Capy Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 koukám mě už to hází 3 stránky o úpravě motoru. a snad nikdo sem nehodil žádnej konstruktivní názor.Jen tlachání o hov.ech a o tom jak je někdo divnej když ladí 1,6 a nekoupí 2,0.Docela smutný. jinak ještě k tomu motoru rozebrat a složit znova motor (taková malá go) zvětšit kompresy na cca 11 (nutnost jezdit na 100 oktanů) nejlépe sehnat závodní písty do 106 de to i za levno vyměnit vačku jiné sání nejlépe 4samostatné větve a klapkové těleso a program jednotku nebo osadit webrama. takhle odladěno není problém vymámit 120-150 koníků a nemůsí se díly kupovat nové spousta lidí vozy přestavuje tak jsou na prodej. Citovat
oni Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 tak ja nevim,dal sem si tu praci si precist tohle vlakno a nevim kdo to napsal,ale myslim si ze mel pravdu,on se na neco zeptal,dobre,par lidi mu to vymluvilo,ale proc do neho porad hucite at to nedela! tahle debata je o nicem mozna ti tady nikdo neporadi,pac ani oni nemaji zkusenosti! taky se nekdo zeptal - dat misto 1.4 silnejsi motor,vsichni ne,blbost,kup neco silnejsiho,pak sem vleze marty777 a ejhle,misto 1.4 motor z gti. co kdyz ten nekdo to auto ma rad jako celek, mam pitomou 1.4,sere me ze to nejede,ale auto mam rad a jezdim jak to umi! Citovat
subin Odesláno 7. listopad 2008 Odesláno 7. listopad 2008 Podívej se na to tak,pokud má auto v sérii 60 koní a ty tam, narveš 100,tak ti nebudou stíhat brzdy,mimo jiné když změníš časování ventilů už ti nebude stačit jen klasický CHIP tuning,ale musíš sestavit mapu ŘJ tak,aby ti motor vůbec jel nebo neshořel a že to je potom rychlý,nejsem proti tomu,aby se pokusil to upravit,ale doporučil jsem,aby to svěřil firmě která se tím zabívá protože doma na koleni uděláš v tomhle směru víc škody než užitku a k čemu ti bude výkon když to neubrzdíš?Ber to tak,že jsme v motoru 1,8 8V s turbem měly kolem 400 koní,ale motor vyšel na 300 000 Kč včetně Svazku ŘJ a Spojky.Co se týče klasického čipu,tuším,že se udává zvýšení cca 10% což si myslím,je zbytečné,bez dalších navazujících úprav.Dodělání sání,výfuku,vačky,T-písty,odlehčit setrvák popřípadě vymněnit ojnice za pevnější(nevím kolik tyhle snesou,bez toho,aby se zlomily)Pak se z toho dají dostat nějaký koně.Asi tak a neodzujte lidi co ví o čem je řeč,já mám taky rád své auto,a, rád se s ním projedu,ale než abych něco udělal na 1/3 tak to radši nechám v sérii Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 řeč o víkonu mám 106 1.4i serie 55kW tet už neserie:D z tohodle motoru se dá vytáhnout dost koní a slušnej krouták má to smysl upravovat 1.4 když má někdo chut a baví ho to ...gti je jednoduchý si koupit ale když má někdo 1.4 určitě jako základ udělat řídicí jednotku je nesmysl je pravda podvozek a brzdy je nutnost i kuli ovladatelnosti a bespečnosti, sání+ výfuk svody vindat kat komplet výfuk, vačka,řj na vačce se dá udělat dost ale pak máš třeba volnoběch na 1500 což do normálního provozu nic moc není....stím je nutná uprava řj... nebo tam dát karburátory... při věčích upravách motoru musíš počítat taky z větším chladičem nejlepe přidat i chladič oleje dá se snížit hlava, odlehčený písty,setrvák už je pak dobrá keramická spojka dá se toho udělat spousty ale záleží na investici a jestly to stavíš na rally nebo sprity nebo jen tak na ježdění Citovat
Fusion Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 Tady dobrej výčet potřebných věcí: http://www.streetpro.cz/index.php?id=4 Citovat
Lentilka Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 tu by ti taky mohli poradit... http://www.motordesign.cz/ Citovat
Pata Odesláno 8. listopad 2008 Odesláno 8. listopad 2008 recaro18: ty jsi asi drsny typek, co? 1.1-1.6 ze jsou stejne, jo? no v podstate az na ty vlozky a pisty........... Btw - mam nejradsi lidi, kteri jezdi v 65kw motokare a reknou z fleku, ze Gti-6 je slabe (ac v nem nikdy nejeli), protoze ten Golf na netu jede proste lip Nejake srovnani stari, obsahu a ucelu uz prece pozbyva smyslu, ze Capy: a taky musis najit blazna, ktery presne vi co dela a nakonec firmu, ktera ti to odbrzdi + vymeni RJ a nahraje mapy presne podle auta a rezimu jezdeni. A jak psal zbytek - zaseknes se na podvozku, brzdach a bude to zase zacarovany kruh Ale abych nebyl OT: klidne se pust do uprav - pokud vis co delas/mas udelat, tak nechapu proc se ptas... V opacnem pripade vyhledej firmu, ktera se tim zabyva a priprav si par desitek tisic chechtaku Citovat
Pegoo Odesláno 9. listopad 2008 Odesláno 9. listopad 2008 Pato: když se budeš koukat na blok tak jsou přece stejné neee ne :) hihihihi vložka jako vložka hlavně že je sucho neee. :)Klidně ať se pustí do úprav nee my mu to platit nebudem,že.:) Každej podle svého gusta,když je to jeho volba . Citovat
Capy Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 pata to já vím. Hlavně by měl být podvozek rychleší než motor. Já odpovídal jen na otázku na motor A když víš co chceš a máš na to to tak proč ne ten motor má velký rezervy. známej z kralup jezdá vrch s citronem ax s 1,4 stejnej jako peugeot. a to auto si dá na technický trati mišáky protože je tak lehký. a další zajímavost po novém roce začne od tohoto člověka jezdit ralyekrosová 306. ted se dala do kupy a před 14 dny odbržděno 524 koníků 2,0 turbo:D jo a je to 4x4 takže pěkná hračička až bude odladěná dám foto zatím nesmím Citovat
Fusion Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: Capy pata to já vím. Hlavně by měl být podvozek rychleší než motor. Já odpovídal jen na otázku na motor A když víš co chceš a máš na to to tak proč ne ten motor má velký rezervy. známej z kralup jezdá vrch s citronem ax s 1,4 stejnej jako peugeot. a to auto si dá na technický trati mišáky protože je tak lehký. a další zajímavost po novém roce začne od tohoto člověka jezdit ralyekrosová 306. ted se dala do kupy a před 14 dny odbržděno 524 koníků 2,0 turbo:D jo a je to 4x4 takže pěkná hračička až bude odladěná dám foto zatím nesmím No jo ale z toho původního motoru tam zbyde prd. Pochybuju že má sériový písty, vačku, atd. atd. Citovat
mocheek Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 10.11.2008: Uživatel \"recaro18\" - zamezení přístupu za napadání ostatních účastníků diskuze. Ted uz bude prudit jen na VW clubu. Skoda, byla s nim sranda Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: oni a kde je napadal? Tady v tom vlákně. Už je to smazáno. A je to dobře. Citovat
oni Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 a co napsal? tohle vlakno sleduju,nevsimnul jsem si ze by sem neco napsal urazlivyho!! Citovat
Béďa Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 oni: nac ta solidarnost, tenhle za to nestoji.. opravdu tu byly nadavky z jeho strany ktere uz jsou odstraneny Citovat
oni Odesláno 10. listopad 2008 Odesláno 10. listopad 2008 Původně zaslal: Béďa oni: nac ta solidarnost, tenhle za to nestoji.. opravdu tu byly nadavky z jeho strany ktere uz jsou odstraneny ne to neni solidarnost,jen me to zajimalo,ze jsem nic nenasel,tak proto! Citovat
Guest fedor18 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Ahoj ,prihlasil jsem se znovu pod jinym nickem . Oni : dik , jediny jsi napsal pravdu zadne urazky nebo nic takoveho tu neprobihalo presne jak rikas jen to co je tu napsane bylo a bude zadne umazavani mych prispevku se tu nekonalo !!!! Asi tu ma nekdo velmi dobreho znameho admina a ten me okamzite ustrihnul jen tak z niceho nic . Zakazal mi vstup a vsechno kolem !! Zda se mi to jako VELMI NEFEROVE JEDNANI OD ADMINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jako nemam poneti za co proc a dalsich mnoho otazek bych na admina mel nejlepe aby vysvetlil proc me bloknul !!!!!! Je tam nejaka zprava o utoceni vulgarismami na ostatni atd . Ale to je naprosta blbost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hodne lidi tady z toho udelalo hrozne divadlo ........ Citovat
Blizzard Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Tak aby ses netvářil \"chudinka\", tak tvůj vulgární příspěvek jsem nahlásil já přes tlačítko Report. Už si nepamatuju koho přesně jsi v něm napadal či jaká sprostá slova tam z Tvé strany padla, nicméně to byl za mojí existenci zde na fóru první a zatím poslední příspěvek který jsem hlásil (čti- byl fakt vulgární). Tento můj report byl schválen adminem a ten již udělal kroky které sis zasloužil (vymazal dotyčný příspěvek a dal ti ban). S pozdravem Blizzard Citovat
pug Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 8,5s su udaje prevzate este z starsej verzie S16 s 150k motorom a 5st prevodovkou. GTI6 ma 167koni a 6kvalt, realne ma 7,6s. Lahsia verzia Rally cca 7,3s. Na youtube si asi nejake videa vynechal: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.