Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Jedou tam i kluci Jč kraje;) Jinak byl jsem tam párkrát, ale že by kvalita např. kalhot byla rozdílná než v normálním obchodě, tak to opravnu ne !!! Ale jediný rozdíl je v ceně!! A co se týká úniku daní, tak to je snad věc zákona a je ,,vymahatelnosti\" mu danou.

Ferry: chyby opravím a budu si pamatovat:D A co u tebe ty čárky a háčky:o?! To aby si byl na fóru pořád a opravoval příspěvky:D:D

Na druhou stranu, trvá požár déle, než se předpokládalo.:(

[upravil dne 6/11/08 OK406]

to je doufam zert:o a nebo nepoznas kvalitu, je rozdil jestli neco vydrzi dva a vice let a nebo mozna dva mesice a bez moznosti reklamace, ale hold Jyrkovci jsou na zlutejch zavisli

EDIT > a jeslti me neco sejri, tak to, ze kvuli nakymu zlutymu individuu, ktery ma na padesati prodluzkach prurezu 0.5 zapojenej celej kram musi celej den nasazovat zivot regiment hasicu a jeste to zaplatime my cesi, jelikoz nasi komunisty pozvani spoluobcane zadny dane neplatej:grr

[upravil dne 6/11/08 buml]

Odesláno

já sice hadry u vietnamců zásadně nekupuju, ale co sem tak viděl, tak bych tu kvalitu zase tolik nezpochybňoval - dneska se totiž skoro všechno šije v číně a jim je jedno, pro koho to šijou. dělám pro několik firem co vyrábí hadry a všichni šijou v číně (jsou to přední značkový obchody většinou z nákupních center, nic malýho).

co se týče daní, tak to je chyba v našich úřadech, ne v obchodníkovi - jestli náš úřad neni schopnej si s neplatičem poradit, tak to je průser aparátu

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

jestli vam vadi, ze vsechny velky pozary jsou v Praze, tak si holt asi budete muset koupit sirky a kanystr benzinu ;-)

Bacha co píšeš - to může být bráno jako návod k trestnému činu (nevíš, kdo právě čte Tvé řádky)

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Vvitty

jestli vam vadi, ze vsechny velky pozary jsou v Praze, tak si holt asi budete muset koupit sirky a kanystr benzinu ;-)

Bacha co píšeš - to může být bráno jako návod k trestnému činu (nevíš, kdo právě čte Tvé řádky)

ne ne, tohle neni navod k trestnemu cinu, jelikoz tam chybi to podstatne. To co ma s tim benzinem a sirkama udelat:D

2 urdemala > Ad kvalita, sijou sice vsechno v cine, ale znackovy firmy si tu kvalitu ohlidaj. Vyzkouseno na kalhotach i botech. Koupil sem si v Globusu tenisky (Cina) na zahradu a po trech mesicich v pr... a Adidasky sem mel tri roky jako standartni boty a dalsi rok na zahrade. a to se nebavim o tom jak ty boty sednou a kolik vazej;) taze cisi nazor vyse, ze to pecou ze stejnyho testa je mimo misu.

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Původně zaslal: MirasCC

Původně zaslal: KoudaK

Zase v Praze...:roll

A anti-pragocentrickej koutek taky už proběhnul :D

OMYL - KoudaKovi nevadí, že je to v Praze z titulu pragocentrizmu či něčeho podobného. Jemu vadí že prostě hoří daleko od jeho základny SDH, že prostě nemůže přijet pomoct hasit.

[upravil dne 6/11/2008 Trundik]

Ale ve středu jsme se nenudili.. Taky se tu něco pro nás našlo.. (jsem ten druhéj.. :-) )

post-0-1410960293068_thumb.jpg

Odesláno

To vypadá jako nějaký sklad či dílna.

Testovací garáž na protipožární čidla atd..

Odesláno
Původně zaslal: buml

Jedou tam i kluci Jč kraje;) Jinak byl jsem tam párkrát, ale že by kvalita např. kalhot byla rozdílná než v normálním obchodě, tak to opravnu ne !!! Ale jediný rozdíl je v ceně!! A co se týká úniku daní, tak to je snad věc zákona a je ,,vymahatelnosti\" mu danou.

Ferry: chyby opravím a budu si pamatovat:D A co u tebe ty čárky a háčky:o?! To aby si byl na fóru pořád a opravoval příspěvky:D:D

to je doufam zert:o a nebo nepoznas kvalitu, je rozdil jestli neco vydrzi dva a vice let a nebo mozna dva mesice a bez moznosti reklamace, ale hold Jyrkovci jsou na zlutejch zavisli

EDIT > a jeslti me neco sejri, tak to, ze kvuli nakymu zlutymu individuu, ktery ma na padesati prodluzkach prurezu 0.5 zapojenej celej kram musi celej den nasazovat zivot regiment hasicu a jeste to zaplatime my cesi, jelikoz nasi komunisty pozvani spoluobcane zadny dane neplatej:grr

to mi povidej, v pondeli prisel zlutak s tim, ze ma vse zapojene a ze chce v utery otevrit. Tak jsem mu rekl o revize a najednou neumi cesky. Ten debil zapojoval plyn v galerii Fenix bez meho vedomi a nemel ani revizi. Nakonec ji nekde sehnal, nekdo to prohlidnul a je vsechno v cajku. Kdybyste nekdo nekdy byl ve fenixu, zavolejte, stavte se :-)

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Původně zaslal: buml

to mi povidej, v pondeli prisel zlutak s tim, ze ma vse zapojene a ze chce v utery otevrit. Tak jsem mu rekl o revize a najednou neumi cesky. Ten debil zapojoval plyn v galerii Fenix bez meho vedomi a nemel ani revizi. Nakonec ji nekde sehnal, nekdo to prohlidnul a je vsechno v cajku. Kdybyste nekdo nekdy byl ve fenixu, zavolejte, stavte se :-)

Fénix-asi nemáš na mysli ten herberg (bordel) v Brně Řečkovicích,co?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...