P607Olda Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Vřele doporučuji, hned po koupi naskenovat komplet obě strany (4 soubory) a uložit do počítače. Takže ihned víte pneumatiky i rychlostní indexy, ET disků, ale i např. do jaké třídy EURO je zařazeno Vaše auto, spotřeba dle TP, rozměry, hmotnosti atd. Neustále je po ruce VIN a spousta užitečných věcí. A po prodeji Vám ty údaje zůstanou, např. pro porovnání. :DJedinou chybu to má, že po provedení STK ta razítka do souboru neskočí sama, prostě je tam stav po koupi... [upravil dne 3.11.2008 P607Olda] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Ehm... Ale pokial sa nemylim, udaje ako rychlost, et a podobne sa daju zistit viacmenej na nete alebo v autorizovanych servisoch atd ne ? Technicky som prefocoval iba preto, keby neco. Tj ze by se s autom nieco stalo v pripade noveho majitela. Prefotil som ho po kupe, ked este nebolo prepsane na mna, a pri predaji, ked tam bol napisany uz novy majitel... Citovat
OK406 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: P607Olda Vřele doporučuji, hned po koupi naskenovat komplet obě strany (4 soubory) a uložit do počítače. Takže ihned víte pneumatiky i rychlostní indexy, ET disků, ale i např. do jaké třídy EURO je zařazeno Vaše auto, spotřeba dle TP, rozměry, hmotnosti atd. Neustále je po ruce VIN a spousta užitečných věcí. A po prodeji Vám ty údaje zůstanou, např. pro porovnání. :DJedinou chybu to má, že po provedení STK ta razítka do souboru neskočí sama, prostě je tam stav po koupi... [upravil dne 3.11.2008 P607Olda] Tak to oscanuji znuvu;) Citovat
Guest servisman Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 rada dobrá ,ale pokud brouzdáš na 5ti počítačích z toho 3 nejsou tvé ale pracovní kde se střídá x lidí tak tam je to nanic. jedině si to hodit do emaila a máš to po ruce a chráněné Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 tyyy, brdo, a ja to umim naskenovat i do jednoho souboru najednou Citovat
P607Olda Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 Autor tím chtěl říci, že by se tady neobjevovaly takové naivní dotazy typu \"jaké ET má moje auto\". Na netu lze najít ledacos, ale např. jaké jsou povolené konkretní rozměry pneu Lubkoveho auta (podle jeho TP) tam neni. Autor tím chtěl říci, že se to VELMI osvědčilo. Ale nepřesvědčuji Vás, pokud máte rádi údaje typu \"je to někde v TP, teď nevím přesně\". Citovat
P607Olda Odesláno 3. listopad 2008 Autor Odesláno 3. listopad 2008 :D:D Jak chcete. Víc než dobrou zkušenost Vám dát nemůžu. Divili byste se, jak často se kouknu do naskenovaného TP, když se přitom nemusím zvednout ze židle. :D:D Citovat
pastorek Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: honza406 rada dobrá ,ale pokud brouzdáš na 5ti počítačích z toho 3 nejsou tvé ale pracovní kde se střídá x lidí tak tam je to nanic. jedině si to hodit do emaila a máš to po ruce a chráněné \"Omnia mea me cum porto.\" Stačí ti USB flash cca 4 GB a všetko máš kde potrebuješ. Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: P607Olda Autor tím chtěl říci, že by se tady neobjevovaly takové naivní dotazy typu \"jaké ET má moje auto\". Na netu lze najít ledacos, ale např. jaké jsou povolené konkretní rozměry pneu Lubkoveho auta (podle jeho TP) tam neni. Autor tím chtěl říci, že se to VELMI osvědčilo. Ale nepřesvědčuji Vás, pokud máte rádi údaje typu \"je to někde v TP, teď nevím přesně\". my to vime, ale delame si prdelky je to dobra vec, sam to mam nakenovane a na sd karte Citovat
Kurt Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Existují šňůrky na krk a některé flashky jsou i voděodolné, takže není potřeba šňůrku sundávat ani ve vaně (možná se to dá ve vaně použít místo kačenky, nezkoušel jsem) Citovat
čakom Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 pamatuju si posledních osm čísel z vin a dam. Citovat
AKCZ Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: P607Olda Autor tím chtěl říci, že by se tady neobjevovaly takové naivní dotazy typu \"jaké ET má moje auto\". Na netu lze najít ledacos, ale např. jaké jsou povolené konkretní rozměry pneu Lubkoveho auta (podle jeho TP) tam neni. Autor tím chtěl říci, že se to VELMI osvědčilo. Ale nepřesvědčuji Vás, pokud máte rádi údaje typu \"je to někde v TP, teď nevím přesně\". Bohuzel vetsina techto najivnich dotazu je bud z neznalosti kde takovou informaci najit ale jeste casteji z lenosti cokoliv hledat Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Původně zaslal: P607Olda Autor tím chtěl říci, že by se tady neobjevovaly takové naivní dotazy typu \"jaké ET má moje auto\". Na netu lze najít ledacos, ale např. jaké jsou povolené konkretní rozměry pneu Lubkoveho auta (podle jeho TP) tam neni. Autor tím chtěl říci, že se to VELMI osvědčilo. Ale nepřesvědčuji Vás, pokud máte rádi údaje typu \"je to někde v TP, teď nevím přesně\". P607 olda, no nas SK technicak mi k tomu moc nepomuze. V nom je len napsany, ake pneu mam mat, a popripade alternativne (tj ze napr zimaky mas jiniho rozmeru) a to je vse... Takze povolene rozmery pneu a ET by som hladal v prirucke pre uzivatele k memu autu Na to by mi technicak moc nepomoh Citovat
Marcel505 Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 P607Olda: Jednou jsem tu založil téma, jak si ulehčit určitý věci (nebo tak nějak), ale neujalo se to... Hned se to zavrhlo. Aspoň je dobrý mít někde kopii, ale někde jinde než TP, pro případ ztráty desek s TP... Citovat
MatrixChose Odesláno 3. listopad 2008 Odesláno 3. listopad 2008 Už mám, zrovna se válel na stole po návštěvě STK Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.