Pegoo Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Spokojený zákazník odjíždí z autodílny od Franty z Horní Dolní Citovat
Pegoo Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Dedek co kupuje auto a trpělivost prodejce aut. Citovat
Marcel505 Odesláno 15. listopad 2008 Odesláno 15. listopad 2008 Původně zaslal: Bartik333 Jak to tady tak ctu, tak vsichni nadavate na autorizovane servisi, ale na druhou stranu si vemte, ze oni si na sebe musi taky vydelat. Nechci se jich zastavat, protoze sam delam u kamose v autodilne, ale proste je to tak. Nejlepsi je najit si dobreho mechose a jemu sverovat sve auto bo si ho opravovat sam, kdyz to clovek zvladne. Treba ja vystudoval prumku a chozenim ke kamosovi do dilny, jsem se naucil skoro vse, co umi on,takze si auto dokazu opravit uplne sam. Mít svýho mechanika je super způsob, protože mechanik si tě většinou hlídá, mění olej apod, protože si to třeba zapisuje. Prostě to má pod kontrolou a ví co kdy je třeba. Blbý je, když nastane problém - mechanik s tím zajede i na STK, třeba hůř brzdí ručka, jelikož to nevypadá hrozně, řeknou mu ať na to pak mrkne - jenže ouha, nemrkne, auto vrátí majiteli (třeba nějaká holka co tomu absolutně nerozumí) s tím že je auto v pořádku. No a co se nestane - někde zatáhne ručku, ta neúčinkuje a je to v háji. Pak jsou z toho dost slušný průsery, holka řve na mechanika a ten od toho dává ruce pryč... Citovat
Fusion Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Zajímavej příběh k Atleonu co mám v podpisu jako \"Po velkým servisu\". Je to už asi 4-5 měsíců co tam ten náklaďák byl. Na tom autě se skoro nic nedělá podomácku, 99% věcí v aut. servisu. Auto k ním šlo s tím, že má jít podle počtu km na velkou prohlídku a navíc propadla STK, tak ji měli udělat taky. Bylo to tam asi týden, cena 30tis. za STK, brzdy, náplně, pár blbostí (nefunkční otáčkoměr, blikající abs). Otáčkoměr zase zdechl asi po týdnu, ale to vem čert. Před dvouma týdnama vyjel bratr a po 200m slyšel něco, o čem myslel že chrastí v převodovce. Přijel zpátky na plac, všechno ok, tak vyjel zas, zas zvuk, zas zpátky. Po prohledání se zjistilo, že praskl pravej kotouč. Proč praskl? Protože tam už skoro žádnej kotouč nebyl. Hned každýho napdne \"Proč si účtovali brzdy?\" a \"Jak to mohlo udělat technickou?\". Šéfík servisu dostal seřev a doporučil auto nechat dotáhnout na naše náklady, ale že stejnak kotouč musí objednat. To ani omylem. Bude se to ještě nějak řešit, je to s něma složitý, nakonec sme museli kotouč zajet koupit do ČB a vyměnit svépomocí. O to nejde, ani o ty peníze, ale při představě, že já jezdím běžně po dálnici 90 s 4 tunama za zádama a potřeboval bych zabrzdit... brr. To je fakt supr servis Citovat
Marcel505 Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Fusion: Tak pokud by nastal velkej průser, jako že bys to někam narval, tak předpokládám že existuje účtenka či faktura na SPZ a dokázalo by se, kdo je na vině. To by se pak asi v tom servisu podělali všichni... Citovat
Fusion Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 Fusion: Tak pokud by nastal velkej průser, jako že bys to někam narval, tak předpokládám že existuje účtenka či faktura na SPZ a dokázalo by se, kdo je na vině. To by se pak asi v tom servisu podělali všichni... To je samořejmostí. Horší by to ale bylo se zdravím toho, kdo to zrovna řídil. Jak pak má člověk nějakýmu servisu důvěřovat? Citovat
Mirrae24 Odesláno 16. listopad 2008 Autor Odesláno 16. listopad 2008 Instruktor co má dobré nervy, jestli to slečna hraje, je vážně profík, to bych jen tak nedovedl... http://cz.youtube.com/watch?v=tW3_pFrGSe0 A ještě trpělivější zaměstnanec Peugeot: http://cz.youtube.com/watch?v=vNFcB-0QTho&feature=related Citovat
PnR Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 na take videa tu mas v pokeci vlastnu temu.. Citovat
Fusion Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Tak fakturovany byly 2 pr. kotouce a desky. Cena kotouce cca 6tis. bez dph. Citovat
PnR Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 ak to chces riesit tak to ries co najskor.. myslim ze na take prace je iba polrocna zaruka (aspon na SR) Citovat
Marcel505 Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Fusion Tak fakturovany byly 2 pr. kotouce a desky. Cena kotouce cca 6tis. bez dph. Tak když je to takhle přesně, tak bych z nich sedřel kůži. Šmejdi. Citovat
vix Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 To je skoro na to, vzít majitele servisu klíčem 52 naplocho. (nenabádám, ani neradím ) Teda, mě se ze servisu taky vrátilo auto - a v jakém stavu !- třeba automatické vyhazování blinku po projetí křižovatky, které mi 5 let úspěšně nefunkovalo a já ho bral jako závadu \"neopravitelnou\", najednou fungovalo. A o spoustě dalších věcí bych mohl vyprávět. Jako, že už se servisák dobrovolně zaobírá takovouhle věcí, to už doopravdy stojí za zmínku. Citovat
Medvěd Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Fusion Tak fakturovany byly 2 pr. kotouce a desky. Cena kotouce cca 6tis. bez dph. Tak to bych se pozeptal který mechanik mi na autě ty kotouče měnil a nechal bych se s ním na 10 minut zamknout do malého prostoru, kde bychom si nejlépe ručně pohovořili o tom, že mnou zaplacené součástky NEBUDOU končit na autě jeho kámoše, ale na MÉM autě, protože to JÁ je platím (a věřím, že při mé postavě by to velice rád a rychle pochopil) Citovat
vix Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Medvěde - u tebe je podmínka, abyste byli zavřený. Jinak by ti zdrhnul Citovat
Medvěd Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: vix Medvěde - u tebe je podmínka, abyste byli zavřený. Jinak by ti zdrhnul Zamčený prostor je pro mě jistou výhodou (to nepopírám), ale pro jisotu dodám, že když jsem správně vytočen (což by v tomhle případě na stalo zcela nepochybně), tak jsem ochoten i popoběhnout (a zastav 130 kg běžícího Medvěda - to je ohne sranda) Citovat
vix Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Proč bych tě stavil? Stačí utíkat na druhou stranu od tebe. Méďo, jsem nevysportovaný, mimo formu - ale na jarním srazu můžeme dát závod na 1500 m. Uvidíme . Citovat
Pegoo Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: vix Medvěde - u tebe je podmínka, abyste byli zavřený. Jinak by ti zdrhnul Zamčený prostor je pro mě jistou výhodou (to nepopírám), ale pro jisotu dodám, že když jsem správně vytočen (což by v tomhle případě na stalo zcela nepochybně), tak jsem ochoten i popoběhnout (a zastav 130 kg běžícího Medvěda - to je ohne sranda) No souhlasím,ale co když v tom autě seděls ty a jsi po bouračce a třeba mrzák,hmm.Hrozná představa, co.No: není servis jako servis.Důvěřuj,ale prověřuj. Bohužel. Citovat
Pegoo Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: vix Nebo by v tom autě seděla tchýně Snad i té bych tohle nepřál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.