buml Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: OK406 Jedou tam i kluci Jč kraje;) Jinak byl jsem tam párkrát, ale že by kvalita např. kalhot byla rozdílná než v normálním obchodě, tak to opravnu ne !!! Ale jediný rozdíl je v ceně!! A co se týká úniku daní, tak to je snad věc zákona a je ,,vymahatelnosti\" mu danou. Ferry: chyby opravím a budu si pamatovat:D A co u tebe ty čárky a háčky:o?! To aby si byl na fóru pořád a opravoval příspěvky:D:D Na druhou stranu, trvá požár déle, než se předpokládalo. [upravil dne 6/11/08 OK406] to je doufam zert:o a nebo nepoznas kvalitu, je rozdil jestli neco vydrzi dva a vice let a nebo mozna dva mesice a bez moznosti reklamace, ale hold Jyrkovci jsou na zlutejch zavisli EDIT > a jeslti me neco sejri, tak to, ze kvuli nakymu zlutymu individuu, ktery ma na padesati prodluzkach prurezu 0.5 zapojenej celej kram musi celej den nasazovat zivot regiment hasicu a jeste to zaplatime my cesi, jelikoz nasi komunisty pozvani spoluobcane zadny dane neplatej:grr [upravil dne 6/11/08 buml] Citovat
urdemala Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 já sice hadry u vietnamců zásadně nekupuju, ale co sem tak viděl, tak bych tu kvalitu zase tolik nezpochybňoval - dneska se totiž skoro všechno šije v číně a jim je jedno, pro koho to šijou. dělám pro několik firem co vyrábí hadry a všichni šijou v číně (jsou to přední značkový obchody většinou z nákupních center, nic malýho). co se týče daní, tak to je chyba v našich úřadech, ne v obchodníkovi - jestli náš úřad neni schopnej si s neplatičem poradit, tak to je průser aparátu Citovat
Fakir Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Ráno to smrdělo až na Anděla... fuj... Citovat
Vvitty Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 jestli vam vadi, ze vsechny velky pozary jsou v Praze, tak si holt asi budete muset koupit sirky a kanystr benzinu ;-) Citovat
Medvěd Odesláno 6. listopad 2008 Odesláno 6. listopad 2008 Původně zaslal: Vvitty jestli vam vadi, ze vsechny velky pozary jsou v Praze, tak si holt asi budete muset koupit sirky a kanystr benzinu ;-) Bacha co píšeš - to může být bráno jako návod k trestnému činu (nevíš, kdo právě čte Tvé řádky) Citovat
buml Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Vvitty jestli vam vadi, ze vsechny velky pozary jsou v Praze, tak si holt asi budete muset koupit sirky a kanystr benzinu ;-) Bacha co píšeš - to může být bráno jako návod k trestnému činu (nevíš, kdo právě čte Tvé řádky) ne ne, tohle neni navod k trestnemu cinu, jelikoz tam chybi to podstatne. To co ma s tim benzinem a sirkama udelat:D 2 urdemala > Ad kvalita, sijou sice vsechno v cine, ale znackovy firmy si tu kvalitu ohlidaj. Vyzkouseno na kalhotach i botech. Koupil sem si v Globusu tenisky (Cina) na zahradu a po trech mesicich v pr... a Adidasky sem mel tri roky jako standartni boty a dalsi rok na zahrade. a to se nebavim o tom jak ty boty sednou a kolik vazej;) taze cisi nazor vyse, ze to pecou ze stejnyho testa je mimo misu. Citovat
KoudaK Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: Trundik Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: KoudaK Zase v Praze... A anti-pragocentrickej koutek taky už proběhnul OMYL - KoudaKovi nevadí, že je to v Praze z titulu pragocentrizmu či něčeho podobného. Jemu vadí že prostě hoří daleko od jeho základny SDH, že prostě nemůže přijet pomoct hasit. [upravil dne 6/11/2008 Trundik] Ale ve středu jsme se nenudili.. Taky se tu něco pro nás našlo.. (jsem ten druhéj.. :-) ) Citovat
OK406 Odesláno 7. listopad 2008 Autor Odesláno 7. listopad 2008 To vypadá jako nějaký sklad či dílna. [upravil dne 7/11/08 OK406] Citovat
KoudaK Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: OK406 To vypadá jako nějaký sklad či dílna. Testovací garáž na protipožární čidla atd.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: OK406 Jedou tam i kluci Jč kraje;) Jinak byl jsem tam párkrát, ale že by kvalita např. kalhot byla rozdílná než v normálním obchodě, tak to opravnu ne !!! Ale jediný rozdíl je v ceně!! A co se týká úniku daní, tak to je snad věc zákona a je ,,vymahatelnosti\" mu danou. Ferry: chyby opravím a budu si pamatovat:D A co u tebe ty čárky a háčky:o?! To aby si byl na fóru pořád a opravoval příspěvky:D:D Na druhou stranu, trvá požár déle, než se předpokládalo. [upravil dne 6/11/08 OK406] to je doufam zert:o a nebo nepoznas kvalitu, je rozdil jestli neco vydrzi dva a vice let a nebo mozna dva mesice a bez moznosti reklamace, ale hold Jyrkovci jsou na zlutejch zavisli EDIT > a jeslti me neco sejri, tak to, ze kvuli nakymu zlutymu individuu, ktery ma na padesati prodluzkach prurezu 0.5 zapojenej celej kram musi celej den nasazovat zivot regiment hasicu a jeste to zaplatime my cesi, jelikoz nasi komunisty pozvani spoluobcane zadny dane neplatej:grr [upravil dne 6/11/08 buml] to mi povidej, v pondeli prisel zlutak s tim, ze ma vse zapojene a ze chce v utery otevrit. Tak jsem mu rekl o revize a najednou neumi cesky. Ten debil zapojoval plyn v galerii Fenix bez meho vedomi a nemel ani revizi. Nakonec ji nekde sehnal, nekdo to prohlidnul a je vsechno v cajku. Kdybyste nekdo nekdy byl ve fenixu, zavolejte, stavte se :-) Citovat
KoudaK Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: buml Původně zaslal: OK406 Jedou tam i kluci Jč kraje;) Jinak byl jsem tam párkrát, ale že by kvalita např. kalhot byla rozdílná než v normálním obchodě, tak to opravnu ne !!! Ale jediný rozdíl je v ceně!! A co se týká úniku daní, tak to je snad věc zákona a je ,,vymahatelnosti\" mu danou. Ferry: chyby opravím a budu si pamatovat:D A co u tebe ty čárky a háčky:o?! To aby si byl na fóru pořád a opravoval příspěvky:D:D Na druhou stranu, trvá požár déle, než se předpokládalo. [upravil dne 6/11/08 OK406] to je doufam zert:o a nebo nepoznas kvalitu, je rozdil jestli neco vydrzi dva a vice let a nebo mozna dva mesice a bez moznosti reklamace, ale hold Jyrkovci jsou na zlutejch zavisli EDIT > a jeslti me neco sejri, tak to, ze kvuli nakymu zlutymu individuu, ktery ma na padesati prodluzkach prurezu 0.5 zapojenej celej kram musi celej den nasazovat zivot regiment hasicu a jeste to zaplatime my cesi, jelikoz nasi komunisty pozvani spoluobcane zadny dane neplatej:grr [upravil dne 6/11/08 buml] to mi povidej, v pondeli prisel zlutak s tim, ze ma vse zapojene a ze chce v utery otevrit. Tak jsem mu rekl o revize a najednou neumi cesky. Ten debil zapojoval plyn v galerii Fenix bez meho vedomi a nemel ani revizi. Nakonec ji nekde sehnal, nekdo to prohlidnul a je vsechno v cajku. Kdybyste nekdo nekdy byl ve fenixu, zavolejte, stavte se :-) Fénix-asi nemáš na mysli ten herberg (bordel) v Brně Řečkovicích,co? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.