Mik.e Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: Šalda jj, přesně na ty stejný se taky chystám ale ještě to chce podložky, jinak tam asi nepudou, a pak delší šrouby Citovat
Šalda Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 mik.e jo jo, podložky dopředu 15mm a dozadu 25mm, to už sem si zjistil:) Citovat
Blizzard Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 stačí 15mm všude, ale 25tky jsou vzadu hezčí, to jo Citovat
Mik.e Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: jarajarda Jojo, Jirka se opravdu snažil, s foťákem mu to jde jde mu to pěkně ty se taky snažíš, aby 406ka byla jak nová takovej lesk, co bych za to dal. když to vyleštim, sousedi zatopí a šup, auto plný sazí Citovat
Mik.e Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: Blizzard stačí 15mm všude, ale 25tky jsou vzadu hezčí, to jo přesně tak. ještě sehnat dozadu ty 25mm Citovat
Stifler Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Původně zaslal: jarajarda 3 Velký dík patří Jirkovi, resp. Marlinovi Jardo, máš to krásný. Čim jsi nalakoval ty lišty okolo auta? Líbí se mi to a taky bych do toho šel. Měl jsi na to nějakou speciální barvu? Nebo snad origo Luciferku? Já nejsem ani schopnej někde takovou barvu sehnat. Citovat
Šalda Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 blizzard : asi by stačily 15 všude ale vzadu sou kola zbytečně zapuštěný, takže půjdu do stejných jako máš Ty a to jest 25mm:) Citovat
Šalda Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Ty lakovaný lišty se mě taky moc líbí, jen sem zatím neviděl nikoho se stříbrnou, tam potom ty chromový lišty tolik nevyniknou jako třeba na té červené ale asi se do toho v létě pustím taky;) Citovat
max_payne Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 písali ste tu o podložkách pod disky, ja ich naopak davam dole, lebo tie rázy od vozovky, čo prenášajú až do podvozku sú kruté. ten hliník to absolútne netlmí a podvozok je odosť hlučnejší, radšek skúsim iné ET-čko. Ale to je len moja skúsenosť. :roker Citovat
Jukata Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Dneska jsem udělal nějaké fotky, bohužel kvalita a místo focení nic moc.. Příště třeba vyjdou lepši.. alespoň bude s čím srovnávat:) Citovat
Blizzard Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 > max_payne > a jaký je podle tebe rozdíl mezi hliníkovým diskem s malým ET+hliníková podložka dorovnávající to ET na potřebné origo hodnoty oproti hliníkovýmu disku s nižším ET (jako originální hodnota) ?? dle mě je to prašť jako uhoď [upravil dne 22.11.2009 Blizzard] Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Jukata: pěkná barva a moc se mi líbí výfuk. Citovat
Bendy_- Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 pěkný, nejvíc se mi líbí ta SPZ :-D, ale jinak vam s novejma modelama závidim tu čirou optiku Citovat
Šalda Odesláno 22. listopad 2009 Odesláno 22. listopad 2009 Taky si myslím že je jedno jestli máš disk s ET 15 a nebo s ET 31 a dáš tam podložky, nemůže to mít vliv na zvuk kola:bojim Citovat
Jukata Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Jukata: pěkná barva a moc se mi líbí výfuk. Diky:) barva je moc hezká, jen ty fotky nestojej za nic... s výfukem jsem také moc spokojený.... ani velký ani malý a hlavně hezký Bohužel na dvorku bylo málo místa tak je tam vždy jen půl auta:( Citovat
Jukata Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 Původně zaslal: Bendy_- pěkný, nejvíc se mi líbí ta SPZ :-D, ale jinak vam s novejma modelama závidim tu čirou optiku Jj SPZ pěkná ať žije super editor obrázků zvaný malování jinak takovéto SPZ většinou vidím na autech trochu vyšší cenové kategorie:) Citovat
Jukata Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 A teď koukám, že sem mohl schovat to nářadí ze žigula co mám v kufru. Trochu mi to hyzdí fotku:) vlastně ho stejně na nic nepotřebuju, je to jen nostalgie:) Citovat
Bendy_- Odesláno 23. listopad 2009 Odesláno 23. listopad 2009 kdybych na to měl tk si jí klidně koupim :-D, sotva sem měl na to abych si koupil 406 Citovat
max_payne Odesláno 24. listopad 2009 Odesláno 24. listopad 2009 2šalda: ja som len prezentoval svoj názor na podložky, myslim si že ET-čko by mi mohlo pomôcť k lepšiemu image a a aj k eliminovaniu rázov od vozovky cez podložky. toť vsjo:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.