Kekros Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Další dotaz. Píšou, že příslušná norma se prokazuje zápisem v osvědčení o regestraci vozidla. Já to tam v životě neviděl. Jedině kde jsem to viděl je technický průkaz a taky ne ve všech. Pak se to bude určovat jak ? Citovat
oddie Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Kekros Další dotaz. Píšou, že příslušná norma se prokazuje zápisem v osvědčení o regestraci vozidla. Já to tam v životě neviděl. Jedině kde jsem to viděl je technický průkaz a taky ne ve všech. Pak se to bude určovat jak ? Osvědčení o registraci vozidla ČÁST II = technický průkaz. Citovat
Kekros Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Osvědčení o registraci vozidla ČÁST II = technický průkaz. ČÁST II - to jsem tam napsaný neviděl. Díky za doplnění . Ale pořád platí otázka - co když to tam nebude napsáno ? To se bude určovat podle roku, nebo jak ? Citovat
švejk Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 jak psal Fx... ze bude za vrak povazovana i 406ta. S tim poplatkem bych to nevidel tak horky. 3000,- se v cene celeho auta pomerne pohodlne ztrati kazdopadne ego uz tedka trpi, ze moje milovane auti bude v ocich spravedlnosti povazovano za vrak (splnuje EURO 2) [upravil dne 20.11.2008 švejk] Citovat
oddie Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Kekros Původně zaslal: oddie Osvědčení o registraci vozidla ČÁST II = technický průkaz. ČÁST II - to jsem tam napsaný neviděl. Díky za doplnění . Ale pořád platí otázka - co když to tam nebude napsáno ? To se bude určovat podle roku, nebo jak ? Není zapsáno = není nic, a máš to za 10tis. Citovat
Fx Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Švejk: Tys to asi nepřečetl pořádně. Napsal jsem, že možná nepotrvá dlouho, a zákonem bude stanoven limit jinak. A že už to tu jednou bylo, jen ohledně dovozu (omezení na 8 let nebo auto s globální evropskou homologací, které prošlo zkušebnou v Klíčanech za poplatek 5500 Kč). Citovat
Kekros Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Já už se jenom těšim, až zase někdo přijde, kdo o tom nebude vědět, bude mít auto ještě v polopřevodu a hned bude mít u sebe i ekologickou likvidaci. To bude panečku kraválu Citovat
švejk Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Fx Švejk: Tys to asi nepřečetl pořádně. Napsal jsem, že možná nepotrvá dlouho, a zákonem bude stanoven limit jinak. A že už to tu jednou bylo, jen ohledně dovozu (omezení na 8 let nebo auto s globální evropskou homologací, které prošlo zkušebnou v Klíčanech za poplatek 5500 Kč). ano, cetl.. ale v soucastnem zneni to je takhle o to, ze za tejden to bude uplne jinak nepochybuji. Viz. znacka \"zimni vybava\" a srumec kolem toho mluvi za vse. Desetkrat zmeneno dva dny pred zacatkem platnosti Citovat
Marcel505 Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: Kekros Já už se jenom těšim, až zase někdo přijde, kdo o tom nebude vědět, bude mít auto ještě v polopřevodu a hned bude mít u sebe i ekologickou likvidaci. To bude panečku kraválu No slyšel jsem, prej zacáluje 800 za převod a ještě tu ekologickou daň. To na*ere... Citovat
Crack Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Kde bych našel jaký má moje auto emisní hodnotu EURO? [upravil dne 20/11/08 Crack] Citovat
vix Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Třeba v tom techničáky, na který bylo tvoje auto odhlášený v zahraničí Citovat
Crack Odesláno 20. listopad 2008 Odesláno 20. listopad 2008 Původně zaslal: vix Třeba v tom techničáky, na který bylo tvoje auto odhlášený v zahraničí A když bylo jako nový koupeno v čechách? Citovat
OK406 Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Že by nám stát přispěl na koupi nového vozidla (Peugeot) ?? Citovat
oddie Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Crack Původně zaslal: vix Třeba v tom techničáky, na který bylo tvoje auto odhlášený v zahraničí A když bylo jako nový koupeno v čechách? Máš to zapsáno v TP, pokud ne, máš smůlu. Citovat
oddie Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: OK406 Že by nám stát přispěl na koupi nového vozidla (Peugeot) ?? Klasika, automobilkám klesají prodeje, tak vytahují a oprašují něco, co co před pár lety samy odsuzovaly. Populistická krávovina, nic jiného. Citovat
Fx Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 \"„Jedná se vždy o intenzivní, ale časově omezenou kampaň. Velmi úspěšná byla například ta italská v letech 1997 až 1998, během níž bylo z provozu odstraněno dva milióny automobilů starších deseti let. Příspěvek na nákup nového auta v Itálii činil 1000 eur, a podmínkou bylo sešrotování starého vozu,“ připomněl ředitel sekretariátu SAP Antonín Šípek.\" \"K podobným pobídkám v minulosti přikročila také Francie, kde bylo minimální stáří vozu pro poskytnutí příspěvku ve výši až 1067 eur stanoveno dokonce jen na osm let.\" Mno, to se máme na co těšit:D jestli to k nám dorazí. Citovat
oddie Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: Fx \"„Jedná se vždy o intenzivní, ale časově omezenou kampaň. Velmi úspěšná byla například ta italská v letech 1997 až 1998, během níž bylo z provozu odstraněno dva milióny automobilů starších deseti let. Příspěvek na nákup nového auta v Itálii činil 1000 eur, a podmínkou bylo sešrotování starého vozu,“ připomněl ředitel sekretariátu SAP Antonín Šípek.\" \"K podobným pobídkám v minulosti přikročila také Francie, kde bylo minimální stáří vozu pro poskytnutí příspěvku ve výši až 1067 eur stanoveno dokonce jen na osm let.\" Mno, to se máme na co těšit:D jestli to k nám dorazí. Už se těším, jak sešrotuju svou 306, abych dostal max. 25tis slevu na novou Fábii :D Citovat
OK406 Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: Fx \"„Jedná se vždy o intenzivní, ale časově omezenou kampaň. Velmi úspěšná byla například ta italská v letech 1997 až 1998, během níž bylo z provozu odstraněno dva milióny automobilů starších deseti let. Příspěvek na nákup nového auta v Itálii činil 1000 eur, a podmínkou bylo sešrotování starého vozu,“ připomněl ředitel sekretariátu SAP Antonín Šípek.\" \"K podobným pobídkám v minulosti přikročila také Francie, kde bylo minimální stáří vozu pro poskytnutí příspěvku ve výši až 1067 eur stanoveno dokonce jen na osm let.\" Mno, to se máme na co těšit:D jestli to k nám dorazí. Už se těším, jak sešrotuju svou 306, abych dostal max. 25tis slevu na novou Fábii :D Fábii ???:o:o:roll:bojim:blicismajlik:blicismajlik Citovat
oddie Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 Pochybuju, že když se tady něco podobného schválí, že to bude na něco jiného než škodovky. Ale i kdyby, tak co si asi koupí někdo, kdo jezdí v 15 let starých střepech s nulovou zůstatkovou hodnotou? I když dostane příspěvek 25tis, nejlevnější pidiauto ho pořád vyjde min. o 150tis dráž, natož kdyby chtěl něco prostornosti aspoň té 306, to se pak prohne řádně. Citovat
OK406 Odesláno 21. listopad 2008 Odesláno 21. listopad 2008 To je bohužel pravda. Výrobní náklady či zisk je jiný než zmiňovyných 25000,-Kč na koupi nového vozu. Mají to velmi dobře propočítané, aby nepřišliana ,,hůl\". A o prostornosti a pohodlí nejlevnějších aut nemůže být ani řeč. A jak se najednou začíná každý zbavotat ,,starého\" auta! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.