Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já nehlasoval bo je to dost daleko a ty oblasti kde se konat srazy měli stejně neznám a tak jsem se zdržel hlasování.....ale samo že dojedu,jako vždy nemůžu chybět.....nepředstavím jsi sraz kde bych nebyl......:D:D:D:papa

[upravil dne 18/11/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Já nehlasoval bo je to dost daleko a ty oblasti kde se konat srazy měli stejně neznám a tak jsem se zdržel hlasování.....ale samo že dojedu,jako vždy nemůžu chybět.....nepředstavím jsi sraz kde bych nebyl......:D:D:D:papa[/i]

Pokud tě to uklidní, ani já si neumím představit sraz, kde bys nebyl

[upravil dne 18/11/2008 Medvěd]

Odesláno

Pro svou zaneprázdněnost na tyto srazy nejezdím a proto jsem nehlasoval ( četl jsem oba návrhy a byly dobré :super ).

:xvul osobně si myslím , že každý má možnost stát se řádným členem a podílet se na rozhodování.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2Blizard: hlasovalo celkem 44 lidi, z toho par hlasu bylo vyrazeno protoze se nejednalo o radne cleny, a zhruba deset lidi hlas.ovalo spatne - tj. pouze na jeden z uvedenych mailu. .

Ahoj, tak to jsem hlasoval špatně, nějak jsem to s tím - poslat hlas na oba mejly - nepochopil... Ale i tak vyhrála lokalita, která mě zajímá více ;)

Jelikož načínám již 4. rok řádného členství, bude to můj první sraz, na který se moc těším. Zbývá jen přežít zimu a mít volno v práci...:):papa

Odesláno
Původně zaslal: punkac

2Blizard: hlasovalo celkem 44 lidi, z toho par hlasu bylo vyrazeno protoze se nejednalo o radne cleny, a zhruba deset lidi hlas.ovalo spatne - tj. pouze na jeden z uvedenych mailu. .

Ahoj, tak to jsem hlasoval špatně, nějak jsem to s tím - poslat hlas na oba mejly - nepochopil... Ale i tak vyhrála lokalita, která mě zajímá více ;)

Jelikož načínám již 4. rok řádného členství, bude to můj první sraz, na který se moc těším. Zbývá jen přežít zimu a mít volno v práci...:):papa

4 roky rad?

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

4 roky rad????

promiň, je po ránu a nerozumím

mělo to být asi tak, že jsem ještě nikde nebyl (žádná akce klubu - ono v Aussig an der Elbe toho moc není ani nevím o nějakejch jinejch členech z Ústí :( ), a že se těším rád

jinak jsem RÁD řádným členem P-C :D

Odesláno

4 roky rad????

mělo to být asi tak, že jsem ještě nikde nebyl (žádná akce klubu - ono v Aussig an der Elbe toho moc není ani nevím o nějakejch jinejch členech z Ústí :( ), a že se těším rád

No vysvětlím to za Scratche. On se ptal jestli jsi opravdu 4 roky řád (to jako řádným členem);) Trošku to psaní bez diakritiky občas mění význam slov.

[upravil dne 21/11/08 Radek Hurvajz]

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

4 roky rad????

No vysvětlím to za Scratche. On se ptal jestli jsi opravdu 4 roky řád (to jako řádným členem);) Trošku to psaní bez diakritiky občas mění význam slov.

[upravil dne 21/11/08 Radek Hurvajz]

Ano od počátku, ale psal jsem, že načínám 4. rok řádného členství - rok 2009 tj. 3 roky řádného mám za sebou ;) bohužel bez účasti na srazu, což chci napravit

Odesláno

Trošku :xvul

Pro ty, které \"mrzí\", že vyhrál Mělník, bych rád upozornil na další lákavou zajímavůstku, kterou pořadatelé ve své prezentaci opomněli vzpomenout. Kousíček - co bys kamenem dohodil(a) - od kempu se nachází mediálně dost známý přejezd. Lze kupříkladu uspořádat soutěž, kdo rychleji přeletí přes koleje (je to jen vlečka), extra soutěživé typy mohou i obousměrně. :aut

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Pro ty, které \"mrzí\", že vyhrál Mělník, bych rád upozornil na další lákavou zajímavůstku, kterou pořadatelé ve své prezentaci opomněli vzpomenout. Kousíček - co bys kamenem dohodil(a) - od kempu se nachází mediálně dost známý přejezd. Lze kupříkladu uspořádat soutěž, kdo rychleji přeletí přes koleje (je to jen vlečka), extra soutěživé typy mohou i obousměrně. :aut

:D a výsledky přijdou oficiálně až domů tak za 4 měsíce :D

Odesláno

tak děkujeme za prozrazeni casti programu , zde na teto prehledne silnici byly naplanovane sobotní sprinty.

(diky tomuto prozrazeni nam zrejme mesto melnik nepodpori sponzorsky sraz 10000 korunami jak bylo domluveno)

Jardo fakt díky. :potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Pe.Tře, to si pleteš ... sponzorskej dar nebyl od města, ale od toho vrakáče na Peugeoty :mrk:mrk:D:D To jen tak pro pořádek ... Ale stejně škoda, že se to prozradilo ... :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Pe.Tře, to si pleteš ... sponzorskej dar nebyl od města, ale od toho vrakáče na Peugeoty :mrk:mrk:D:D To jen tak pro pořádek ... Ale stejně škoda, že se to prozradilo ... :nevim

Tak teď vážně nevím, jestli si děláte pr_el nebo ne..:D

Odesláno

kde to vlastne u toho melnika bude, abych mel predstavu?

edit tak uz vim. Jeste bych tam ale doplni, ze kdo muze chtit tak se muez zastavit u Marlina doma(cca 40km) a on mu opredvede nazornou ukazku zahrabani auta :D

[upravil dne 27/11/08 Marlin]

Odesláno

Původně zaslal: jarajarda

Tak teď vážně nevím, jestli si děláte pr_el nebo ne..:D

No, já taky ne :roll

jakoby jsi nás neznal :aut

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...