Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jako tónováním - pokovením? Zkus zavolat na 607572276, je to v Olomouci - ale co vím, tak modré tónování je snad vůbec nejdražší, bude to za pěknou pálku.

Odesláno

A nebo modrý folie. Už sem to lepil na modrý auto a je to fakt suprový. Daj se koupit modrý folie už asi od 350kč, ale sou to nejaký polský jebky. Taky je dělá Foliatec a možná Bruxafoll. Bude to dražší ale výsledek bude OK.

Odesláno

někde mám doma foto jednoho brněnskýho passatu, kterej to měl udělaný, je to naprosto úchvatný... v noci a v šeru jsou okna zrcadlově černý, přes den úchvatně zrcadlově modrý, prostě paráda...

Odesláno

Pokud jseš registrovanej na Clubovejch stránkách tak tam máš k dispozici 9 polí na uložení foto na webu. Normálně se na hlavních stránkách přihlásíš a klikneš nahoře na položku \"fotografie\". No a odtamtud vzít na foto odkaz a foto se zobrazí zde.

Odesláno

vedle me parkuje nejakej manik s modrou vytunenou s-120....modry spojlery, modry kola, modry skla... kdytak hodim fotku :)

ale tipoval bych to spis na modry spray... :D

Odesláno

Omluvte snizenou kvalitu fotek, nevim, kdo je majitel, takze jsem fotil nenapadne malym spionaznim fotakem. Kazdopadne je na tom hezky videt, jak ty okna meni barvu podle uhlu pohledu...

passat.jpg

passat1.jpg

passat2.jpg

passat3.jpg

Odesláno

Tak tu jsou okna:Na prvních dvou fotkách jsou okna modré ze Subaru které je také dole jako poslední obrázek ( je to auto v pozadí, Te Filcky si nevšímejte), pak je tu Ibiza ze zelenýma oknama a nakonec Vento z hnědýma. Taková to okna bych si představoval takže nevíte jak je to udělané a kolik to stojí. A mám doma katalog od FoliaTecu a tam nabízí folie různých barev ale nevím cenu. Jestli máte někdo zkušenosti s těmito fóliemy tak napište :papa

Odesláno

pokoveni skel ve vakuu dela napr. tahle firma v Teplicich, schvalne je zkus kontaktovat, kolik by to stalo, docela by me to taky zajimalo ;)

Skoda ze na skole nemame tuhle aparaturu na pokovovani skel :D, tuhle jsme zrovna metody nanaseni tenkych vrstev na ruzne materialy probirali, zkusim se jeste zeptat toho docenta, jestli by nevedel o nejake firme :papa

Odesláno

a do tretice prazska firma - zde stranky s cenikem ke stazeni a maji i galerii :D

V ceniku jsou ceny primo pro vsechny peugeoty ( napr. pro 306 405 406 cini cena 7665 s DPH za pokoveni+montaz )

Odesláno

Ferry Víš jak je ta firma z toho Brna myslíš že dělají i modrá okna teď jsem se koukl na tu stránku a viděl jsem tam pouze tonování (myslím tím černá skla) :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...