rimmer Odesláno 14. duben 2004 Odesláno 14. duben 2004 Tak jedu v sobotu na brno a pak jeste asi 50 kilaku. Doufam ze me auticko nesklame, jeste se s nim takovou dalku nejel. Tak jsem zvedav. Uz se tesim na dalnici u olmiku, pekne po rovnem...rozjedu si to na 150 a budu vychutnavat silu lva ve vyssi stredni tride )) Citovat
Dress Odesláno 14. duben 2004 Odesláno 14. duben 2004 ty toho asi moc nenajedeš co? kolik tak cca za měsíc či rok? Citovat
destiny Odesláno 14. duben 2004 Odesláno 14. duben 2004 Tak hodne stesti. Ja ted o svatkach najel 1000 kilaku Citovat
oddie Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Odkud je na Brno daleká cesta? Já měl za to, že tahle země nejni zas až tak velká, pravda jet např. z Aše do Ostravy už musí být docela otrava, ale extra dálka to není... Dálka jsem říkal cestě do Itálie, má někdejší prastará 205D (budiž jí Sběrné suroviny lehké ) cestu do Itálie absolovala asi 15x, a nikdy jsem jí na tu cestu nijak nepřipravoval. Citovat
AKCZ Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Nekolikalete vypravy do Chorvatska Trabantem :D Dost dobry hehe hlavne pres Viden tahnout se v kolone co jede kolem 80 - 90 .. to pak jen clovek doufa ze nikdo znenadani nezabrzdi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.