Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pokuty aneb pochlubte se, jak Vám pomohli a ochránili Vás ;)

Recommended Posts

Odesláno

no, me to vypisoval tak rychle, ze jsem mel pocit, ze jeden umi cist a druhej psat. Skoro jsem si rikal, ze bych jel, ale meli moje doklady....

Odesláno

pozemek ma dopravni znaceni dle schvaleneho planu, ktery schvaloval dopravni odbor mesta, tudiz by se na mne policie nemela vysrat, tak jak cini..... ale pokuty za invalidy, to jo, parkovani na rampe, to jo...., abychom jim pohlidali motorku tojo....., v zime se ohrat, to jo......, s timhle me fakt serou......

ale diky Gronholmme, hodim to rovnou na technickyho :D

[upravil dne 21/9/2011 19:53 od Scratch]

Odesláno

dneska zase chtěly buzerovat :)jedu takhle nějakou prdelkou u třebíče, byl tam most bez omezení, před nim přenosná značka 7t, pod ní dodatková jedinné vozidlo 20t, asi 300m za mostem odpočívadlo, tam policie a brala každej kamion a vážení :(za 2 hodiny už tam značka nebyla.... naštěstí sem jel prázdnej, takže sem měl 16t

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Mám čerstvý zářez na pažbě za 40,-EUR, zachraňovali mne slovenští kolegové na cestě Senica - Kúty, dlouhá rovná suchá okreska, jel jsem za Audi A4, nijak rychle, nicméně v protisměru nás minul rychlý Passat, okamžitě to otočil a oba nás zkasíroval - on jel 105, já za ním 111 km/h. Což jsem moc nechápal a chvíli licitoval, že to není možné, ale nakonec jsem jim to dal...

Dotaz na kolegy ze Slovenska - cosik mi pan policajt říkal o kartě řidiče, a že pokud udělám 3 velké přestupky (nad 20 v obci, nad 30 mimo obec), tak mi vezmou řidičák. Na Slovensku se pohybuji každý týden, takže mne to zajímá... Upisují se (jako např. u nás body) po roce bez přestupku tyto zápisy?

Odesláno

Já dostala svou první pokutu za služební auto a od celníků :D a asi měsíc po získání řidičáku. Tenkrát jsem netušila jestli můžou celníci měřit nebo ne, předjela jsem je protože na mě blikal a svítil v levém pruhu nějakej ovád, ačkoli jsem jela asi 140 a předjížděla právě celníky no a pak tam byla 80tka, tak jsem ještě přišlápla abych jim udělala prostor a nebrzdila a pak sem pustila nohu z plynu aby rychlost spadla za cedulí na něco méně než 100. celníci mě předjeli na té 80 pak jeli asi 60 tak jsem je předjela a chtěla jet dál načež mě předjeli a odvedli na benzinku. Vše ok, jen ústřižek od dálniční známky. Tenkrát jsem netušila, že něco takového existuje a že se to má schovávat v autě to jsem nevěděla ani omylem :D pán policajt mi to ukazoval na papíře, když jsem zjistila, že pan zaměstnavatel taky neví co po mě pan celník chce :D

takže moje první pokuta byla za 500Kč na blokovku :)) od té doby co jsem vozila pány z hospody tak jednou pár dní propadlá technická za stokorunu, ale to sem neplatila já x)) to mám jen v kartě řidiče :/

Odesláno

3x a dost? odkedy to plati? v decembri ma namerali 77 v obci a pytali 100€, stiahol som to na 50€ a o 3x a dost nehovorili nic

som obiehal bielu fabiu co isla 40 s levickymi znackami v nitrianskom kraji s nalepenym smajlikom v zadu a nenapadlo ma ze to budu merači :D

[upravil dne 10/2/12 23:26 od shark734]

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

To ja jen jednou 500 za boticku, bo jsem stal hned vedle parkoviste na trave, bo v patek vecer nebylo nikde kolem centra volny misto. Spis mam pocit, ze jsem nekomu stoupl na fleka, bo tam byly vyjezdeny koleje... ale to uz nema cenu resit.

nebylo to náhodou v Bohunicích? Tam se mi stalo totéž, 500 za parkování na trávě-dostal jsem já + dalších 5 aut bačkůrky....

nene, bylo to v centru

Odesláno

V úterý sem byl služebně tranzitem na otočku v Ostravě + nějaké pojížďky před odjezdem. Najel jsem cca 900km a asi 500m od firmy mě zastavili policati že mám na autě prošlou technickou:mad: No není to pech, takovou dálku a těsně před cílem mě čapli:)

udělali mi symbolicky tytyty za 100,- a jel sem dál :D

• O 7 měsíců později...
Odesláno
Tak a dnes som dostal svoju prvú pokutu v živote. Moje pokutové 13 ročné panenstvo ma stálo 220€. Dúfam, že to bola posledná pokuta. :(

220€? Slušná rychta - to musel bejt těžkej přestupek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...