hnusoba Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Má niekto skúsenosti so zimnými pneu BF Goodrich Winter G? Zimné Barum ani Matador nechcem, lacným čínskym sa vyhýbam ako čert kríža...Tak mi z tých lacných ostali len Sava, Debica alebo Kleber....Len rozmýšľam, či tá BF Goodrich by bola dobrá voľba Citovat
Blizzard Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 měl jsem na starej 406tce v rozměru 14\". mrzí mě že musely pryč, protože mě vyvezly všude. až dojezdím mischelin alpine na kterých jsem, koupil nynější 406 tak zase koupim goodriche. BFka mám i letní a jsem s nima nadmíru spokojenej. paul jane je má taky (jak zimní tak letní), tak se ho můžeš zeptat na zkušenosti. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Znamej je ma na Nexii, uplne nove, a velice si pochvaluje... Presel na ne s Barumek s Polarisu, ale s tychto je uneseni ... Citovat
chuck11 Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Mněl jsem letní a byl jsem spokojenej:super,co se týče zimních o Bridgestonech si nepřemýšlel? Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 mam BF jako letni profiler 2-super vzhled ale i kvalitka zimni mam BF winter G a taky pohoda , zezacatku me prislo ze klouzou i na asfaltu ale je potreba je trosku ojezdit , ted no problem a v testech skoncila letos na 4 miste . oboji mam v 205/55 R16 Citovat
hnusoba Odesláno 30. listopad 2008 Autor Odesláno 30. listopad 2008 Letné BF Goodrich som mal aj ja a boli na nezaplatenie, držali ako pribité....len so zimnými má málo ľuďí skúsenosti preto sa pýtam... Citovat
Ladman Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 já je měl na Fiatu a byly good;). Jsou to v USA jedny z nejprodávanějších pneu:potlesk, především pro auta 4x4. Měl je (možná i ještě má) Honza 406, teď ale nevím jestli letní nebo zimní. Citovat
oni Odesláno 2. prosinec 2008 Odesláno 2. prosinec 2008 ja jsem jezdil na sawa eskymo 2 a nedam nane dopustit, kleber krisalp ma kamos a taky dobry a debici dnes nevimale stary ivalby sputny taky nebyli spatny! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.