pažout.307 Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Mám dotázek esi na zimu lit do myho pažoutka všelijaky ty aditiva co jsou na zimu, myvaji je na benzinkach.Jen jestli tu funkci nezaspupují aditiva co jsou origina pro fap, nebo jetli se nebudou ty originál a kupovany navzájem nějak rušit. A má to vubec nákej smysl?? moc děkuji za rady Citovat
AnotherOne Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Aditívum pre FAP má za účel znížiť teplotu horenia sadzí vo FAPe. Ostatné aditíva sa pridávajú kvôli zniženia bodu stuhnutia nafty, zrážaniu parafínu, zvyšovania cetanového čísla... Pridaním aditíva nič nepokazíš, to pre FAP ho nenahradí. Alebo môžeš tankovať naftu už s aditívami napr. Shell V-power. Citovat
karel307 Odesláno 29. listopad 2008 Odesláno 29. listopad 2008 Souhlasím s tím, že aditivy do nafty určitě nic nepokazíš. Já kupuji VIW - jsou na něj výborné recenze. Jo a cca 1500km jsem nenuloval palubní PC a průměrná spotřeba se téměř nehnula a po používání aditiv šel průměr za dalších cca 500km o 0,3 l dolů. A mám pocit, že motor je tišší. Aditiva snad aspoň trošku vynahrazují kvalitu paliv u nás. Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Se špatnou kvalitou paliva mužu jen souhlasit. Aditiva taky leju a od VIF je podle testu opravdu nejlepší. Mají letní a zimní a já jsem nad míru spokojenej. V testech bylo vidět i jak je motor ošetřenej vstřiky atd. Nedám na něj dopustit. Mazivost nafty o dost lepší a cetanové číslo je vyšší,takže větší výkon. Podle mých zkušeností líp táhne od spodních otáček a vubec je takovej živější a víc potichu Citovat
Jup48 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 to mně stačí, když auto umyju a vyluxuju ... okamžitě to hned taky jede líp;) Citovat
nikol Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Zdarec a jde zjistit kolik mi zustava v plechovce,je tam někde pruzor kde to zjistím? V jakem poměru to ředite a za kolik to kupujete? Citovat
AnotherOne Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Dávkovanie je určite popísané na plechovke. Ja používam TDA Castrol a ten sa riedi 10ml na 10l nafty. Súčasťou nádoby je aj dávkovač s mierkou. Citovat
karel307 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 VIW kupuji za 166,-Kč,, - zátka slouží jako odměrka: 30ml na 30l nafty, takže je na 750l nafty. Píšou, že předávkování není na škodu a dokonce při velkých mrazech se má dávat 2-3x tolik. Chlapík, kterýmu jsem to koupil do Fokusu 1,8 TDDi taky tvrdí, že rapidně klesla úroveň hluku motoru. A v servise chlapík, co dělá nafťáky říkal, že aditivy rozhodně motoru neuškodím - tak těch pár korun přežiju... Citovat
marčelino7 Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Může mi někdo říct kde VIW koupím u nás v Ostravě jsem ho nikde neviděl !! díky Citovat
ANRY Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 sice nejsem z Ostravy, ale koupis ho (sice draz) na Benzine anebo zkus Auto Stangl (uvadeny vyrobcem VIF jako jedno z prodejnich mist). Citovat
negrbob Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 www.vif.cz Sit benzinek Cepro, Benzina, Euroil. Sice maji na webu uvedeno ze nejvetsi odberatel je OMV ale v Praze jsem na ne nenarazil. Rano se stavim na Benzine plus jestli ho tam budou mit a hned si koupim plnou TOP Q nafty. Citovat
Smety Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 No jo, vy radíte kde koupit VIF, ale marčelino7 se ptal, kde koupí VIW u nich v Ostravě... tak to mu moc nepomůže... Citovat
nikol Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Doporuč mu Auto Stangl,dneska jsem ho koupil v Opavě a zitra to jedu skusit:D a pak napíšu co a jak.A na benzinkách jsem Vif nikde nepotkal.Jo a cena 172Kč. Citovat
zdemik Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Ostrava - Vítkovice ,Rudná ulice,proti pumpě Slovnaft:papa Citovat
zdemik Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Asi před měsícem 166 Kč ale nevím to přesně Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: zdemik Ostrava - Vítkovice ,Rudná ulice,proti pumpě Slovnaft:papa to myslíš AutoKelly??? Citovat
nikol Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 AutoKelly ho nema vubec v prodeji:( Dneska jsem to zjištoval. Citovat
ozzy56 Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Původně zaslal: nikol AutoKelly ho nema vubec v prodeji:( Dneska jsem to zjištoval. vlastně je tam i Autoštangl... Citovat
zdemik Odesláno 4. prosinec 2008 Odesláno 4. prosinec 2008 Ano u Štangla je to tam asi nejlevnější Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.