Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To auto po umytí vypadá bezvadně a moc mu sluší ty plecháče a zamazané boky pneu. Co takhle je natřít bílou barvou jako je měl king? To by mohlo vypadat dobře. :myslim:)

Nebo to alespoň zkusit v malování jak by to vypadalo. :)

Odesláno

ty boky pneu jsem umyval taky ale nějak to nešlo :(

ne na bilo ne. nemam tam schvalně poklice aby nešlo hned na prvni pohled poznat kde končí disk a kde začína guma. teda pokud je ta guma čista:D

Odesláno
Původně zaslal: enikybeniky

Před nějakou dobou jsem taky přislíbil, tak tady něco málo, je to teda špinavý, ale v tomhle počasí se to nevyplatí ani mýt. Aspoň sníh to trošku očistil :)

Jo, jinak předchozí majitel byl zdejší Dave_k. :papa

super hmlovky... to niesu od vyroby ze?

Odesláno
Původně zaslal: Chajda

Petr.406: A opravoval sis to sám nebo servis ?

opravoval to servis a jde to na pojistku vinníka já neplatil nic. no motoru se to nedostalo odnesly to trubky od klima. , sahara chladič kap. , nárazník kapota ale to jsi viděl a bezpeč pás airbagy nebouchli jen kvuli tomu že původní majitel se tam asi štoural a v servisu přišli na to že byl odpojen asi nevědomky. no a nějaké ty plasty ůchytky a hadičky. no a to jsem měl ještě zapůjčený vůz co jde taky z jeho pojistky a ten přišel na 40000Kč tak si jeho pojišťovna pěkně poplatí. Jinak ten servis je od nehodovy splečnosti která to opravovala a zapůjčila mi i náhradní vozidlo

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...