Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jazdil som len C8 2,2 Hdi 2003 ...pomerne slusne..... a mal som C8 2,0 Hdi 136 ps 6 kvalt 2006.... zeby bol medzi nimi pomerne nejaky rozdiel...to ani nie.... vykonovo su na tom rovnako....akurat ta 2006 bola v total plnke s navi a kozou:D:D

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: hnusoba

Původně zaslal: MatrixChose

Ta 2.2 HDi je tak akorát, 2.0 je fakt málo, sice jsem s ní nejel, ale ta 2.2 s tím jede jak 406 s dvoulitrem. Samo, že novější model se šestikvaltem.

Záleží aj ktorý 2.0 HDi keďže ich tam išlo až niekoľko...

Do najnovších modelov totiž išiel aj 100kW 2.0 HDi čo je výkon porovnateľný s 2.2 HDi :papa

Papírově ano, ale nemusíme si říkat, že objem se nedá nahradit ;)

A prečo by sa objem nedal nahradiť? Variabilným turbom, vyšším vstrekovacím tlakom, modernejšími vstrekovačmi, lepším riadením vstrekovania....

2.0 HDi 16V má 100kW a 320 Nm...

2.2 HDi 16V má 94kW a 314 Nm

Tak neviem neviem...

Mimochodom, 2.0 HDi v 807čke bolo až 5 rôznych typov!

A takisto ako bola 2.2 HDi 5kvalt tak od istého času bola potom aj 6kvalt...

Odesláno
Původně zaslal: michal 206

dovozy cz znam, celkem v pohode, pokud muzu tak srdce rika cerna, rozum zlata (ma tempomat a gps). ceny tak akorat... venku bys asi nasel levnejsi, ale ma sto tu a muzes se jet podivat na auto a mas na place tri podobne.

a co ta zelenkavá, ta se vám nelíbí. je orok mladší, má 6 sedaček?

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Hm, taky sháním 807 a ekvivalent pouze automat, do 1-2 let stáří, kdybyste něco věděli, do 800 tKč.

Tamta nevyšla, nebo to chceš pro sebe místo Sharana?

Odesláno

moze byt....chodim po tych bazaroch v belgicku a francuzsku....a vídam nejake vyhorene C8....sem tam aj 807:D:super

Původně zaslal: Honza z Nera

Mě C8 taky. I když jsem slyšel, že co se týče elektroinstalace, tak je na tom nejlépe Peugeot. . .:myslim

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Hm, taky sháním 807 a ekvivalent pouze automat, do 1-2 let stáří, kdybyste něco věděli, do 800 tKč.

Nějak se mi nelíbí, že po 16tkm mi to chtějí prodat pouze se slevou 50tKč oproti novému -)

Odesláno

tak zlava 50 litrov za jazdenku ja malo.... a so 16 000 km je to uz predsa niekde inde ako ked predavaju auto do 5000km....

Nějak se mi nelíbí, že po 16tkm mi to chtějí prodat pouze se slevou 50tKč oproti novému -)

Odesláno

Aha. Tak to se nedivím... Nicméně tohle auto bych nekupoval jen tak od někoho z ulice, aby to nedopadlo jako tu někdo popisoval, že mu to sebrali coby kradené v Itálii. Minimálně bych se zeptal v Rakaru.

Odesláno

Aha. Tak to se nedivím... Nicméně tohle auto bych nekupoval jen tak od někoho z ulice, aby to nedopadlo jako tu někdo popisoval, že mu to sebrali coby kradené v Itálii. Minimálně bych se zeptal v Rakaru.

To je tak, že Federalu stojí na prodejně nová 807 2.2HDI s automatem za 850tKča+ případně odpočet DPH a PČR za 4/2008 16tkm chce 800tKč. Jasně má navíc navigaci, co neumí česky a ještě nějakou píčovinu, co otci, který si pouští 2CD je fakt fuk.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...