dapata Odesláno 14. duben 2004 Odesláno 14. duben 2004 Panove zdravim,jsem tu novy a mam dotaz.Nevite nahodou jestli by sli namontovat predni sedacky z 205 GTI do Citroen AX GTi,co tomu rikate? Ty v AX uz mam dost rozvrzany a nejaky ze 106 XS nemuzu nikde sehnat. Diky. Citovat
oddie Odesláno 14. duben 2004 Odesláno 14. duben 2004 Nevím, zkus to Jestli nemáš sedačku na vyzkoušení, přijeď ke mně, půjčím ti obyčejnou z 205 - s GTI je záměnná, tak si aspoň vyzkoušíš, jestli pasuje. A nebo tu mám sedačky, takové pěkné sportovní, prý z nějakého Renaulta, z třídvéřáku i se sklápěním, bederní opěrkou... tak můžeš mrknout i na ně. Citovat
Luger Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Napsán autorem oddie Nevím, zkus to Jestli nemáš sedačku na vyzkoušení, přijeď ke mně, půjčím ti obyčejnou z 205 - s GTI je záměnná, tak si aspoň vyzkoušíš, jestli pasuje. A nebo tu mám sedačky, takové pěkné sportovní, prý z nějakého Renaulta, z třídvéřáku i se sklápěním, bederní opěrkou... tak můžeš mrknout i na ně. Hele, ty druhé zmiňované - nechceš je prodat? V 205 GTi u je mám slušně rozsekané... Citovat
oddie Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Jo, klidně, jinak bych je nenabízel... Jestli chceš,. přijeď se na ně mrknout, dneska odpoledne, nebo zeytra odpoledne. Praha 6 - Dejvice, z Kladna to máš co by šutrem. Citovat
sarkan Odesláno 15. duben 2004 Odesláno 15. duben 2004 Mám orig z 205 1.9 Gti pravou sklápěcí s polokůží. Prodám za symb. cenu. Je pěkná, nezničená. Jestli máš zájem, odpověz na e-mail. Citovat
dapata Odesláno 16. duben 2004 Autor Odesláno 16. duben 2004 Kde te pripadne v ty 6 najdu? Je to za VUV,silnice na Suchdol? Napsán autorem oddie Nevím, zkus to Jestli nemáš sedačku na vyzkoušení, přijeď ke mně, půjčím ti obyčejnou z 205 - s GTI je záměnná, tak si aspoň vyzkoušíš, jestli pasuje. A nebo tu mám sedačky, takové pěkné sportovní, prý z nějakého Renaulta, z třídvéřáku i se sklápěním, bederní opěrkou... tak můžeš mrknout i na ně. :o Citovat
Sirael Odesláno 17. duben 2004 Odesláno 17. duben 2004 ODDIE: Na kolik by prisly zadni sedacky na novou 106ku, deleni tusim 1:2 s operkama hlavy? Nevedel bzs? dikec Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 18. duben 2004 Odesláno 18. duben 2004 Oddie: kolipak by stálo dělený opěradlo na zadní sedačku s opěrkama hlavy do 306tky? Předem dík. Citovat
Medvěd Odesláno 18. duben 2004 Odesláno 18. duben 2004 Sirael + Jezkovy.Voci - zkusím odpovědět za Oddieho - opravdu není vrakoviště, zabývá se tak 205, 309, 405 - pro zjištění ceny vámi žádaných sedaček bych si zkusil koupit Annonci, našel si rubriku vrakoviště a zavolal třeba na několik čísel, pak porovnal - no a jsem doma, ne? Citovat
oddie Odesláno 19. duben 2004 Odesláno 19. duben 2004 Medvěd vám odpověděl za mě - přesně. 106, 306 bohužel nevím. Citovat
oddie Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 No, a zcela a naprosto klasicky se neozval ani jeden... Citovat
dapata Odesláno 20. duben 2004 Autor Odesláno 20. duben 2004 Ja bych se ozval,ale bohuzel rozvrzane sedacky predejde novy predni dil vejfuku,pak snad...no jestli neodejdou kotouce prijdou na radu ty jiz poprve zminovane sedacky.Potreboval bych vymenit cely auto......ale musim hezky poporade Napsán autorem oddie No, a zcela a naprosto klasicky se neozval ani jeden... Citovat
Driver Odesláno 20. duben 2004 Odesláno 20. duben 2004 Když už jsme u té výměny sedaček, jdou u stejnýho typu auta sedačky navzájem měnit? Myslím tím, když mám třeba já obyč sedačky (mám zakl.výbavu) a chtěl bych tam dát nějaký lépe tvarovaný z nějakýho vyššího stupně výbavy. U sedadla řidiče mám utržený kus molitanu v opěradle. Citovat
dapata Odesláno 20. duben 2004 Autor Odesláno 20. duben 2004 U stejnyho auta,modelu jo. Tedy alespon jsem to do ted takto videl.Jiny je to v pripade sedacek ktere jsou kompletne ovladany elektrikou. Napsán autorem Driver Když už jsme u té výměny sedaček, jdou u stejnýho typu auta sedačky navzájem měnit? Myslím tím, když mám třeba já obyč sedačky (mám zakl.výbavu) a chtěl bych tam dát nějaký lépe tvarovaný z nějakýho vyššího stupně výbavy. U sedadla řidiče mám utržený kus molitanu v opěradle. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 24. duben 2004 Odesláno 24. duben 2004 Oddie + medvěd: Opožděně ale přece. Díky za odpovědi. Citovat
Sirael Odesláno 24. duben 2004 Odesláno 24. duben 2004 Oddie + medvěd: Ano, ano i ja dekuji, i kdzy jsem se neozval driv, protoze preci jen internet nemam doma, a do skoly uz dlouuuuho nechodim Jezkovi.voci: zdarec pane, deleny musis koupit i sedacku, nejen operadlo, aby to k necemu bylo. Mimochodem, par vrakovist sem obvolala, ale nejak me vdycky vyvedly z omylu optimisty, ze mi je vymontuji a muzu si je nejdrive zkusit, jestli to bude sedet. Proto sem se ptal prifíků. Citovat
sipka Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Chlapi sháním přední sedačky z 405 MI16. Trošku zachovalejší ne totálně proseděný. Citovat
dandandys Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 To já mám zase z 306tky ( 5 dvířko).Cena dohodou. Citovat
Dydzej Odesláno 30. červen 2004 Odesláno 30. červen 2004 Napsán autorem dapata Kde te pripadne v ty 6 najdu? Je to za VUV,silnice na Suchdol? BTW to vrakoviste v Selci zrejme zrusili nebo prestehovali jinam, minuly vikend jsem jel kolem a bylo vyklizeny... To jen zes ho zminil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.