podsky Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 zdravim mam 306 1.4 a z prevodovky sa mi ozýva nejaký šelest. ked stlačím spojku tak to prestane, preto sudim ze je to v prevodovke. Prejavuje sa to iba po dlhsej trase ked je tepla prevodovka a iba na volnobehu. za studena to klepanie nepocut. Nema niekto s tymto skusenosti? Vie mi niekto poradit? Citovat
hvezdon Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 podla mna to bude spojkove pritlacne lozisko:papa Citovat
Jindras Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Přesně tak ložisko,někdy to je slyšet trochu či občas-kolikrát se s tím jezdí dlouho,ale mě to na předešlém autě dělalo 10000 km a pak konec-výměna komlekt spojky!!! Citovat
Voighta Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Na mojí minulý 306 jsem měl stejný problém,mám pocit že za to může nějaký ložisko v převodovce.Naštestí jsem měl jednu náhradní,tak jsem jí vyměnil a dál už neřešil,stejně jsem měnil spojku tak sem to vzal jedním vrzem. Citovat
habada Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 hoši 306 do roku 96 maji jednotaholvé převodovky? ja mam 1.4 95 Citovat
mio Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Původně zaslal: podsky zdravim mam 306 1.4 a z prevodovky sa mi ozýva nejaký šelest. ked stlačím spojku tak to prestane, preto sudim ze je to v prevodovke. Prejavuje sa to iba po dlhsej trase ked je tepla prevodovka a iba na volnobehu. za studena to klepanie nepocut. Nema niekto s tymto skusenosti? Vie mi niekto poradit? Olej v převodovce jsi kontroloval (měnil) ? Citovat
standa Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 Olej v převodovce se nemění.Nedoporučuji to z vlastní zkušenosti.Pokud tedy výměna není opravdu nutná. Mám osobní zkušenost-vyměnil jsem olej a teď to špatně řadí- když uvolním pedál spojky tak to ťukne-předlohová hřídel.V manuálu píšou jen doplňovat. Kolega má stejnou zkušenost s diferenciálem v BMW. Zkusil bych to spojkový ložisko. Citovat
Jindras Odesláno 27. listopad 2008 Odesláno 27. listopad 2008 POkud je problém s řazením-používat olej Paramo-75 Lf-certifikovaný,jako celoživotní náplně,nebo nějaký polosyntetický olej... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.