Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud máte havarijní pojištění desetkrát si přečtěte smlouvu!

Po srážce s prasetem jsem nedostal ani korunu,poněvadš POKUD SE PŘEDPOKLÁDÁ V MÍSTĚ VÝSKYT ZVĚŘE,nedostanete ani korunu.To znamená skoro všude:)

Takhle jsem dopadl a pojišt\'ovna mně šikovně vyfakovala:super

post-0-14109602734863_thumb.jpg

Odesláno

Co je to za blbost?? Obrať se na kancelář pojistitelů (pojišťoven). Toto je nesmysl!! To aby si ani nevyjel z garáže!!! Jsou to lumpové:myslim:bacha:bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Pepouch

Pokud máte havarijní pojištění desetkrát si přečtěte smlouvu!

Po srážce s prasetem jsem nedostal ani korunu,poněvadš POKUD SE PŘEDPOKLÁDÁ V MÍSTĚ VÝSKYT ZVĚŘE,nedostanete ani korunu.To znamená skoro všude:)

Takhle jsem dopadl a pojišt\'ovna mně šikovně vyfakovala:super

Rekl bych ze nas tady trochu mystifikujes. Jako autoservis mam nejradeji kooperativu a srnek a prasat(i dokonce kone) uz jsem resil a nebyl nejmensi problem. O tom co pises je divne a nepripada mi realne. Jestli ale je to i tak posly mi SZ cislo skod udalosti a ja se podivam jak to je.

Odesláno

spiš záleží na ochotě likvidátora než pojištovně....když do mě v bmw řachnul zezadu s feldou tak likvidátora v ČPP první zajímal rozměr pneu, hloubka dezénu, technická a emise....pak dlouho nic a pak se ráčil zajímat co je za škodu...a to uznal jen co vidí, jinak rozebrat - přivézt, rozebrat - přivézt,rozebrat - přivézt,rozebrat - přivézt jak u debilů...takže soucítím s tebou

• O 7 let později...
Odesláno (upraveno)

Tohle vlákno se mi hodí ;) aby nezapadlo prachem tak to napíšu sem.

Zrušil jsem POV na auto ke konci pojistného období (aktuálně už v AXA) a čekal jsem na dopis-potvrzení o ukončení pojistky.Mezitím jsem prodal skútra  a šel jsem taky zrušit POV. Paní v KOOP mi všechno zrušila a na závěr mi řekla že se podívá,jestli nemám u nich nějaký dluh.A světe div se našla v systému -200,-Kč :o :o :o :o

Je tu někdo přímo z Kooperativy? Vysvětlí mi někdo jak vznikne dluh -200,-Kč když POV se platí předem?Paní na přepážce to taky nechápala a tvrdila mi,že všechno je-bylo řádně zaplacené,že mám počkat na dopis.

Dopis mám doma,ale důvod tam není,jenom že tam je dluh.

Citujem z dopisu :  " Za dobu trvání pojištění vznikla výše uvedená dlužná částka.Tuto částku nám prosím obratem uhraďte přiloženým příkazem k bankovnímu převodu."

Setkal jste se někdo s podobnou praktikou pojišťovny Kooperativa? :myslim:grr

edit: kde to řešit krom pojišťovny? nějaký odkaz? telefón?

edit2: nejde o 200Kč,ale zajímalo by mě jak je to možné

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

Není dluh -200 Kč přeplatek/vratka? :myslim

Hm, podle toho dopisu asi ne...

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno (upraveno)

Zavolej si na infolinku a zeptej se kdy konkrétně ten dluh vznikl. To by měli vidět

zítra jdu přímo na pobočku,ale obávám se toho,že  moc toho nezjistíme

edit: ale děkuji za radu-řeknu to paní na pobočce

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Tak zaplaceno. Bylo mi vysvětleno,že je to doplatek za zbytek měsíce,ve kterém je pojištění zrušeno z důvodu,že to není zrušeno k výročnému dnu,ale ke konci platby.Výročný den je až v říjnu-je to den kdy jsem pojistil auto.Platil jsem pololetně a u Kooperativy se to dá zrušit i v pololetí-někde jenom ke konci i když se platí pololetně.

Snad jsem to napsal pochopitelně  :myslim 

V podstatě jsem zaplatil ještě do konce dubna i když už auto mám pojištěné jinde.Je to tak trochu zlodějina ale nenadělám nic.Mají to někde napsáno-paní mi to ukazovala.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tohle bych jim teda pěkně omlátil o hlavu. Pojištění končí dnem oznámení (v případě prodeje, někdo si nechává ještě lhůtu 8dní) tak to bych jim tam napsal odpor, že s tim nesouhlasíš, že si to sice zaplatil, aby si nebyl evidován jako dlužník, ale že žádáš znovu o prošetření celé věci! To k tomu zase někdo sedl někde na centrále a něco vymyslel...   :grr

Odesláno

Já mám za poslední dva roky s Kooperativou dobré zkušenosti, ale měl jsem kompletní havarijní. Na nové Octavii ďubka ve skle od policejního Land Rovera a zadarmo vyřešeno výměnou a pak jsem o obrubník zničil disk a pneu. Škoda 10t a opět uhrazeno bez problémů. Pouze spoluúčast 1000 Kč

Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk

Odesláno

ja jsem taky spokojen s Forzou v Koop ale to nebude pojišťovnou,ale spíš prodejcem který uzavíral POV :D  myslím,že cena POV byla víc než dobrá . . .  a to jsem zvažoval,že si udělám pojištění sám-ještě,že jsem to neudělal

Odesláno (upraveno)

U Kooperativy jsem mel pojistene predesle auto + nejakou asistenci.

Kdyz nam zdechlo auto nekde na benzince u Jicina / byla to baterka / tak me pani ochotne zdelila ze posle technika aby nam auto nastartoval prez KABELY za "jen" 1200,- !
Asi  dvakrat jsem se zeptal zda se nespletla a vysvetlila me ze pokud by udalost vznikla doma bylo by to gratis ale pokud jsem na tu benzinku prijel mam smulu.
A nebo ze si muzu koupit baterku na benzince a je to vyresene!!!

Tak jsem nasel ochotneho skodovkare s S120 ten nas nastartoval prez kabely ja mu dal na palubku 50Kc a do tydne jsem byl od Kooperativy pryc - pro me tak rikajic zlodeji.

A havarka tam pro nase stara auta pozor ono se dnes i mensi DN hodnoti jako TOTALNI SKODA a treba pro nase by byla havarka na rok cca 2800,-  ...... a to jsem necetl vsechny podminky pri kterych to bude platit a bude se plnit ;c)

Upraveno uživatelem Lihous
Odesláno

Lihous - vybitou baterii jsem platil i u ČSOB. Víš o nějaké asistenčce kde to je kryté? ;)

Jinak to s tou totální škodou? Vše má své pravidla. TŠ je pokud náklady na opravu převyšují 80% obecný ceny.

Odesláno

Nastartování auta v případě vybité baterie jsme měli v rámci asistenčních služeb u havarijka na firemní auta zdarma, jednou jsem to využil. Akorát nevím zda to byla Kooperativa nebo už ČP, je to už pár let zpátky a pojišťovny jsme měnily.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...