Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pokuty aneb pochlubte se, jak Vám pomohli a ochránili Vás ;)

Recommended Posts

Odesláno

97 v obci:mad: Najmenšia nám začala v aute už tretí krát vracať, tak sme sa ponáhľali domov.

Nikdy v živote som nemal žiadny priestupok a teraz tam akurát boli. Hanbím sa jak pes.

Pravdu povediac ani som nepozeral na tachometer.

[upravil dne 3/11/12 18:56 od marko306]

Odesláno

Marko - a nešlo tvrdit, že je malý blbě a jedete (chvátáte) k doktorovi?

Vím, po válce je každý hned generál, ale já bych cajtům aspoň to pozvracené děcko ukázal a snažil se docílit soucitného přivření oka (ale je fakt, že 97 v obci je extra lumpárna)

Odesláno

Policajt malú videl a pustil ma hneď, ale som sa musel vrátiť späť aby to nedal na riešenie (mali fotku aj s EČV. Som povedal, že možno pôjdeme na pohotovosť, ale klamať som nechcel, lebo s najmenšou sme si užili dosť trápenia keď sa narodila, tak som nechcel aby sa mi to nejakou blbou náhodou nevypomstilo. Môžem byť rád za 220€, lebo som to mal pôvodne za 440€.

Šiel som jednoducho rýchlo, tak teraz platím. Tak mi treba. Ale Ďurka som netromfol :aut

Odesláno

Tak to buď rád, že se Ti to nestalo v ČR. Tady za tuto rychlost je ihned zákaz řízení od 6 do 12 měsíců a pokuta 5000-10000,-Kč. Na místě nelze řešit.

Odesláno

Jednou na sjezdu do Olomouce na 70km/h namereno 139 km/h

Melo to byt na papiry.Jelikoz to bylo ve 3:30 rano tak ukecano na 500,- bez bodu.

Od te doby(cca 5 let) ani jeden prestupek..........ALE

Diky memu priteli ktery to hlida

rx655.jpg

Odesláno

snad ti to na sk alebo v zahranici nenajdu...

to nebude ani za 500€ ale poriadny masaker. .. takze hlavne na SK bacha na to lebo sem jazdis hodne.

v rakusku napriklad to nemozes ani v kufri prevazat... proste ich nezaujima ze to nemas zapojene...

ale na druhej strane sme radi ze vsetko stihnes rychlo a nacas :D

neviem na akom principe ten tvoj pracuje, u nas hodne laserom meraju, no ak im to zrusi signal zastavia ta a prehladaju cele auto kym to nenajdu... a to je koneeeeec :D

edit: tak uz som si ho nasiel... slusna masinka.

[upravil dne 4/11/12 07:36 od Marcel00]

Odesláno

Ano presne tak.

Toto je informativni antiradar.

Je \"povoleny v cele EU\"

Nesmis mit rusicku.

Tenhle meri i laser.

Dokonce jsem ziral kdyz jel za mnou nas krasny passat a zychytil ho i za mnou.

Snazim se samozrejme dodrzovat rychlost.

V obci porad 50km/h (neexistuje vic) ale pokud vjedu do obce cca 65-70 tak nebudu to rychle zadupavat aby jsem jel 50.

Tohle byl hlavni duvod zakoupeni beltronicsu.

A hlavne......vsadim se ze ho nenajdes ani ty Marceli :D:D:D:D

[upravil dne 4/11/12 08:00 od straki007]

Odesláno

u Vas ano, ale u nas nie a ani v okolitych krajinach... bacha na to... sk a cz su v tomto odlisne...

nesmies mat v aute zariadenie ktore ta informuje o merani...

pokuta u nas je 150€.

§ 3(3) Používanie technických prostriedkov a zariadení, ktorých cinnost umožnuje odhalenie alebo ovplyvnovanie funkcií technických prostriedkov používaných pri plnení úloh na úseku výkonu dohladu nad bezpecnostou a plynulostou cestnej premávky alebo ich umiestnenie vo vozidle spôsobom, ktorý umožnuje ich použitie, je zakázané.

v rakusku je to dokonca postihnutelne ak by ti ho aj v kufri nasli nezapojeny...:myslim

Odesláno

som za skryty antiradar... a hlavne pasivny.

a ze ho mas a skovany tak to viem uz davno...:D

ale kde tak to som nepatral... tiez by som ho rozobral, cidla vyviedol dopredu a krabicku s

elektronikou nechal pod palubkou :D

Odesláno

Ne.

Tohle \"udajne\"nevysila zadny signal a neni zatim \"udajne\"pristroj ktery to odhali.

Alespon co vim v CZ a SK.

Stane se ze propisknu na dalnici(kdo ne)ale mam ho opravdu kvuli buzeraci ktera je 20 metru za znackou obce.

Nepocitam to ale s touhle buzeraci jsem se setkal x krat.

Takze nejakych x set euro mi to zachranilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...