dzana.m Odesláno 29. listopad 2008 Autor Odesláno 29. listopad 2008 hups tak se omlouvám nejde mi to video sm vložit [upravil dne 29/11/08 dzana.m] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Tak na žádost Dzany jsem to dal na youtubko, je to sice starý a známý, ale třeba to někdo nezná Citovat
Majar Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Taky jsem jednoho vytahoval traktorem.Dopadlo to podobně.:D:papa:D Citovat
Fx Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 My takhle zkoušeli roztáhnout odtahovku - avii s cordobou na vleku za BMW E36... Dopadlo to stejně. Nakonec jsme přišli na to, že by to tak možná nedopadlo, ale někdo měnil nárazník a jaksi zapomněl dát ze strany kufru podložky. Každopádně ty zadní nárazníky jsou v tomhle řešený dost naprd... Když vidím, jak to tam je, radši bych nikoho netahal. Citovat
BoneDaddy Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Jméno videa je opravdu trefné. Každopádně mě to pobavilo. Citovat
vendelinek Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Ještě sem to neviděl,jj,sou klucí šikovný,ale stejně ho nevytáhli:D Citovat
Trundik Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 jo, kdyby vzali lopatu a trochu si zaposilovali, tak to dopadlo úplně jinak. Citovat
Marlin Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 to mi dosti silne neco pripomina Citovat
Trundik Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: Marlin to mi dosti silne neco pripomina Ani se ti nedivím. Když jsem to video ukazoval manželce, tak se mě ptala, jestli to nejsi ty. Citovat
Medvěd Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Taky jsem to video neznal a přiznám se, že dteď nechápu, proč si dotyčný mamlas nesjel o kousek níž předníma kolama na asfalt - auto je, podle mě s předním náhonem ... Jinak - Fxi, myslel jsem, že jsi \"mazák\" a víš, že se nikdy netahá za nárazník, ale vždy za oko v kastli nebo v nouzi za kouli, nárazník tam je kvůli narážení, ne na tahání, což napovídá i název tohoto karosářského dílu, že .... Citovat
Marlin Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 No medo, Nejsa taky byla chycena za oko na tahani a vyletel naraznik, takze ja bych se nedivil, kdyby to tahal za kastli, ale povolil naraznik Citovat
KoudaK Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: Trundik jo, kdyby vzali lopatu a trochu si zaposilovali, tak to dopadlo úplně jinak. Přeně tak... Stačilo vzít lopatu a trochu toho sněhu odházet... Citovat
KoudaK Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: Marlin to mi dosti silne neco pripomina tahat takhle báwo tak si myslím,že v tom má prsty někdo jinéj.. Citovat
Medvěd Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Trundik jo, kdyby vzali lopatu a trochu si zaposilovali, tak to dopadlo úplně jinak. Přeně tak... Stačilo vzít lopatu a trochu toho sněhu odházet... K čemu lopatu. zpotit se a riskovat mozoly, když je poblíž pick-up s pětilitrovým motorem a silou několika slonů .... Citovat
KoudaK Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: KoudaK Původně zaslal: Trundik jo, kdyby vzali lopatu a trochu si zaposilovali, tak to dopadlo úplně jinak. Přeně tak... Stačilo vzít lopatu a trochu toho sněhu odházet... K čemu lopatu. zpotit se a riskovat mozoly, když je poblíž pick-up s pětilitrovým motorem a silou několika slonů .... To jo ale s jakéjma následkama..? :-) Citovat
permonik7 Odesláno 1. prosinec 2008 Odesláno 1. prosinec 2008 Asi mu to stálo za to, příště bude chytřejší. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.