Gapino Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Ahoj, tak se mi to taky povedlo, dokonce jsem ten původní kloubek provrtal a ty drátky protáhnul skrz.:super Teď řešim kde vzít proud. Natáhnul jsi ho asi ze stropního světla??:myslim Citovat
punkac Odesláno 20. prosinec 2008 Autor Odesláno 20. prosinec 2008 Původně zaslal: Gapino Ahoj, tak se mi to taky povedlo, dokonce jsem ten původní kloubek provrtal a ty drátky protáhnul skrz.:super Teď řešim kde vzít proud. Natáhnul jsi ho asi ze stropního světla??:myslim Ano z lampičky na čtení mapy (je zde napětí až po zapnutí klíčku) hlavně nééé z té na normál na svícení, protože tam může být napětí i po vypnutí klíčku a hrozilo by vybití baterie plus jsem si dal práci a stropem podél dveří až do kufru jsem natáhl drát ke zpátečce, tahal jsem to dohromady s kablíkem od ukazatele senzorů couvání /umístil jsem ho taky na zrcátko/, který má jednotku taktéž v kufru takž se to zvládlo při jednom Citovat
OK406 Odesláno 6. červen 2010 Odesláno 6. červen 2010 Taky jsem sehnal samozatmavovací zrcátko (Ferry). Takže napájení se bere z hlavního světa na stropě? A mínus ? Jinak na odmavení lze použít oranžový drát 220 v černém konektoru, co je pod odkládací podložkou na levou nohu. Takže se chystám jej zapojit. Už jsem natáhl drát ze stropu ke konektoru. Ještě jej musím nějak napojit. A pak zapojit ostatní drátky. Citovat
koblih69 Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Tak se taky hlásím do klubu, dárcem orgánů byla Oktávka - vydraženo na Aukru za 107,- stačilo pár týdnů vydržet ... stále se držely přes 600,- až se objevilo jedno zapomenuté ! Kabel byl zelený, předpokládám, že vedl z BSI, ale číslo 220 souhlasilo. Tak to nebyl takový problém. Po velmi lehké upravě šlo nacvaknout na orig. kuličko, takže transplantace byla lehčí než jsem čekal. Napájení jsem vzal taky z lampičky nahoře. Hodinka a 1/2 práce na to komplet stačila ( včetně vyvedení kablíku z zrcátka ). Zrcátko je navíc o něco větší a příjemně oblé.... Citovat
shwaara Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Já bych ho chtěl asi taky Jak poznám, které mi půjde na 607 old? Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 oldo : ja tam mel elektriku pripravenou i s konektorem jen sem to zacvakl.mrkni pod lampicku na strope jestli tam nemas neco free Citovat
alternativ Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Ja se na to vrhnu hned za 14dni, az se vratim z Prahe. Uz s nim sice jezdim skoro pul roku, ale jeste nebyl cas jej zapojit Citovat
alternativ Odesláno 16. červen 2010 Odesláno 16. červen 2010 Nejak nebyl porad cas a taky mam strach, ze jakmile jednou s tapecem pohnu, tak uz bude porad volny a bude drncet. A to ja v aute nesnesu Jinak za tech 14 sni budu menit dvere, tak to splachnu najednou. Citovat
Stifler Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 oldo : ja tam mel elektriku pripravenou i s konektorem jen sem to zacvakl.mrkni pod lampicku na strope jestli tam nemas neco free Tak jsem dneska koukal pod lampičku a žádný volný konektor tam nemám. Což je docela škoda, když už mam stupeň výbavy SV, že tam nic neni. Tak to budu muset pořešit nějak jinak. Edit: Pe.Tře, nevzpomeneš si, kudy ten kabel vedl pod tou lampičkou? Nebo alespoň jaký konektor to mělo - jak vypadal? [upravil dne 4/5/11 15:50 Stifler] Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Vytáhnul jsi vlákno, které už je překonané asi tímhle: Jinak já konektor ani nehledal, od lampičky máš napájení a na zpátečku stačí jeden kabel levým A sloupkem. Práce na pár minut. [upravil dne 4/5/11 16:09 koblih69] Citovat
Stifler Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Vytáhnul jsi vlákno, které už je překonané asi tímhle: Jinak já konektor ani nehledal, od lampičky máš napájení a na zpátečku stačí jeden kabel levým A sloupkem. Práce na pár minut. Vím, že je to překonané, však to druhé vlákno taky sleduju, ale tohle vlákno taky není zbytečné. Pro mě to nebude práce na pár minut, protože nejsem elektrikář, ani nemám potřebné elektrikářské vybavení (odizolovávací kleště, spojky atd.), takže se do toho hned tak pouštět nebudu. Citovat
koblih69 Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Odizolovávací kleště nepotřebuješ, rychlospojky mají třeba u benzínky za 2,- kus. k lampičce vedou 2 dráty + - tak to není mnoho hledání. Dráty \"v prahu\" mají vytištěný čísla, takže taky není co řešit. Ptej se konkrétně co na tom není jasné. Citovat
Stifler Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Naše benzínky nenabízejí takové věci, jako jsou spojky. Navíc nechci nějaké rychlospojky, které mi nezaručí, že mi auto nevyhoří od neodborné montáže nebo vadného materiálu - radši si připlatim za kvalitu a jistotu, že to bude fungovat a bez jakýchkoliv obav. Co se týče drátů, tak v tom by asi problém nebyl, to snad najdu, jen bych to měl radši udělané tak, aby to zrcátko šlo kdykoliv odpojit - přes nějaký konektor nebo něco obdobného. No, budu nad tím přemýšlet a nějak to pak vyrobím. Citovat
Edison Odesláno 4. květen 2011 Odesláno 4. květen 2011 Není nutno jít až do prahu. U pojistek, BSI a tam v tom prostortu drůt zpátečky najdeš jedna dvě... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.