Pepouch Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Pokud máte havarijní pojištění desetkrát si přečtěte smlouvu! Po srážce s prasetem jsem nedostal ani korunu,poněvadš POKUD SE PŘEDPOKLÁDÁ V MÍSTĚ VÝSKYT ZVĚŘE,nedostanete ani korunu.To znamená skoro všude:) Takhle jsem dopadl a pojišt\'ovna mně šikovně vyfakovala:super Citovat
Mitja Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 Tak to je pekny hnus. To si asi tech 20 litru rocne platis jen tak ze srandy.. Citovat
Guest servisman Odesláno 25. říjen 2008 Odesláno 25. říjen 2008 tak tomu se říká pořádná smůla Citovat
OK406 Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Co je to za blbost?? Obrať se na kancelář pojistitelů (pojišťoven). Toto je nesmysl!! To aby si ani nevyjel z garáže!!! Jsou to lumpové:bacha:bacha Citovat
Ravel Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Hm, to je mi líto. Byl aspoň gulášek a jaterničky? Citovat
Guest PP205 Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Původně zaslal: Pepouch Pokud máte havarijní pojištění desetkrát si přečtěte smlouvu! Po srážce s prasetem jsem nedostal ani korunu,poněvadš POKUD SE PŘEDPOKLÁDÁ V MÍSTĚ VÝSKYT ZVĚŘE,nedostanete ani korunu.To znamená skoro všude:) Takhle jsem dopadl a pojišt\'ovna mně šikovně vyfakovala:super Rekl bych ze nas tady trochu mystifikujes. Jako autoservis mam nejradeji kooperativu a srnek a prasat(i dokonce kone) uz jsem resil a nebyl nejmensi problem. O tom co pises je divne a nepripada mi realne. Jestli ale je to i tak posly mi SZ cislo skod udalosti a ja se podivam jak to je. Citovat
omegaalfa Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 spiš záleží na ochotě likvidátora než pojištovně....když do mě v bmw řachnul zezadu s feldou tak likvidátora v ČPP první zajímal rozměr pneu, hloubka dezénu, technická a emise....pak dlouho nic a pak se ráčil zajímat co je za škodu...a to uznal jen co vidí, jinak rozebrat - přivézt, rozebrat - přivézt,rozebrat - přivézt,rozebrat - přivézt jak u debilů...takže soucítím s tebou Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 (upraveno) Tohle vlákno se mi hodí aby nezapadlo prachem tak to napíšu sem. Zrušil jsem POV na auto ke konci pojistného období (aktuálně už v AXA) a čekal jsem na dopis-potvrzení o ukončení pojistky.Mezitím jsem prodal skútra a šel jsem taky zrušit POV. Paní v KOOP mi všechno zrušila a na závěr mi řekla že se podívá,jestli nemám u nich nějaký dluh.A světe div se našla v systému -200,-Kč :o :o Je tu někdo přímo z Kooperativy? Vysvětlí mi někdo jak vznikne dluh -200,-Kč když POV se platí předem?Paní na přepážce to taky nechápala a tvrdila mi,že všechno je-bylo řádně zaplacené,že mám počkat na dopis. Dopis mám doma,ale důvod tam není,jenom že tam je dluh. Citujem z dopisu : " Za dobu trvání pojištění vznikla výše uvedená dlužná částka.Tuto částku nám prosím obratem uhraďte přiloženým příkazem k bankovnímu převodu." Setkal jste se někdo s podobnou praktikou pojišťovny Kooperativa? edit: kde to řešit krom pojišťovny? nějaký odkaz? telefón? edit2: nejde o 200Kč,ale zajímalo by mě jak je to možné Upraveno 10. duben 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
gronholmm Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 Zavolej si na infolinku a zeptej se kdy konkrétně ten dluh vznikl. To by měli vidět Citovat
Veverka Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 (upraveno) Není dluh -200 Kč přeplatek/vratka? Hm, podle toho dopisu asi ne... Upraveno 10. duben 2016 uživatelem Veverka Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 ne není taky jsem se na to ptal,napadlo mě to,ale paní hned říkala,že to je vedený jako dluh ja jsem takový nezúčastněný neplatič Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. duben 2016 Odesláno 10. duben 2016 (upraveno) Zavolej si na infolinku a zeptej se kdy konkrétně ten dluh vznikl. To by měli vidět zítra jdu přímo na pobočku,ale obávám se toho,že moc toho nezjistíme edit: ale děkuji za radu-řeknu to paní na pobočce Upraveno 10. duben 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. duben 2016 Odesláno 11. duben 2016 Tak zaplaceno. Bylo mi vysvětleno,že je to doplatek za zbytek měsíce,ve kterém je pojištění zrušeno z důvodu,že to není zrušeno k výročnému dnu,ale ke konci platby.Výročný den je až v říjnu-je to den kdy jsem pojistil auto.Platil jsem pololetně a u Kooperativy se to dá zrušit i v pololetí-někde jenom ke konci i když se platí pololetně. Snad jsem to napsal pochopitelně V podstatě jsem zaplatil ještě do konce dubna i když už auto mám pojištěné jinde.Je to tak trochu zlodějina ale nenadělám nic.Mají to někde napsáno-paní mi to ukazovala. Citovat
skuci Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 tohle bych jim teda pěkně omlátil o hlavu. Pojištění končí dnem oznámení (v případě prodeje, někdo si nechává ještě lhůtu 8dní) tak to bych jim tam napsal odpor, že s tim nesouhlasíš, že si to sice zaplatil, aby si nebyl evidován jako dlužník, ale že žádáš znovu o prošetření celé věci! To k tomu zase někdo sedl někde na centrále a něco vymyslel... Citovat
Losky Odesláno 20. duben 2016 Odesláno 20. duben 2016 Já mám za poslední dva roky s Kooperativou dobré zkušenosti, ale měl jsem kompletní havarijní. Na nové Octavii ďubka ve skle od policejního Land Rovera a zadarmo vyřešeno výměnou a pak jsem o obrubník zničil disk a pneu. Škoda 10t a opět uhrazeno bez problémů. Pouze spoluúčast 1000 Kč Odesláno z mého YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. duben 2016 Odesláno 20. duben 2016 ja jsem taky spokojen s Forzou v Koop ale to nebude pojišťovnou,ale spíš prodejcem který uzavíral POV myslím,že cena POV byla víc než dobrá . . . a to jsem zvažoval,že si udělám pojištění sám-ještě,že jsem to neudělal Citovat
Lihous Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 (upraveno) U Kooperativy jsem mel pojistene predesle auto + nejakou asistenci. Kdyz nam zdechlo auto nekde na benzince u Jicina / byla to baterka / tak me pani ochotne zdelila ze posle technika aby nam auto nastartoval prez KABELY za "jen" 1200,- !Asi dvakrat jsem se zeptal zda se nespletla a vysvetlila me ze pokud by udalost vznikla doma bylo by to gratis ale pokud jsem na tu benzinku prijel mam smulu.A nebo ze si muzu koupit baterku na benzince a je to vyresene!!!Tak jsem nasel ochotneho skodovkare s S120 ten nas nastartoval prez kabely ja mu dal na palubku 50Kc a do tydne jsem byl od Kooperativy pryc - pro me tak rikajic zlodeji.A havarka tam pro nase stara auta pozor ono se dnes i mensi DN hodnoti jako TOTALNI SKODA a treba pro nase by byla havarka na rok cca 2800,- ...... a to jsem necetl vsechny podminky pri kterych to bude platit a bude se plnit ;c) Upraveno 21. duben 2016 uživatelem Lihous Citovat
gronholmm Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Lihous - vybitou baterii jsem platil i u ČSOB. Víš o nějaké asistenčce kde to je kryté? Jinak to s tou totální škodou? Vše má své pravidla. TŠ je pokud náklady na opravu převyšují 80% obecný ceny. Citovat
Driver Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Nastartování auta v případě vybité baterie jsme měli v rámci asistenčních služeb u havarijka na firemní auta zdarma, jednou jsem to využil. Akorát nevím zda to byla Kooperativa nebo už ČP, je to už pár let zpátky a pojišťovny jsme měnily. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.