vendelinek Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 ten to chtěl určitě složit jinde:D http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni/obrazem-klady-zablokovaly-prazskou-jizni-spojku.html Citovat
oddie Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 To je toho, větší frajeři jsou ti, co to zvrhnou shora z most ve sjezdu z Barrandova v zatáčce na most. Už tam jeden vysypal i nová auta... Citovat
Miss Scratch Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Jo jo, uz se tam zae neco povaluje.-( Citovat
Petra XSI Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Já zas miluju ty borce co se zapresnou pod mostem třeba na konci prosecký estakády, protože si říkají.......tam se vejdu tam se vejdu....... a to je pak panečku dopravní kolaps. Citovat
oddie Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Co zapresnou, už jsem viděl shozenej transformátor z návěsu, o most. A na Bohdalci taky každou chvíli někdo škrtne. Ti, co už to znaj, tam najedou na blikačkách, a jdou se podívat, už jsem viděl nějakýho, co upouštěl kola... Citovat
Petra XSI Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Hele to upouštění kol je asi to jediný co se s tím dá dělat, ne? Jak se to auto odtamtud vlastně dostává ? Citovat
vendelinek Odesláno 11. listopad 2008 Autor Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: Petra XSI Hele to upouštění kol je asi to jediný co se s tím dá dělat, ne? Jak se to auto odtamtud vlastně dostává ? Na zpátečku:D Citovat
jakub106GTI Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 to je stále něco každej týden a člověk pak domu jede 2 hodiny- hruza Citovat
Medvěd Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 K dnešnímu pražskému kolapsu asi toto - už dlouho jsem takhle zacpanou Prahu nezažil (dále už jen pro pražáky nebo Ty, kteří to tu znají. Cesta z Českomoravské přes Harfu, Jarov a Běchovice na Rohožník (Újezd nad Lesy) mi trvala 110 minut !!! - to vše zaviněno havárií na Barranďáku, protože auta jedoucí od R 10 a D 11 se snažila ze stojící jižní spojky sjet a pokračovat na D 1 či D 5 přes Jarov a centrum). Ke kamionům vklíněným pod mosty - nejvíc mě \"pobaví\", když kamion sundá trolej pod železničním viaduktem u Výstaviště (3,40 m) - aby se tam totiž dostal, musí jet minimálně několik km 6t zónou, a kamion se do 6t nevejde ani prázdnej (u Výstaviště se to stává cca 1x měsíčně - Češi, Turci, Slováci, Rumuni - národnost nehraje roli). [upravil dne 12/11/2008 Medvěd] Citovat
Marcel505 Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Původně zaslal: oddie Co zapresnou, už jsem viděl shozenej transformátor z návěsu, o most. A na Bohdalci taky každou chvíli někdo škrtne. Ti, co už to znaj, tam najedou na blikačkách, a jdou se podívat, už jsem viděl nějakýho, co upouštěl kola... Nejradši mám historky, kdy vjeli do dvora s pískem či jiným těžkým materiálem, a pak už nemohli prázdní vyjet... Takže upouštění kol bylo jediné řešení. Citovat
Medvěd Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Dneska jsem slyšel nejlepší fór desetiletí. Řebíkova firma, kde už nějaký pátek pracuju, sídlí v areálu JZD, který zcela běžně využívají řidiči osobních aut k otáčení (co na tom, že se jedná o soukromý pozemek). Jednou takhle v podvečer sedí kolega řidič v kanceláři, když tu najednou na dvůr vjel autobus MHD včetně pasažérů, na 6x se na place otočil a zase v poklidu vyjel. Standa prej koukal jak tele na nový vrata, ale pasažéři prý ještě mnohem hůř. Citovat
Marcel505 Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Medvěd: Asi vyhlídková jízda - \"a toto je firma pana....\" Citovat
*jose_106* Odesláno 11. listopad 2008 Odesláno 11. listopad 2008 Jj, když jsem bydlel za veletržním palácem, tak ten podjezd u stromovky byl na častém pořádku :-) Naposled jsem testoval brzdy asi dva týdny zpátky na výjezdu na Strakonickou R4 směr od Barranďáku dolů z Prahy pod železničním mostem. V pravém pruhu kamion s nějakou železnou konstrukcí (mostní pilíř je sklopen tak, že do pravého pruhu se vysoký náklad nevejde) a vyhozeným levým blinkrem, vlevo mu už od barranďáku na konci návěsu jela služební octa v tédéíčku radotínského skiservisu - řidič ruku na klaksonu a celou tu rovinku nedokázal pochopit, proč se mu ten kamion furt cpe do levého, až ho fakt nepustil a mohlo to tam skončit pěknou štosovačkou... Ani nevím, jestli se tam doprava vejde klasický návěs, ale to asi jo, je tam myslím taky snížení na 3 a něco... Citovat
Netopýrka Odesláno 13. listopad 2008 Odesláno 13. listopad 2008 Původně zaslal: Medvěd Dneska jsem slyšel nejlepší fór desetiletí. Řebíkova firma, kde už nějaký pátek pracuju, sídlí v areálu JZD, který zcela běžně využívají řidiči osobních aut k otáčení (co na tom, že se jedná o soukromý pozemek). Jednou takhle v podvečer sedí kolega řidič v kanceláři, když tu najednou na dvůr vjel autobus MHD včetně pasažérů, na 6x se na place otočil a zase v poklidu vyjel. Standa prej koukal jak tele na nový vrata, ale pasažéři prý ještě mnohem hůř. By mě zajímalo, co si za to Dopravní podnik účtuje, za takovýhle sightseeing....:D:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.