vendelinek Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Tak sme byli s maminou po obědě na chaloupce,sem tam sme něco počuchnili na zahrádce,přerejpali záhony,něco přesadili,taková menší příprava před zimou a když sme odjížděli domu vzali sme to kolem lesa kouknout ,jak sou na tom houby,asi za 3/4hodky sme jeli domu spokojený,bude k večeři smažínka,a ještě zbude do mrazáku,v zimě pod masíčko do pekáče:super:D Citovat
Guest M-A-X Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Taky sem v patek byl. za hodku 3 kose a jeli sme taky spokojeny dom. Jen sem to pozapomnel nafotit Citovat
vendelinek Odesláno 19. říjen 2008 Autor Odesláno 19. říjen 2008 Mám telefon furt u sebe a tak fotim kdy se mi zachce cokoli,foťák nepotřebuju:D:P Citovat
vix Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 nám to roste na kompostě, ani nevím, co s tím. Citovat
vix Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Mám telefon furt u sebe a tak fotim kdy se mi zachce cokoli,foťák nepotřebuju:D:P a to nejen proto, to proto, že z \"mobile phone\" se pomalu stává \"remote control\" (čti: dálkový ovladač) Citovat
Kurt Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: vix nám to roste na kompostě, ani nevím, co s tím. Nesahat na to a při první příležitosti překrýt další vrstvou bio bordelu; co taky jinýho? Citovat
vix Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 nebýt to bedly, tak to udělám (takhle se musím obětovat - i když, bedlový řízky já rád) Citovat
Aluška Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Hub je všude jak much, blééééé :blicismajlik Citovat
BoneDaddy Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Aluška Hub je všude jak much, blééééé :blicismajlik Taky houby nepapáš? (sakra ten smajlík je stejně super) Citovat
Aluška Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Aluška Hub je všude jak much, blééééé :blicismajlik Taky houby nepapáš? (sakra ten smajlík je stejně super) Ne, ne, nepapám, neznám horší smrad, než když se dusí žampióny, prostě houby jsou hnus a tento se sem fakt hodí . Citovat
Dave405 Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Když nemáte rádi houby, tak sem nemusíte dávat blijící smajly Ač houby sbírám a jím od malička, tak žampiony také nemusím. Jinač babek, žlutomasých a suchohřibů jsem včera vytáhl z lesa plný velký koš, ale to je tak na rozdání, pokud není koš praváků, tak jakoby nebylo nic Citovat
MatrixChose Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Aluška Hub je všude jak much, blééééé :blicismajlik Taky houby nepapáš? (sakra ten smajlík je stejně super) Ne, ne, nepapám, neznám horší smrad, než když se dusí žampióny, prostě houby jsou hnus a tento se sem fakt hodí . Jak já vám rozumím Citovat
Aluška Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Dave405 Když nemáte rádi houby, tak sem nemusíte dávat blijící smajly Ač houby sbírám a jím od malička, tak žampiony také nemusím. Jinač babek, žlutomasých a suchohřibů jsem včera vytáhl z lesa plný velký koš, ale to je tak na rozdání, pokud není koš praváků, tak jakoby nebylo nic Já myslím, že jsme v pokecu a tak nevidím důvod, proč by lidičky nemohli vyjádřit svůj názor a daný smailík, se na to prostě hodí dokonale. Citovat
Dave405 Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Dave405 Když nemáte rádi houby, tak sem nemusíte dávat blijící smajly Ač houby sbírám a jím od malička, tak žampiony také nemusím. Jinač babek, žlutomasých a suchohřibů jsem včera vytáhl z lesa plný velký koš, ale to je tak na rozdání, pokud není koš praváků, tak jakoby nebylo nic Já myslím, že jsme v pokecu a tak nevidím důvod, proč by lidičky nemohli vyjádřit svůj názor a daný smailík, se na to prostě hodí dokonale. Ale jo, tak se poblejte Citovat
KoudaK Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 A jóóó houby... Já myslel,že..... (. l .) Citovat
Aluška Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Dave405 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Dave405 Když nemáte rádi houby, tak sem nemusíte dávat blijící smajly Ač houby sbírám a jím od malička, tak žampiony také nemusím. Jinač babek, žlutomasých a suchohřibů jsem včera vytáhl z lesa plný velký koš, ale to je tak na rozdání, pokud není koš praváků, tak jakoby nebylo nic Já myslím, že jsme v pokecu a tak nevidím důvod, proč by lidičky nemohli vyjádřit svůj názor a daný smailík, se na to prostě hodí dokonale. Ale jo, tak se poblejte :D :D tak jo :blicismajlik Citovat
Dave405 Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Dave405 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Dave405 Když nemáte rádi houby, tak sem nemusíte dávat blijící smajly Ač houby sbírám a jím od malička, tak žampiony také nemusím. Jinač babek, žlutomasých a suchohřibů jsem včera vytáhl z lesa plný velký koš, ale to je tak na rozdání, pokud není koš praváků, tak jakoby nebylo nic Já myslím, že jsme v pokecu a tak nevidím důvod, proč by lidičky nemohli vyjádřit svůj názor a daný smailík, se na to prostě hodí dokonale. Ale jo, tak se poblejte :D :D tak jo :blicismajlik ..a aby těch důvodů bylo více, tak zde přikládám fotku úlovku 1,2kg Citovat
Aluška Odesláno 19. říjen 2008 Odesláno 19. říjen 2008 Vzhledově to vypadá pěkně, ale jedlé to není . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.