Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zimáky  

1. 1. Zimáky

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak co chlapi (a dámy samozřejmě :D) Máte už zimní gumy, nebo riskujete na letních?

PS.: Kdybyste si nevšimli, tady nahoře je o těch kolech anketa :super

Jinak já mám tak 14 dnů nový Barum Polaris 2 >>moje auto<<

Nový pneumatiky - zakoupený tento rok (léto, nebo zima)

Používaný - už nějakou dobu jetý

Sjetý - se vzorkem jako formule :D

[upravil dne 23.11.2008 dolly1010]

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Tak co chlapi (a dámy samozřejmě :D) Máte už zimní gumy, nebo riskujete na letních?

Zimáky už mám nasazený 14 dní ... jsou to sezonu jetý Bridgestone Blizzak LM20 185/65 R14.... mají cca 9mm vzorek. Fakt dobrý.

Jo a na malej 205ce je už postarší klasika - Barum Polaris 2 ... vpředu 4,5 mm vzadu 4,0 mm

[upravil dne 22.11.08 RichVa]

Odesláno

PS.: Kdybyste si nevšimli, tady nahoře je o těch kolech anketa :super

Jinak já mám tak 14 dnů nový Barum Polaris 2 >>moje auto<<

[upravil dne 22.11.2008 dolly1010]

tie iste ;)

Odesláno

nejake matadorky....

jazdeme teraz 3 sezonu z toho prvu sezonu stali iba v garazi a vytiahol som ich iba raz ked som nemohol nastartovat druhe auto ... :-D

minuleho roku som najazdil cca 1000km...

teraz nevem ci som mal zaskrtnut nove alebo pouzivane :-D :-D

inac na snehu sa spravali super... ale do istoty mam niekde v garazi retaze aj ked dufam ze tuto zimu bude peugeotko zase oddychovat v garazi....

Odesláno

Vzhledem k počasí jsem dneska přezul na zimní Barum Polaris, které mám delší dobu a vzorek je jako nový. Letní pneu jsem umyl a vzozek běžně vyčistil a uložil k zimnímu spánku. Ale pokud by byli teploty moc vysoké, tak letní pneu samozřejmě probudím dříve, nž mi ,,poroučí\" zákon a to 30.dubna!!!:roll

Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Já mám na předku good year ultra grip,vzadu zatím letní.Ty přední jsou velmi pěkné-jeté a dojedu je i přez léto a pak nové....

kolega mal podobnú kombináciu:bojim a oprava ho stala 40 000.-

skončil v poli

Odesláno
Původně zaslal: MrVain

Já mám na předku good year ultra grip,vzadu zatím letní.Ty přední jsou velmi pěkné-jeté a dojedu je i přez léto a pak nové....

skončil v poli

Jak si radí ABS s obutím zimní+letní :o,teda pokud ho máš.

Odesláno
Původně zaslal: zaxon

Původně zaslal: MrVain

skončil v poli

s ABS a EBD to nemusí byť až tak kritické,ale ak ho nemáš to je ako by si zatiahol v zatačke ručnu brzdu,kolega na feliici ho nemal:bojim

Odesláno

s ABS a EBD to nemusí byť až tak kritické,ale ak ho nemáš to je ako by si zatiahol v zatačke ručnu brzdu,kolega na feliici ho nemal:bojim

Taky nemám ABS :(

Odesláno

Taky nemám ABS :(

No jde právě o to že ABS si nerozumí s různým obutím na nápravách,takže buďto zimní nebo letní.

Odesláno

Dříve jsem to míval na jiných autech-třeba na favoritu a dalo se,ale o víkendu jsem pomalu dvakrát zatáčel z hlavní na vedlejší-úhel 90 stupňů a hodiny a to jsem dával fakt bacha,skoro krokem-možná se to u sedana v dieslu chová trochu jinak,ale další dvě zimní tam musím dát,abs nemám,ale nevím jestli postačí jeté zimáky,momentálně musím šetřit,jinak bych to nedělal!!!-na dvou!!!

Odesláno

Tak jsem osadil zadek pneumatikami Dunlop-wintersport-ojetými 3 roky starými-7 mm-tak by to mohlo být dobré...

Jinak podle mě je důležité kromě výšky vzorku také jejich stáří,ale záleží na kvalitě výrobce-některé i po 10 letech plní funkci-jiné za 4 roky popraskají!!!-tím se dá říci,že stvrdli...

Odesláno

Tak jsem osadil zadek pneumatikami Dunlop-wintersport-ojetými 3 roky starými-7 mm-tak by to mohlo být dobré...

Jinak podle mě je důležité kromě výšky vzorku také jejich stáří,ale záleží na kvalitě výrobce-některé i po 10 letech plní funkci-jiné za 4 roky popraskají!!!-tím se dá říci,že stvrdli...

radšej trojročné zimné ako nové letné:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...