale nejak se mi u nich nezda cena, na to ze jsou vrtany. Ve srovnani s vrtanymi kotouci brembo ktery stoji temer 3x tolik. Uznavam, je to silne laicky zpusob, temer nic nevypovidajici o kvalite.. ale je to taky zpusob. Kazdopadne vemu je take v potaz :)

Odesláno

mno, koukam ze misto toho aby se mi vyber zuzil se mi rozsiruje :D

• OZ Zimmermann
  • Brembo
  • ATE
  • Ferodo

nakonec asi pouziju starou dobrou metodu \"ententikydvaspaliky\" :). U me osobne teda zatim vyhrava OZ Zimmermann (protoze se mi opticky libi), ale to jsem zrovna u brzd ochoten ozelet a radeji koupit jine, sice ne vrtane, ale lepsi. A ted jak se rika.. babo rad :D

Odesláno

pokud chces rouzumnou kvalitu a cenu, tak TRW taky nejsou spatny.... Do \"zavodnich\" brzd bych nesel, abys nebyl zklamany, ze to hur brzdi nez normalne....

Ale drz se jako ja pravidla - \"Auto nemusim rozjet, ale musim ho ubrzdit\"

Odesláno

prave toho se bojim :) nerad bych koupil Znacku s velkym `Z` a pak zjistil, ze kvalitni brzdy vyrabi az od xy tisic vys a ze daleko vic muziky bych mel nekde jinde.. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...