Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Panove zdravim,jsem tu novy a mam dotaz.Nevite nahodou jestli by sli namontovat predni sedacky z 205 GTI do Citroen AX GTi,co tomu rikate? Ty v AX uz mam dost rozvrzany a nejaky ze 106 XS nemuzu nikde sehnat. Diky.:papa

Odesláno

Nevím, zkus to :)

Jestli nemáš sedačku na vyzkoušení, přijeď ke mně, půjčím ti obyčejnou z 205 - s GTI je záměnná, tak si aspoň vyzkoušíš, jestli pasuje.

A nebo tu mám sedačky, takové pěkné sportovní, prý z nějakého Renaulta, z třídvéřáku i se sklápěním, bederní opěrkou... tak můžeš mrknout i na ně.

Odesláno
Napsán autorem oddie

Jestli nemáš sedačku na vyzkoušení, přijeď ke mně, půjčím ti obyčejnou z 205 - s GTI je záměnná, tak si aspoň vyzkoušíš, jestli pasuje.

A nebo tu mám sedačky, takové pěkné sportovní, prý z nějakého Renaulta, z třídvéřáku i se sklápěním, bederní opěrkou... tak můžeš mrknout i na ně.

Hele, ty druhé zmiňované - nechceš je prodat? V 205 GTi u je mám slušně rozsekané...:P

Odesláno

Jo, klidně, jinak bych je nenabízel...

Jestli chceš,. přijeď se na ně mrknout, dneska odpoledne, nebo zeytra odpoledne. Praha 6 - Dejvice, z Kladna to máš co by šutrem.

Odesláno

Kde te pripadne v ty 6 najdu? Je to za VUV,silnice na Suchdol?

Napsán autorem oddie

:o:o
Odesláno

Sirael + Jezkovy.Voci - zkusím odpovědět za Oddieho - opravdu není vrakoviště, zabývá se tak 205, 309, 405 - pro zjištění ceny vámi žádaných sedaček bych si zkusil koupit Annonci, našel si rubriku vrakoviště a zavolal třeba na několik čísel, pak porovnal - no a jsem doma, ne?

Odesláno

Ja bych se ozval,ale bohuzel rozvrzane sedacky predejde novy predni dil vejfuku,pak snad...no jestli neodejdou kotouce prijdou na radu ty jiz poprve zminovane sedacky.Potreboval bych vymenit cely auto......ale musim hezky poporade

Napsán autorem oddie

No, a zcela a naprosto klasicky se neozval ani jeden...

:papa
Odesláno

Když už jsme u té výměny sedaček, jdou u stejnýho typu auta sedačky navzájem měnit? Myslím tím, když mám třeba já obyč sedačky (mám zakl.výbavu) a chtěl bych tam dát nějaký lépe tvarovaný z nějakýho vyššího stupně výbavy. U sedadla řidiče mám utržený kus molitanu v opěradle.

Odesláno

U stejnyho auta,modelu jo. Tedy alespon jsem to do ted takto videl.Jiny je to v pripade sedacek ktere jsou kompletne ovladany elektrikou.

Napsán autorem Driver

Když už jsme u té výměny sedaček, jdou u stejnýho typu auta sedačky navzájem měnit? Myslím tím, když mám třeba já obyč sedačky (mám zakl.výbavu) a chtěl bych tam dát nějaký lépe tvarovaný z nějakýho vyššího stupně výbavy. U sedadla řidiče mám utržený kus molitanu v opěradle.

Odesláno

Oddie + medvěd: Ano, ano i ja dekuji, i kdzy jsem se neozval driv, protoze preci jen internet nemam doma, a do skoly uz dlouuuuho nechodim :D

Jezkovi.voci: zdarec pane, deleny musis koupit i sedacku, nejen operadlo, aby to k necemu bylo.

Mimochodem, par vrakovist sem obvolala, ale nejak me vdycky vyvedly z omylu optimisty, ze mi je vymontuji a muzu si je nejdrive zkusit, jestli to bude sedet. Proto sem se ptal prifíků.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Napsán autorem dapata

Kde te pripadne v ty 6 najdu? Je to za VUV,silnice na Suchdol?

BTW to vrakoviste v Selci zrejme zrusili nebo prestehovali jinam, minuly vikend jsem jel kolem a bylo vyklizeny... To jen zes ho zminil.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...