Guest Bosly Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Caute pezotaci mam drobny problem zima za dverma a ja mam v aute stale zimu, kdyz sem si auto koupil tak topilo jako slak pak mi shorel vetrak tak sem sehnal nove trandaky naletoval a znova to psouklo tak sem obednal jine a lepsi a nez to dojde tak sem to zapojil jen tak pres externi vypinac na plny vykon ale nezatopi a nnezatopi nema to nekde jeste nejaku klapku co se musi otevrit nebo netopi to ani kdyz jedu tak naporovym vzduchem je to jakesi divne ale vim ze to topilo, tak v tom bude jen naka blbost mel ste nekdo podobny problem ? hledal sem to tu na foru ale nenasel Citovat
Fusion Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Já mám dojem, že se v sekci 605 řešilo něco s nakláněním klapek toho bazmeku u topení. Jestli ti jde horká do radiátoru zjistíš tak, že u spolujezdce odděláš kryt větráku a vlevo za tunelem šáhneš na trubky k radátoru, měly by být horký. Ještě napiš o jakej motor a rok se jedná. Citovat
vendelinek Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 A neni to topení třebas zavzdušněný?:myslimto by ti šlo jenom na studeno Citovat
P607Olda Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Pokud máš automatickou klimu, tak servomotorek teplo/zima je z levé strany středního panelu, někde jak je spínací skříňka, tak trochu níž. Je přišroubován dvěma šrouby. Měl jsem vadný na dovolené (cesta do Itálie bez topení) - po demontáži ve vzduchu fungoval, ale po namontování ne. Tak jsem jel domů bez motorku, teplotu jsem šteloval když jsem tam šikovně vrazil ruku. Pak mi namontovali nový servomotorek - byl dost drahý. Možná máš ale závadu v řídící elektronice. Používal jsem kalibrovanou ránu pěstí zleva do panelu, v úrovni pravého kolene řidiče. Kdeže ty časy jsou... [upravil dne 19.11.2008 P607Olda] Citovat
Guest Bosly Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 ok uz mi dosly konecne novy trandaky do vetraku tak s tim zacnu neco delat a dam zpravu jak to dopadlo Citovat
Guest Bosly Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 jooo mam automaticku klimu a tou ridici jednotkou si myslel ten bazmek co je pod tim prvnim ovladacim koleckem jakoby na stupne rychlosti vetraku a chodu auto Citovat
vix Odesláno 19. listopad 2008 Odesláno 19. listopad 2008 Vítej v klubu:) Koukám, že se zajímáš také o elektroinstalaci : Na 605 ti mohu vřele doporučit 7-svazkovou edici od Cimrmana : Elektroinstalace řady 605. Tebou popisovaný problém najdeš jednoznačně popsaný ve 3. svazku na straně 329 Citovat
unopet Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 ahoj , ja mam tiez problem s topenim v HDI. mam zpalene tranzistory a neviem zistit nahradu. (neda sa to precitat), ak ta mozem poprosit o typ a cislo tranzistorov. vopred dakujem Citovat
rex Odesláno 30. listopad 2008 Odesláno 30. listopad 2008 Řešilo se to mnohokrát v sekci modely 605.... uspěšnou plavbu:roker Citovat
Kdo Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: vix Vítej v klubu:) Koukám, že se zajímáš také o elektroinstalaci : Na 605 ti mohu vřele doporučit 7-svazkovou edici od Cimrmana : Elektroinstalace řady 605. Tebou popisovaný problém najdeš jednoznačně popsaný ve 3. svazku na straně 329 Odpustit sis to nemohl, co?? Dost přínosný..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.