Juve Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Ajajaj .... 90 v obci??? alebo niečo horšie??? Citovat
marko306 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 97 v obci:mad: Najmenšia nám začala v aute už tretí krát vracať, tak sme sa ponáhľali domov. Nikdy v živote som nemal žiadny priestupok a teraz tam akurát boli. Hanbím sa jak pes. Pravdu povediac ani som nepozeral na tachometer. [upravil dne 3/11/12 18:56 od marko306] Citovat
elton Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Před třemi týdny v polsku jsem dostal pokutu 200 zlotých za předjetí traktora.... Citovat
marko306 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Koblih, vracala ešte pred tým. Po treťom vracaní som zrýchlil. Okrem toho 90 idem vždy mimo obce. Citovat
Medvěd Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Marko - a nešlo tvrdit, že je malý blbě a jedete (chvátáte) k doktorovi? Vím, po válce je každý hned generál, ale já bych cajtům aspoň to pozvracené děcko ukázal a snažil se docílit soucitného přivření oka (ale je fakt, že 97 v obci je extra lumpárna) Citovat
marko306 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Policajt malú videl a pustil ma hneď, ale som sa musel vrátiť späť aby to nedal na riešenie (mali fotku aj s EČV. Som povedal, že možno pôjdeme na pohotovosť, ale klamať som nechcel, lebo s najmenšou sme si užili dosť trápenia keď sa narodila, tak som nechcel aby sa mi to nejakou blbou náhodou nevypomstilo. Môžem byť rád za 220€, lebo som to mal pôvodne za 440€. Šiel som jednoducho rýchlo, tak teraz platím. Tak mi treba. Ale Ďurka som netromfol Citovat
Laďa Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Tak to buď rád, že se Ti to nestalo v ČR. Tady za tuto rychlost je ihned zákaz řízení od 6 do 12 měsíců a pokuta 5000-10000,-Kč. Na místě nelze řešit. Citovat
straki007 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Jednou na sjezdu do Olomouce na 70km/h namereno 139 km/h Melo to byt na papiry.Jelikoz to bylo ve 3:30 rano tak ukecano na 500,- bez bodu. Od te doby(cca 5 let) ani jeden prestupek..........ALE Diky memu priteli ktery to hlida Citovat
Marcel00 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 snad ti to na sk alebo v zahranici nenajdu... to nebude ani za 500€ ale poriadny masaker. .. takze hlavne na SK bacha na to lebo sem jazdis hodne. v rakusku napriklad to nemozes ani v kufri prevazat... proste ich nezaujima ze to nemas zapojene... ale na druhej strane sme radi ze vsetko stihnes rychlo a nacas neviem na akom principe ten tvoj pracuje, u nas hodne laserom meraju, no ak im to zrusi signal zastavia ta a prehladaju cele auto kym to nenajdu... a to je koneeeeec edit: tak uz som si ho nasiel... slusna masinka. [upravil dne 4/11/12 07:36 od Marcel00] Citovat
Medvěd Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Ale zakázány jsou pouze rušičky signálu, antiradary jako je ten na fotce mít (aspoň u nás) můžeš bez problémů. Citovat
straki007 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Ano presne tak. Toto je informativni antiradar. Je \"povoleny v cele EU\" Nesmis mit rusicku. Tenhle meri i laser. Dokonce jsem ziral kdyz jel za mnou nas krasny passat a zychytil ho i za mnou. Snazim se samozrejme dodrzovat rychlost. V obci porad 50km/h (neexistuje vic) ale pokud vjedu do obce cca 65-70 tak nebudu to rychle zadupavat aby jsem jel 50. Tohle byl hlavni duvod zakoupeni beltronicsu. A hlavne......vsadim se ze ho nenajdes ani ty Marceli :D:D:D [upravil dne 4/11/12 08:00 od straki007] Citovat
Marcel00 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 u Vas ano, ale u nas nie a ani v okolitych krajinach... bacha na to... sk a cz su v tomto odlisne... nesmies mat v aute zariadenie ktore ta informuje o merani... pokuta u nas je 150€. § 3(3) Používanie technických prostriedkov a zariadení, ktorých cinnost umožnuje odhalenie alebo ovplyvnovanie funkcií technických prostriedkov používaných pri plnení úloh na úseku výkonu dohladu nad bezpecnostou a plynulostou cestnej premávky alebo ich umiestnenie vo vozidle spôsobom, ktorý umožnuje ich použitie, je zakázané. v rakusku je to dokonca postihnutelne ak by ti ho aj v kufri nasli nezapojeny... Citovat
straki007 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 hm. Tak vidis. A to jsem teda netusil o takhle krasnem zakonu. Tak budu si klepat at cajti nemaji chut prohledavat vyplne stropu:D:D:D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 som za skryty antiradar... a hlavne pasivny. a ze ho mas a skovany tak to viem uz davno... ale kde tak to som nepatral... tiez by som ho rozobral, cidla vyviedol dopredu a krabicku s elektronikou nechal pod palubkou Citovat
Marcel00 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Tak budu si klepat at cajti nemaji chut prohledavat vyplne stropu:D:D:D:D neboj, nebudu... inak Citovat
marko306 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Ale keď tento neruší signál radaru, tak by ho nemali odhaliť, nie? Citovat
freew Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 straki takze tu srandu co mas pri merani ju nezistia? Citovat
straki007 Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 Ne. Tohle \"udajne\"nevysila zadny signal a neni zatim \"udajne\"pristroj ktery to odhali. Alespon co vim v CZ a SK. Stane se ze propisknu na dalnici(kdo ne)ale mam ho opravdu kvuli buzeraci ktera je 20 metru za znackou obce. Nepocitam to ale s touhle buzeraci jsem se setkal x krat. Takze nejakych x set euro mi to zachranilo. Citovat
barenst Odesláno 4. listopad 2012 Odesláno 4. listopad 2012 tak se priznam , nechtene 74 v 50:( , prvni body na kontě a druha pokuta za rychlost v zivotě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.