Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Ahojte. Par ludi ma pri popise svojej 407 uvedene bez FAP. Jednalo sa o prve modely, alebo ako je mozne, ze nemaju fapko? Dakujem za odpoved.

na zakazku jde vse i HDI bez fapu :D , stačí mit penize.

Odesláno

No a chcem sa opytat to aditivum co sa dava do tej nadrzky ktore ide do paliva v nadrzi v pripade potreby co stoji. Ked budem mat nadrzku prazdnu bude mi to signalizovat.Ja davam do nafty aj vlastne aditivum a teraz ma to trochu zaskocilo jedno aditivum si davkuje auto same a druhe si davam ja.

Odesláno
Původně zaslal: Maroš

No a chcem sa opytat to aditivum co sa dava do tej nadrzky ktore ide do paliva v nadrzi v pripade potreby co stoji. Ked budem mat nadrzku prazdnu bude mi to signalizovat.Ja davam do nafty aj vlastne aditivum a teraz ma to trochu zaskocilo jedno aditivum si davkuje auto same a druhe si davam ja.

Aditívum stojí pár tisíc, podľa množstva. Keďže v nádržke nie je plavák, úroveň hladiny sa odhaduje podľa počtu tankovaní a tankovaného množstva. Aj keď si aditívum doleješ sám, pravdepodobne budeš musieť ísť na diagnostiku nastaviť hladinu na \"plnú\".

Obe aditíva sú do nafty, ale každé za iným účelom.

Odesláno

No ked nad tym tak uvazujem a pozeram si to vsetko zase je ekologia na prvom mieste.Je to dobre a tak to ma byt a kedze to iny dodrzuju ja nemusim jedna clovek hore-dole a ja si ten filter dam prec aspon na skusku a uz to mam prediskutovane s kamaratom z peugeot servisu a vlastne vsetko ako fap filter,egr ventil,katalizator su len problem pre vystup vyfukovych plynov.Mam rad technicke hracicky a viem co je pre moj motor dobre. Robim na dopravnych lietadlach a neviem si prestavit ,ze by sa taketo veci montovali do lietadla.Na ekologiu sa tam pozera pretoze letecke palivo je kvalitne,pridavaju sa tam aditiva takze nesposobuje koroziu,nepeni,atd...neobsahuje siru a zamrza az pri 55stupnoch pod nulou.asi si myslite,ze bude problem s faults ktore mi budu vyskakovat na pocitaci.Myslim ze nie necham tam aj snimac tlaku pred a za fap filtrom lebo on meria velky rozdiel tlaku a tym dava ze je filter upchany a snima sa tam aj teplota. urcite vam dam vediet ako postupujem.

[upravil dne 7/11/08 Maroš]

Odesláno

tak to som zvedavý či sa ti to podarí, napíš každopádne ako to dopadlo...veľa šťastia

Odesláno
Původně zaslal: andy 3823

Ahojte ja som pred nedávnom kúpil v Nemecku 407 2,0HDI, 4 stup. Automat. FAP tam nemám uvedené ani v COC liste nebol.

Ako sa dá zistiť či ho má?

Povedia mi to v servise?

Dik

FAP filtr tam máš

Motor VZNĚTOVÝ MOTOR TURBO DW10BTED4

Palivo NAFTA

Emisní předpis (motor) ANTI DEPOLLUTION L5 (ENGINE)

Motor (typ) MOTOR TYP EW/DW

Chlazení oleje VÝMĚNÍKEM NA MOTORU A PŘEVODOVCE

Ohřev okruhu odvodu plynů z klikové skříně BEZ ŽHAVENÍ OKRUHU

Změna výkonu (motor) STANDARDNÍ VÝKON

Palubní diagnostický systém EOBD AUTODIAGNOSTIKA \"EOBD\"

Zařízení na snížení emisí ve výfukových plynech RECIRKULACE VÝFUKOVÝCH PLYNŮ \"EGR\"

Technický emisní předpis vozidla TECHNICKÉ ODSTRAŇOVÁNÍ EMISÍ VOZIDLO L4

Filtr pevných částic PYLOVÝ FILTR

Ventilátor 1 ELEKTRONICKÝ VENTILÁTOR S INTEGR OVLÁDÁNÍM 160 W

Přidružená varianta vstřikování SIEMENS ASSEMBLY

Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

Jsem taky zvedavy az ten FAP a EGR vyhodí.Bude to hlasit PC.Jedine si myslim ze u Peugeota by si museli nechat postavit Software nekde v centrale a ten by se pak nahral do auta, aby to nervalo.Kdyz jsem delal v MANU, tak jsme si nechali stavet programy v Mnichove.A snad to tady pujde.Jestli mas kamose u Peugeota tak to pujde.Kazdopadne dej vedet a co to bude stat.Pujdu pak do toho taky.Litr smesy stoji u Peugeota 1000.-Kč

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...