Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já zas miluju ty borce co se zapresnou pod mostem třeba na konci prosecký estakády, protože si říkají.......tam se vejdu tam se vejdu....... a to je pak panečku dopravní kolaps.

Odesláno

Co zapresnou, už jsem viděl shozenej transformátor z návěsu, o most. A na Bohdalci taky každou chvíli někdo škrtne. Ti, co už to znaj, tam najedou na blikačkách, a jdou se podívat, už jsem viděl nějakýho, co upouštěl kola...

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

Hele to upouštění kol je asi to jediný co se s tím dá dělat, ne? Jak se to auto odtamtud vlastně dostává ?:myslim

Na zpátečku:D

Odesláno

K dnešnímu pražskému kolapsu asi toto - už dlouho jsem takhle zacpanou Prahu nezažil (dále už jen pro pražáky nebo Ty, kteří to tu znají. Cesta z Českomoravské přes Harfu, Jarov a Běchovice na Rohožník (Újezd nad Lesy) mi trvala 110 minut !!! - to vše zaviněno havárií na Barranďáku, protože auta jedoucí od R 10 a D 11 se snažila ze stojící jižní spojky sjet a pokračovat na D 1 či D 5 přes Jarov a centrum).

Ke kamionům vklíněným pod mosty - nejvíc mě \"pobaví\", když kamion sundá trolej pod železničním viaduktem u Výstaviště (3,40 m) - aby se tam totiž dostal, musí jet minimálně několik km 6t zónou, a kamion se do 6t nevejde ani prázdnej (u Výstaviště se to stává cca 1x měsíčně - Češi, Turci, Slováci, Rumuni - národnost nehraje roli).

[upravil dne 12/11/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Co zapresnou, už jsem viděl shozenej transformátor z návěsu, o most. A na Bohdalci taky každou chvíli někdo škrtne. Ti, co už to znaj, tam najedou na blikačkách, a jdou se podívat, už jsem viděl nějakýho, co upouštěl kola...

Nejradši mám historky, kdy vjeli do dvora s pískem či jiným těžkým materiálem, a pak už nemohli prázdní vyjet... Takže upouštění kol bylo jediné řešení.

Odesláno

Dneska jsem slyšel nejlepší fór desetiletí.

Řebíkova firma, kde už nějaký pátek pracuju, sídlí v areálu JZD, který zcela běžně využívají řidiči osobních aut k otáčení (co na tom, že se jedná o soukromý pozemek). Jednou takhle v podvečer sedí kolega řidič v kanceláři, když tu najednou na dvůr vjel autobus MHD včetně pasažérů, na 6x se na place otočil a zase v poklidu vyjel. Standa prej koukal jak tele na nový vrata, ale pasažéři prý ještě mnohem hůř.

Odesláno

Jj, když jsem bydlel za veletržním palácem, tak ten podjezd u stromovky byl na častém pořádku :-) Naposled jsem testoval brzdy asi dva týdny zpátky na výjezdu na Strakonickou R4 směr od Barranďáku dolů z Prahy pod železničním mostem. V pravém pruhu kamion s nějakou železnou konstrukcí (mostní pilíř je sklopen tak, že do pravého pruhu se vysoký náklad nevejde) a vyhozeným levým blinkrem, vlevo mu už od barranďáku na konci návěsu jela služební octa v tédéíčku radotínského skiservisu - řidič ruku na klaksonu a celou tu rovinku nedokázal pochopit, proč se mu ten kamion furt cpe do levého, až ho fakt nepustil a mohlo to tam skončit pěknou štosovačkou... Ani nevím, jestli se tam doprava vejde klasický návěs, ale to asi jo, je tam myslím taky snížení na 3 a něco...

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Dneska jsem slyšel nejlepší fór desetiletí.

Řebíkova firma, kde už nějaký pátek pracuju, sídlí v areálu JZD, který zcela běžně využívají řidiči osobních aut k otáčení (co na tom, že se jedná o soukromý pozemek). Jednou takhle v podvečer sedí kolega řidič v kanceláři, když tu najednou na dvůr vjel autobus MHD včetně pasažérů, na 6x se na place otočil a zase v poklidu vyjel. Standa prej koukal jak tele na nový vrata, ale pasažéři prý ještě mnohem hůř.

By mě zajímalo, co si za to Dopravní podnik účtuje, za takovýhle sightseeing....:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...