Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím a chtěl bych od vás poradit.

Uvažuji o koupi P 807(C 8, F Ul.) v naftě, které se nabízejí s různými motory. Jaký je nejvhodnější, nejspolehlivější...

díky tom.

Odesláno

Zdravim. Před pár měsíci jsem se zajímal o 807 a od Pe.tra jsem dostal tip na 2.0HDI, ale určitě od 2005 výš. Starší auta mají poměrně hodně much jak po elektriké stránce tak i mechanické. Více info zde: http://www.peugeot-club.cz/forum/forumdisplay.php?fid=29 a hlavně příspěvek: http://www.peugeot-club.cz/forum/forumdisplay.php?fid=29 Hlavně přední část příspěvku je zajímavá, ale konec vlastně taky.

Odesláno

Hele auta to jsou opravdu pěkný a koukám, že i cenově se můžeš docela rozšoupnout. Berte jenom jako názor jednoho uživatele: Přijde mi škoda takových peněz do tohohle auta:myslim I když tě docela chápu, mě se totiž tento model taky velice líbí. Má to ale svoje velké ALE . . . . Máš SZ

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Ta 2.2 HDi je tak akorát, 2.0 je fakt málo, sice jsem s ní nejel, ale ta 2.2 s tím jede jak 406 s dvoulitrem. Samo, že novější model se šestikvaltem.

Záleží aj ktorý 2.0 HDi keďže ich tam išlo až niekoľko...

Do najnovších modelov totiž išiel aj 100kW 2.0 HDi čo je výkon porovnateľný s 2.2 HDi :papa

Odesláno
Původně zaslal: hnusoba

Původně zaslal: MatrixChose

Ta 2.2 HDi je tak akorát, 2.0 je fakt málo, sice jsem s ní nejel, ale ta 2.2 s tím jede jak 406 s dvoulitrem. Samo, že novější model se šestikvaltem.

Záleží aj ktorý 2.0 HDi keďže ich tam išlo až niekoľko...

Do najnovších modelov totiž išiel aj 100kW 2.0 HDi čo je výkon porovnateľný s 2.2 HDi :papa

Papírově ano, ale nemusíme si říkat, že objem se nedá nahradit ;)

Odesláno

dovozy cz znam, celkem v pohode, pokud muzu tak srdce rika cerna, rozum zlata (ma tempomat a gps). ceny tak akorat... venku bys asi nasel levnejsi, ale ma sto tu a muzes se jet podivat na auto a mas na place tri podobne.

Odesláno

2,0hdi 130 a 2,2 hdi 128 - objem je fajn a u velkeho a tezkeho auta se hodi, ale asi bych to neresil. psis jde o konkretni kus, ruceni je stejne tak co. podle me bud emit 2,2 hdi euro se zlutou nalepkou a 2,0 uz se zelenou, ale to je jen pro cesty do nemecka...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...