Přema Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Já nehlasoval bo je to dost daleko a ty oblasti kde se konat srazy měli stejně neznám a tak jsem se zdržel hlasování.....ale samo že dojedu,jako vždy nemůžu chybět.....nepředstavím jsi sraz kde bych nebyl......:D:D:papa [upravil dne 18/11/2008 Medvěd]
Medvěd Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Původně zaslal: Přema Já nehlasoval bo je to dost daleko a ty oblasti kde se konat srazy měli stejně neznám a tak jsem se zdržel hlasování.....ale samo že dojedu,jako vždy nemůžu chybět.....nepředstavím jsi sraz kde bych nebyl......:D:D:papa[/i] Pokud tě to uklidní, ani já si neumím představit sraz, kde bys nebyl [upravil dne 18/11/2008 Medvěd]
Přema Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Tak ted už jsem klidný......:papa:papa:papa:papa
Miku Odesláno 18. listopad 2008 Odesláno 18. listopad 2008 Pro svou zaneprázdněnost na tyto srazy nejezdím a proto jsem nehlasoval ( četl jsem oba návrhy a byly dobré ). osobně si myslím , že každý má možnost stát se řádným členem a podílet se na rozhodování.
punkac Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Vvitty 2Blizard: hlasovalo celkem 44 lidi, z toho par hlasu bylo vyrazeno protoze se nejednalo o radne cleny, a zhruba deset lidi hlas.ovalo spatne - tj. pouze na jeden z uvedenych mailu. . Ahoj, tak to jsem hlasoval špatně, nějak jsem to s tím - poslat hlas na oba mejly - nepochopil... Ale i tak vyhrála lokalita, která mě zajímá více Jelikož načínám již 4. rok řádného členství, bude to můj první sraz, na který se moc těším. Zbývá jen přežít zimu a mít volno v práci...
Guest Scratch Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: punkac Původně zaslal: Vvitty 2Blizard: hlasovalo celkem 44 lidi, z toho par hlasu bylo vyrazeno protoze se nejednalo o radne cleny, a zhruba deset lidi hlas.ovalo spatne - tj. pouze na jeden z uvedenych mailu. . Ahoj, tak to jsem hlasoval špatně, nějak jsem to s tím - poslat hlas na oba mejly - nepochopil... Ale i tak vyhrála lokalita, která mě zajímá více Jelikož načínám již 4. rok řádného členství, bude to můj první sraz, na který se moc těším. Zbývá jen přežít zimu a mít volno v práci... 4 roky rad?
punkac Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: punkac Původně zaslal: Vvitty 2Blizard: hlasovalo celkem 44 lidi, z toho par hlasu bylo vyrazeno protoze se nejednalo o radne cleny, a zhruba deset lidi hlas.ovalo spatne - tj. pouze na jeden z uvedenych mailu. . Ahoj, tak to jsem hlasoval špatně, nějak jsem to s tím - poslat hlas na oba mejly - nepochopil... Ale i tak vyhrála lokalita, která mě zajímá více Jelikož načínám již 4. rok řádného členství, bude to můj první sraz, na který se moc těším. Zbývá jen přežít zimu a mít volno v práci... 4 roky rad???? promiň, je po ránu a nerozumím mělo to být asi tak, že jsem ještě nikde nebyl (žádná akce klubu - ono v Aussig an der Elbe toho moc není ani nevím o nějakejch jinejch členech z Ústí ), a že se těším rád jinak jsem RÁD řádným členem P-C
Radek Hurvajz Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: punkac Původně zaslal: Scratch 4 roky rad???? promiň, je po ránu a nerozumím mělo to být asi tak, že jsem ještě nikde nebyl (žádná akce klubu - ono v Aussig an der Elbe toho moc není ani nevím o nějakejch jinejch členech z Ústí ), a že se těším rád jinak jsem RÁD řádným členem P-C No vysvětlím to za Scratche. On se ptal jestli jsi opravdu 4 roky řád (to jako řádným členem) Trošku to psaní bez diakritiky občas mění význam slov. [upravil dne 21/11/08 Radek Hurvajz]
punkac Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: punkac Původně zaslal: Scratch 4 roky rad???? promiň, je po ránu a nerozumím mělo to být asi tak, že jsem ještě nikde nebyl (žádná akce klubu - ono v Aussig an der Elbe toho moc není ani nevím o nějakejch jinejch členech z Ústí ), a že se těším rád jinak jsem RÁD řádným členem P-C No vysvětlím to za Scratche. On se ptal jestli jsi opravdu 4 roky řád (to jako řádným členem) Trošku to psaní bez diakritiky občas mění význam slov. [upravil dne 21/11/08 Radek Hurvajz] Ano od počátku, ale psal jsem, že načínám 4. rok řádného členství - rok 2009 tj. 3 roky řádného mám za sebou bohužel bez účasti na srazu, což chci napravit
Kdo Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Trošku Pro ty, které \"mrzí\", že vyhrál Mělník, bych rád upozornil na další lákavou zajímavůstku, kterou pořadatelé ve své prezentaci opomněli vzpomenout. Kousíček - co bys kamenem dohodil(a) - od kempu se nachází mediálně dost známý přejezd. Lze kupříkladu uspořádat soutěž, kdo rychleji přeletí přes koleje (je to jen vlečka), extra soutěživé typy mohou i obousměrně.
Béďa Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Kdo: tak tuhle disciplinu klidne vynecham..
Blizzard Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: Kdo Trošku Pro ty, které \"mrzí\", že vyhrál Mělník, bych rád upozornil na další lákavou zajímavůstku, kterou pořadatelé ve své prezentaci opomněli vzpomenout. Kousíček - co bys kamenem dohodil(a) - od kempu se nachází mediálně dost známý přejezd. Lze kupříkladu uspořádat soutěž, kdo rychleji přeletí přes koleje (je to jen vlečka), extra soutěživé typy mohou i obousměrně. a výsledky přijdou oficiálně až domů tak za 4 měsíce
Pe.Tr Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: Kdo Trošku Pro ty, které \"mrzí\", že vyhrál Mělník, bych rád upozornil na další lákavou zajímavůstku, kterou pořadatelé ve své prezentaci opomněli vzpomenout. Kousíček - co bys kamenem dohodil(a) - od kempu se nachází mediálně dost známý přejezd. Lze kupříkladu uspořádat soutěž, kdo rychleji přeletí přes koleje (je to jen vlečka), extra soutěživé typy mohou i obousměrně. tak děkujeme za prozrazeni casti programu , zde na teto prehledne silnici byly naplanovane sobotní sprinty. (diky tomuto prozrazeni nam zrejme mesto melnik nepodpori sponzorsky sraz 10000 korunami jak bylo domluveno) Jardo fakt díky. :potlesk:potlesk
Neon Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Pe.Tře, to si pleteš ... sponzorskej dar nebyl od města, ale od toho vrakáče na Peugeoty :mrk:D:D To jen tak pro pořádek ... Ale stejně škoda, že se to prozradilo ...
jarajarda Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: Neon Pe.Tře, to si pleteš ... sponzorskej dar nebyl od města, ale od toho vrakáče na Peugeoty :mrk:D:D To jen tak pro pořádek ... Ale stejně škoda, že se to prozradilo ... Tak teď vážně nevím, jestli si děláte pr_el nebo ne..
Marlin Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 kde to vlastne u toho melnika bude, abych mel predstavu? edit tak uz vim. Jeste bych tam ale doplni, ze kdo muze chtit tak se muez zastavit u Marlina doma(cca 40km) a on mu opredvede nazornou ukazku zahrabani auta [upravil dne 27/11/08 Marlin]
Neon Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Koukni do kandidátek na sraz V podstatě kemp je přímo ve městě ... www.campmelnik.cz
Kdo Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: jarajarda Tak teď vážně nevím, jestli si děláte pr_el nebo ne.. No, já taky ne
Pe.Tr Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 Původně zaslal: Kdo Původně zaslal: jarajarda Tak teď vážně nevím, jestli si děláte pr_el nebo ne.. No, já taky ne jakoby jsi nás neznal
Recommended Posts