Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jj, hodne lidi ma polarisy jak tak koukam na auta a z vim z doslechu.... ale je fakt, ze jsem letos na zimu take sehnal goodyeary ug 7 skoro za cenu polarisu :)....uz jen cekam na snih :roker

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Původně zaslal: Martina81

Já koupila Continental vítěz testu ADAC 2008, tak jsem zvědavá :). Jinak kolegyně má na audině ty Barumky Polaris 2 a je spokojená.

Jakou contiku jsi koupila?

Koupila jsem tyhle : Continental WinterContact TS830 - Vítěz Testu ADAC 2008

rozměry: 195/65 R15

rychlost: T (190 kmh-1)

nosnost: 91 (610 kg)

Odesláno

Já koupila Continental vítěz testu ADAC 2008, tak jsem zvědavá :). Jinak kolegyně má na audině ty Barumky Polaris 2 a je spokojená.

Jakou contiku jsi koupila?

Koupila jsem tyhle : Continental WinterContact TS830 - Vítěz Testu ADAC 2008

rozměry: 195/65 R15

rychlost: T (190 kmh-1)

nosnost: 91 (610 kg)

urcite dobra volba

Odesláno

Pozor- Good year-je americká společnost a Barum patří pod Continental-francouzký.Good year je mminámálně na životnost mnnohem lepší a nemá s barumem nic společnného -testy nejsou všechno-málo kdo takhle jezdí jako testující jezdci pro výrobce pneu-jsou to hezké pohádky na kterých je samozřejmě spousty věcí pravda,ale vše to nevyřeší-kolikrát je mnohem důležitější technický stav vozu-tlumiče,brzdy atd,co ovlivňuje styk kol s vozovkou stejně jako pneumatiky!!!

Odesláno

no, s tema Polarisama bych to tak horky nevidel :) ja mam Polaris OR60 s nemuzu se dockat az je po tyhle zime vyhodim... kdybych celou zimu jezdil na tech Michelinech co mam na leto, tak bych snad pomalu udelal lip :). Nehlede na to, ze minulou zimu jsem snad na snih ani nenajel :D

Odesláno

Já měl na Oktávce Barum Polaris tři zimy a nemohl jsem si je vynachválit, vyškrábal jsem se s nima kamkoliv jsem potřeboval... Prostě luxus... I tu třetí zimu ještě braly celkem f pohodě...:)

Odesláno
Původně zaslal: švejk

no, ja osobne pristi zimu asi budu jezdit na Michelin Alpin (micheliny letni se mi osvedcili) a nebo presedlam na zimni Nokian :)

Měl jsem zimní mišáky A3. Jizdně fajn, ale mě přišly dost hlučný. Teď jsem obul dunlopy winter response. Jízdně zatím nemohu soudit (nebylo na čem), ale jsou výrazně tišší a komfortnější. Teda subjektivně.
Odesláno

zatim jsou pouze v uvaze, ale diky za reference :) pristi rok das kdyztak vedet jak jsou na tom jizdne ty dunlopy :D

Původně zaslal: švejk

no, ja osobne pristi zimu asi budu jezdit na Michelin Alpin (micheliny letni se mi osvedcili) a nebo presedlam na zimni Nokian :)

Měl jsem zimní mišáky A3. Jizdně fajn, ale mě přišly dost hlučný. Teď jsem obul dunlopy winter response. Jízdně zatím nemohu soudit (nebylo na čem), ale jsou výrazně tišší a komfortnější. Teda subjektivně.
  • O 3 týdny později...
Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

S Dunlop Winter jsme vyjeli v zime na horach kde bylo čerstve nasnežino 20 cm. Do takovýho kopce ze by jsi to snad po čtyřech nevyšel. Bomba. Mohu jen doporučit.

Odesláno

Mám Barum Polaris už delší dobu na současnou zimu bohatě stačí a pokud už jeli po sněhu či ledu, tak při rozumné jízdě mě nikde nenechaly. Myslím, že Barum Polaris 2 budou o něco lepší. Jinak na suché silnici jsou ty moje tiché a málo se sjíždějí. Ale každý má zkušenosti jiné. Záleží na konec na tobě, co si koupíš. A poměr cena/kvalita je je velmi dobrá:super

Odesláno
Původně zaslal: BV406

jj, hodne lidi ma polarisy jak tak koukam na auta a z vim z doslechu.... ale je fakt, ze jsem letos na zimu take sehnal goodyeary ug 7 skoro za cenu polarisu :)....uz jen cekam na snih :roker

hm no vecsinou ked kupujes pneu, tak ze beries 4 ks tak ta to vynde na +-200kc na kus.. tak to mas uz vpodstate jedno

Guest Šindy 307 SW 125 kW
Odesláno

A co rikate na znacku Goodride? Jsou levne ale drzi v zime? Nevite jestli dostanu na 307 100kw - 16 kola 205/55 mam ale jestli tam pujde 205/60. Vyšší profil je lepsi. Mam to moc tvrdy.A na leto mam 17 205/50 - jestli pujde 205/55 ?

Odesláno
Původně zaslal: jofo

Barum a goodyear je jedna a ta ista spolocnost.Goodyear kupil barum uz davno. Ja som mal kedysi polaris2 a maximalna spokojnost.

To jo, ale vlastní je Continental a nyní k nim přistupuje jěště Dunlop. Michelin tak naopak kupuje KLEBER :-)

Ovšem Barum a Good year je nebe a dudy, už jen ve výrobě :-)

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

Původně zaslal: jofo

Barum a goodyear je jedna a ta ista spolocnost.Goodyear kupil barum uz davno. Ja som mal kedysi polaris2 a maximalna spokojnost.

To jo, ale vlastní je Continental a nyní k nim přistupuje jěště Dunlop. Michelin tak naopak kupuje KLEBER :-)

Ovšem Barum a Good year je nebe a dudy, už jen ve výrobě :-)

Jestli to nebude tím,lastnit ještě neznamená taky ho vyrábět. Viz VW a Škoda. Škodu taky VW vlastní, ale že by byly Š s VW srovnatelný se říci nedá, že. Ba spíše naopak, VW přímo zakazuje lepší věci do Š montovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...