Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska jsem byl na STK a neprošel:myslim

emise jsou v pořádku.

na technické jsem neprošel jen kvůli tomu,že mi nešlo stahovat elektrické okénko u řidiče. Vše ostatní bylo naprosto v pořádku. Doma jsem zalezl do garáže a že tomu moc nerozumím,měl jsem opraveno během 2hodin.Chápu,že to je moje blbost,že jsem to mohl udělat před STK,ale vůbec by mě nenapadlo,že kvůli takové banalitě neprojdu.takže mě čeká opravná kontrola a další peníze.

Je možné kvůli této závadě aby to neprošlo?

Odesláno

Snad by to mjohlo být tady: vyhláška Ministerstva dopravy a spojů č. 341/2002 Sb., o schvalování technické způsobilosti a o technických podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Teď mě tak napadlo,a nebyl si tam 5minut před zavřenim?Třeba chtěl jít dřív domu:myslim,JE TO DIVNÝ

Právě,že jsem tam byl v 9 hodin. Jestli to nebylo to,že musel dneska do práce na jeden den.
Odesláno

No jo,teďka si na to přišel,to mě nenapadlo,to bude určitě ono,ostatní jsou doma,a on to musí všechno dělat sám,no jo,to je vono:myslim

Odesláno

513 Okna - otvírání a zavírání

5131 Některé otvírací okno nelze uzavřít, popřípadě zajistit uzavřené (vážná )

5132 U některého posuvného skla bočního okna autobusu chybí manipulační rukojeť (lehká)

Celý seznam zde

Hele, takže, pokud nejezdíš s otevřeným okýnkem, nevidím důvod, proč bys neměl takto pokračovat?

Odesláno

Hmmm... 5131 je fakt zajímavá... Drželo to okno zavřený? Drželo. Takže tahle závada to není. Autobus nejsi, takže ta taky ne. Bych se proti tomu možná ohradil. Co ostatní?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...