Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Další dotaz. Píšou, že příslušná norma se prokazuje zápisem v osvědčení o regestraci vozidla. Já to tam v životě neviděl. Jedině kde jsem to viděl je technický průkaz a taky ne ve všech. Pak se to bude určovat jak ?

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

Další dotaz. Píšou, že příslušná norma se prokazuje zápisem v osvědčení o regestraci vozidla. Já to tam v životě neviděl. Jedině kde jsem to viděl je technický průkaz a taky ne ve všech. Pak se to bude určovat jak ?

Osvědčení o registraci vozidla ČÁST II = technický průkaz.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

ČÁST II - to jsem tam napsaný neviděl. Díky za doplnění :super. Ale pořád platí otázka - co když to tam nebude napsáno ? To se bude určovat podle roku, nebo jak ?

Odesláno

jak psal Fx... ze bude za vrak povazovana i 406ta. S tim poplatkem bych to nevidel tak horky. 3000,- se v cene celeho auta pomerne pohodlne ztrati :) kazdopadne ego uz tedka trpi, ze moje milovane auti bude v ocich spravedlnosti povazovano za vrak :D

(splnuje EURO 2)

[upravil dne 20.11.2008 švejk]

Odesláno

ČÁST II - to jsem tam napsaný neviděl. Díky za doplnění :super. Ale pořád platí otázka - co když to tam nebude napsáno ? To se bude určovat podle roku, nebo jak ?

Není zapsáno = není nic, a máš to za 10tis.

Odesláno

Švejk: Tys to asi nepřečetl pořádně. Napsal jsem, že možná nepotrvá dlouho, a zákonem bude stanoven limit jinak. A že už to tu jednou bylo, jen ohledně dovozu (omezení na 8 let nebo auto s globální evropskou homologací, které prošlo zkušebnou v Klíčanech za poplatek 5500 Kč).

Odesláno

Já už se jenom těšim, až zase někdo přijde, kdo o tom nebude vědět, bude mít auto ještě v polopřevodu a hned bude mít u sebe i ekologickou likvidaci. To bude panečku kraválu :D

Odesláno
Původně zaslal: Fx

Švejk: Tys to asi nepřečetl pořádně. Napsal jsem, že možná nepotrvá dlouho, a zákonem bude stanoven limit jinak. A že už to tu jednou bylo, jen ohledně dovozu (omezení na 8 let nebo auto s globální evropskou homologací, které prošlo zkušebnou v Klíčanech za poplatek 5500 Kč).

ano, cetl.. ale v soucastnem zneni to je takhle :) o to, ze za tejden to bude uplne jinak nepochybuji. Viz. znacka \"zimni vybava\" a srumec kolem toho mluvi za vse. Desetkrat zmeneno dva dny pred zacatkem platnosti :D

Odesláno

Já už se jenom těšim, až zase někdo přijde, kdo o tom nebude vědět, bude mít auto ještě v polopřevodu a hned bude mít u sebe i ekologickou likvidaci. To bude panečku kraválu :D

No slyšel jsem, prej zacáluje 800 za převod a ještě tu ekologickou daň. To na*ere... :(

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Původně zaslal: vix

Třeba v tom techničáky, na který bylo tvoje auto odhlášený v zahraničí ;)

A když bylo jako nový koupeno v čechách?

Máš to zapsáno v TP, pokud ne, máš smůlu.

Odesláno

\"„Jedná se vždy o intenzivní, ale časově omezenou kampaň. Velmi úspěšná byla například ta italská v letech 1997 až 1998, během níž bylo z provozu odstraněno dva milióny automobilů starších deseti let. Příspěvek na nákup nového auta v Itálii činil 1000 eur, a podmínkou bylo sešrotování starého vozu,“ připomněl ředitel sekretariátu SAP Antonín Šípek.\"

\"K podobným pobídkám v minulosti přikročila také Francie, kde bylo minimální stáří vozu pro poskytnutí příspěvku ve výši až 1067 eur stanoveno dokonce jen na osm let.\"

Mno, to se máme na co těšit:D jestli to k nám dorazí.

Odesláno

\"„Jedná se vždy o intenzivní, ale časově omezenou kampaň. Velmi úspěšná byla například ta italská v letech 1997 až 1998, během níž bylo z provozu odstraněno dva milióny automobilů starších deseti let. Příspěvek na nákup nového auta v Itálii činil 1000 eur, a podmínkou bylo sešrotování starého vozu,“ připomněl ředitel sekretariátu SAP Antonín Šípek.\"

\"K podobným pobídkám v minulosti přikročila také Francie, kde bylo minimální stáří vozu pro poskytnutí příspěvku ve výši až 1067 eur stanoveno dokonce jen na osm let.\"

Už se těším, jak sešrotuju svou 306, abych dostal max. 25tis slevu na novou Fábii :D :D :D

Odesláno

Už se těším, jak sešrotuju svou 306, abych dostal max. 25tis slevu na novou Fábii :D :D :D

Fábii ???:o:o:o:roll:bojim:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno

Pochybuju, že když se tady něco podobného schválí, že to bude na něco jiného než škodovky. Ale i kdyby, tak co si asi koupí někdo, kdo jezdí v 15 let starých střepech s nulovou zůstatkovou hodnotou? I když dostane příspěvek 25tis, nejlevnější pidiauto ho pořád vyjde min. o 150tis dráž, natož kdyby chtěl něco prostornosti aspoň té 306, to se pak prohne řádně.

Odesláno

To je bohužel pravda. Výrobní náklady či zisk je jiný než zmiňovyných 25000,-Kč na koupi nového vozu. Mají to velmi dobře propočítané, aby nepřišliana ,,hůl\". A o prostornosti a pohodlí nejlevnějších aut nemůže být ani řeč. A jak se najednou začíná každý zbavotat ,,starého\" auta!:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...