Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, jen co je to za test? A jak je starý? Dneska se bere off-set a ne nějaký barier-test.

mch, jen mi to poté nabídlo podobný test VW T3 Caravelle (a tu potkat dneska na silnici je zázrak) a ta dopadla stejně.

Jo, historie dobrá. (A alespoň je o čem psát, že ? :nevim)

Odesláno
Původně zaslal: vix

subin: a do

no to co je v tom videu je historie vozu starého min5let neli více,každopádně bych očekával u novějších vozů víc bezpečnosti,ale jako každý jsem začínal na stejných autech neli horších:/
Odesláno

By mě zajímaly rychlosti... Nebo jak by dopadl třeba novej mercedes ve 250. Natočit to a dát to sem.. Myslím, že o moc líp by to nedopadlo. Jak říká p. Murphy, všechno je jen otázkou velikosti kladiva. Pokud neznáme výchozí parametry testů, všechny soudy jsou irelevantní.

Odesláno

subin: je to stejný test, jako s tím čínským autem. Podle mě, v tomhle je \"východ\" a \"západ\" zajedno.

Oba testy jsou alespoň tak 10 let staré. (jen jeden je z Číny)

Odesláno

Edison: Mercedes v 250 km/h mít taky moc šancí nebude... nebo tobě nechodí do pošty roztomilá videa s rozpůlenými Porsche a Ferrari o pilíře dálničních mostů.

(P.S.: Energie roste s kvadrátem rychlosti)

Odesláno
Původně zaslal: vix

subin: je to stejný test, jako s tím čínským autem. Podle mě, v tomhle je \"východ\" a \"západ\" zajedno.

Oba testy jsou alespoň tak 10 let staré. (jen jeden je z Číny)

já se nehádám já se jen bojím:(Viděl jsem testy i 406 a taky žádná sláva,ale co se týče tohodle typu vozu,určitě bych se snažil vyhnout oběma,i X5 se muchlá viděl jsem.Jak zde bylo psáno taky by mě zajímalo v jaké rychlosti byl test proveden na 60Km/h bych to netipoval
Odesláno

Spamy mažu, hehehehehe... Já vím, jak vypadá průběh energie s rychlostí. Proto to taky říkám... Neznáme výchozí parametry ukázaných testů a soudíme... :-/ To bych taky jako konkurence uměl vyrobit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...