Medvěd Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Dnes jsem byl zamluvit prostor pro Vánoční setkání Peugeot-clubu. Vzhledem k poměrně kladným ohlasům na loňské vánoční setkání, hlásím, že je zamluvena stejná lokalita - a to restaurace U Karla v Dolních Chabrech http://www.restaurace-karel.cz/index.php?page=1 a to na sobotu 20. 12. 2008 cca od 13 hodin. Po loňském drobném faux-paux se zústatkem na účtu jsem se s majitelem dohodl na jednotlivých účtenkách. Vydávat je budu já osobně (nebo mnou pověřený zástupce), po ukončení konzumace a úhradě účtenky se účet odevzdá přímo do mých rukou, já pak celou číselnou řadu s personálem znehodnotím. Ztracená či neodevzdaná účtenka bude honorována poplatkem 3000,- Kč !!!! Průběh akce 13. hodin předpokládané zahájení (oběd dle jídelního lístku si platí každý sám) 14 - 17 hodin - předběžná rezervace bowlingu (počet drah - max 4, cenu za celý sál i jednotlivé dráhy/čas ještě upřesním - samozřejmě lze objednat méně drah či kratší čas 14 - 17 hodin - pokud se nám podaří zajistit nějaké \"předváděčky\" možnost jejich vyzkoušení 14 - 17 hodin - dobrovolníci nazdobí stromeček 18 hodin - večeře (možnost buď studených švédských stolů (cca á 150 Kč/člověk) nebo teplých i studených švédských stolů (cca á 300,- Kč/člověk) 19 hodin - rozdávání dárků (prosím, doneste dárky pro své blízké nebo věci, které se někomu mohou hodit - nekonkrétní dárky budou rozdělovány formou tomboly) 20 hodin - ???? - volná zábava Toto je zatím nekonkrétní nástřel, veškeré informace (hlavně finance) upřesním do 14 dní. Nutně ale do 18. 11. potřebuji vědět, kolik lidí opravdu má zájem dojet [upravil dne 13.11.2008 Kurt] Citovat
Přema Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Jako vždy dojedu.......už se na Vás těším......:papa:papa Citovat
janča205 Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Já to ještě bohužel nevím.Jestli zrovna nebudem dělat inventuru tak se ráda ukážu. Citovat
Neon Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Medvěde, proč to není dříve avizovaného 13.12?? Mně osobně připadá 20.12 jako \"šibenice termín\" v době Vánočních shonů ... Měli už plno? EDIT: osobně za sebe říkam, že 20.12 tak maximálně na otočku ... [upravil dne 11/11/2008 Neon] Citovat
Schreek Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 20.12. už je fakt dost na poslední chvíly, ale mám to za barákem, tak věřim, že se utrhnu Citovat
MirasCC Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Volno mám a předvánoční shon neřeším, budu tam Citovat
Medvěd Odesláno 12. listopad 2008 Autor Odesláno 12. listopad 2008 Neone - máš pravdu, 13. 12. je bohužel restaurace obsazena, 20. 12. je jediná volná sobota. Vím, že je to dost blízko k Vánocům, ale nenapadlo mě, že už nyní by mohl být problém s rezervací. Holt stalo se - beru to jako poučení pro příště a za rok budu termín rezervovat už v září Citovat
John Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Já jako vždy se pokusím dorazit,jinak děkuju Meďovi za rezervaci atd. A alespoň si člověk odpočine od toho vánočního shonu Teda já rozhodně ano. Citovat
MJSytic Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Pokud se něco nepo, tak dorazíme v počtu 2ks Citovat
Marcel505 Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Malinký návrh - třeba pro příště: Ne že bych chtěl nějak radit, ale sobotu po Vánocích by to taky nebylo špatné ne? Vždyť dost lidí bude mít volno a určitě rádi utečou od rodiny ne? A bude po Vánočním shonu, klid, pohoda, bez stresu... Já nevím, zda dorazím, pracovní nasazení ve hvězdách. Citovat
Neon Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: Marcel505 Malinký návrh - třeba pro příště: Ne že bych chtěl nějak radit, ale sobotu po Vánocích by to taky nebylo špatné ne? Vždyť dost lidí bude mít volno a určitě rádi utečou od rodiny ne? A bude po Vánočním shonu, klid, pohoda, bez stresu... Já nevím, zda dorazím, pracovní nasazení ve hvězdách. Marceli, myslim, že to je blbost, protože skoro každej dělá v těchto dnech to, nač neměl celej rok čas ... Tedy LUXUSNÍ objíždění příbuznejch ... Jinak za nás ... dorazíme asi ve třech kouscích, ale ještě uvidíme co a jak s Kryštofem atd ... Citovat
Medvěd Odesláno 12. listopad 2008 Autor Odesláno 12. listopad 2008 Marceli - Tvůj návrh je zcela mimo realitu. Jak už psal Neon, tak toto období je pro velkou část lidiček zcela podřízeno návštěvami příbuzných a sledováním stopadesáté reprízy Popelky, Mrazíka či jiných pohádek. Další nemalá část si chce zlámat co nejvíce kostí na podivných prkýnkách bez brzd a mří kvůli tomu do hor - ostatně velké množství firem tomu nahrává tím, že mezi svátky má celofiremní dovolenou. Takže návrh soboty mezi Vánoci a Silvestrem se zamítá váhou jednoho umocněného Medvědího hlasu Citovat
Marcel505 Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Původně zaslal: Medvěd Marceli - Tvůj návrh je zcela mimo realitu. ... Ok, byl to jen návrh. Pohlavek mi můžeš dát v sobotu. Citovat
mitch.mb Odesláno 12. listopad 2008 Odesláno 12. listopad 2008 Tak to je skoda ten den sem zrovna v praci :c) dokonce uz bysme prijely ne dva jako na jakakoliv minula setkani ale uz rovnou tri :c) ale holt makam takze smolik skoda :c( Citovat
Petav Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 S Lukňou příjdem, předvánoční shon si upravíme. Je na to dost času. Citovat
Jirkap Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Určitě se neobjevím... bohužel práce Citovat
Vertex Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Pokusím si to v zaměstnání zařídit a rád dorazím Citovat
Guest Scratch Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 uvidime kolik zbyde prachu po nakupech :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.