Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vánoce s Peugeot-clubem 2008 - 20. 12. 2008, restaurace U Karla v Dolních Chabrech

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem byl zamluvit prostor pro Vánoční setkání Peugeot-clubu. Vzhledem k poměrně kladným ohlasům na loňské vánoční setkání, hlásím, že je zamluvena stejná lokalita - a to

restaurace U Karla v Dolních Chabrech http://www.restaurace-karel.cz/index.php?page=1

a to na sobotu 20. 12. 2008 cca od 13 hodin.

Po loňském drobném faux-paux se zústatkem na účtu jsem se s majitelem dohodl na jednotlivých účtenkách. Vydávat je budu já osobně (nebo mnou pověřený zástupce), po ukončení konzumace a úhradě účtenky se účet odevzdá přímo do mých rukou, já pak celou číselnou řadu s personálem znehodnotím.

Ztracená či neodevzdaná účtenka bude honorována poplatkem 3000,- Kč !!!!

Průběh akce

13. hodin předpokládané zahájení (oběd dle jídelního lístku si platí každý sám)

14 - 17 hodin - předběžná rezervace bowlingu (počet drah - max 4, cenu za celý sál i jednotlivé dráhy/čas ještě upřesním - samozřejmě lze objednat méně drah či kratší čas

14 - 17 hodin - pokud se nám podaří zajistit nějaké \"předváděčky\" možnost jejich vyzkoušení

14 - 17 hodin - dobrovolníci nazdobí stromeček

18 hodin - večeře (možnost buď studených švédských stolů (cca á 150 Kč/člověk) nebo teplých i studených švédských stolů (cca á 300,- Kč/člověk)

19 hodin - rozdávání dárků (prosím, doneste dárky pro své blízké nebo věci, které se někomu mohou hodit - nekonkrétní dárky budou rozdělovány formou tomboly)

20 hodin - ???? - volná zábava

Toto je zatím nekonkrétní nástřel, veškeré informace (hlavně finance) upřesním do 14 dní. Nutně ale do 18. 11. potřebuji vědět, kolik lidí opravdu má zájem dojet

[upravil dne 13.11.2008 Kurt]

Odesláno

:xvul Medvěde, proč to není dříve avizovaného 13.12?? Mně osobně připadá 20.12 jako \"šibenice termín\" v době Vánočních shonů ... Měli už plno?

EDIT: osobně za sebe říkam, že 20.12 tak maximálně na otočku ... :nevim

[upravil dne 11/11/2008 Neon]

Odesláno

Neone - máš pravdu, 13. 12. je bohužel restaurace obsazena, 20. 12. je jediná volná sobota.

Vím, že je to dost blízko k Vánocům, ale nenapadlo mě, že už nyní by mohl být problém s rezervací.

Holt stalo se - beru to jako poučení pro příště a za rok budu termín rezervovat už v září

Odesláno

Já jako vždy se pokusím dorazit,jinak děkuju Meďovi za rezervaci atd. :)

A alespoň si člověk odpočine od toho vánočního shonu :) Teda já rozhodně ano.

Odesláno

Malinký návrh - třeba pro příště:

Ne že bych chtěl nějak radit, ale sobotu po Vánocích by to taky nebylo špatné ne? Vždyť dost lidí bude mít volno a určitě rádi utečou od rodiny ne? A bude po Vánočním shonu, klid, pohoda, bez stresu...

Já nevím, zda dorazím, pracovní nasazení ve hvězdách.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Malinký návrh - třeba pro příště:

Ne že bych chtěl nějak radit, ale sobotu po Vánocích by to taky nebylo špatné ne? Vždyť dost lidí bude mít volno a určitě rádi utečou od rodiny ne? A bude po Vánočním shonu, klid, pohoda, bez stresu...

Já nevím, zda dorazím, pracovní nasazení ve hvězdách.

Marceli, myslim, že to je blbost, protože skoro každej dělá v těchto dnech to, nač neměl celej rok čas ... :D Tedy LUXUSNÍ objíždění příbuznejch ... :nevim;)

Jinak za nás ... dorazíme asi ve třech kouscích, ale ještě uvidíme co a jak s Kryštofem atd ... ;)

Odesláno

Marceli - Tvůj návrh je zcela mimo realitu.

Jak už psal Neon, tak toto období je pro velkou část lidiček zcela podřízeno návštěvami příbuzných a sledováním stopadesáté reprízy Popelky, Mrazíka či jiných pohádek. Další nemalá část si chce zlámat co nejvíce kostí na podivných prkýnkách bez brzd a mří kvůli tomu do hor - ostatně velké množství firem tomu nahrává tím, že mezi svátky má celofiremní dovolenou.

Takže návrh soboty mezi Vánoci a Silvestrem se zamítá váhou jednoho umocněného Medvědího hlasu

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Marceli - Tvůj návrh je zcela mimo realitu.

...

Ok, byl to jen návrh. Pohlavek mi můžeš dát v sobotu. :D

Odesláno

Tak to je skoda ten den sem zrovna v praci :c) dokonce uz bysme prijely ne dva jako na jakakoliv minula setkani ale uz rovnou tri :c) ale holt makam takze smolik skoda :c(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...