Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no asi tě moc nepotěším,ale značka Filson není nic moc,zrovna oni vyrábějí pro supermarkety,ale být tebou tak bych to moc neřešil,protože kolikkrát použiješ startovací kabely,já jich mám cca 5 let a to jsem je použil jednou a to ještě ne na svém autě,tak že jsem přesvědčen ,že i ty z Kauflandu ti postačí:myslim

Odesláno

Ty jsou dobrý,v pohodě ,ale než je koupíš,koukni na kleště,jestli jsou pogumovaný držáky,jestli jsou jen plastový,nebrat jsou křehký a praskaji,já už mám druhý,na těch prvních sem chtěl ušetřit,vydržely jen rok,tydle pogumovaný mám už asi 6let a sou :super

Guest servisman
Odesláno

mám klešťové 400 A a pohoda občas jsem si připadal v zimě jako startovací vozík :D

Odesláno
Původně zaslal: Jan 406 1.8i

no asi tě moc nepotěším,ale značka Filson není nic moc,zrovna oni vyrábějí pro supermarkety,ale být tebou tak bych to moc neřešil,protože kolikkrát použiješ startovací kabely,já jich mám cca 5 let a to jsem je použil jednou a to ještě ne na svém autě,tak že jsem přesvědčen ,že i ty z Kauflandu ti postačí:myslim

jj plně s tebou souhlasím jsem na to úplně stejně...... !

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Nejlepší koupit kabel a svorky a udělat si ho sám :super

Suhlasim, uz som ich takto urobil niekolko a v pohode startuju destu aj AVIU. :D

Odesláno

Podobné jsem si koupil (myslím, že měly dokonce 600A). Drát byl tlustý jako palec, ale když jsem se kouknul u kleští na tloušťku vodiče, tak to byl tenký drát obalený hromadou plastu. Tak jsem vyndal baterku z auta a zkusil přes kabely nastartovat. Samozřejmě se startér ani nehnul. Řešení tedy jak se tu již psalo. Zašel jsem do elektra, koupil pořádný měděný drát a přidělal ho na originální svorky. Startér po úpravě krásně točí a drát stál kolem 200,-. Záleží hlavně na tom jaký máš motor a po koupi je raději vyzkoušej, aby jsi potom nebyl překvapen.

Odesláno
Původně zaslal: obaf

Původně zaslal: MatrixChose

Nejlepší koupit kabel a svorky a udělat si ho sám :super

Suhlasim, uz som ich takto urobil niekolko a v pohode startuju destu aj AVIU. :D

takisto som to urobil aj ja, kupil riadny kabel a velke krokodilky a hotofka.

Po minulorocnych problemom s vybijanim baterky mozem povedat, ze su \"dostatocne\" preverene v praxi! ;)

Odesláno

Ja jsem koupil kabely v tescu, dival jsem se jen jaky vydrzi proud, samozrejme jsem nevzal ty nejslabsi. Znacku si uz nepamatuju, ale myslim, ze tam maji porad to same. Startoval jsem s nima uz x lidi a porad v pohode...

Odesláno

Ja jsem rušil zesik v autě a udělal sem si startovaci kabely z toho.....nejlepší řešeni....teda sice nakladny ale co ze starejma kabelama :) ..... už sem s tim znamemu startoval traktor a no problemo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...