Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Jojo, Jirka se opravdu snažil, s foťákem mu to jde :)

jde mu to pěkně ;) ty se taky snažíš, aby 406ka byla jak nová :D

takovej lesk, co bych za to dal. když to vyleštim, sousedi zatopí a šup, auto plný sazí :grr

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

3 :)

Velký dík patří Jirkovi, resp. Marlinovi :potlesk

Jardo, máš to krásný. :super Čim jsi nalakoval ty lišty okolo auta? Líbí se mi to a taky bych do toho šel. Měl jsi na to nějakou speciální barvu? Nebo snad origo Luciferku? Já nejsem ani schopnej někde takovou barvu sehnat. :mad:

Odesláno

Ty lakovaný lišty se mě taky moc líbí, jen sem zatím neviděl nikoho se stříbrnou, tam potom ty chromový lišty tolik nevyniknou jako třeba na té červené:( ale asi se do toho v létě pustím taky;)

Odesláno

písali ste tu o podložkách pod disky, ja ich naopak davam dole, lebo tie rázy od vozovky, čo prenášajú až do podvozku sú kruté. ten hliník to absolútne netlmí a podvozok je odosť hlučnejší, radšek skúsim iné ET-čko. Ale to je len moja skúsenosť. :roker:roker

Odesláno

> max_payne > a jaký je podle tebe rozdíl mezi hliníkovým diskem s malým ET+hliníková podložka dorovnávající to ET na potřebné origo hodnoty oproti hliníkovýmu disku s nižším ET (jako originální hodnota) ?? dle mě je to prašť jako uhoď

[upravil dne 22.11.2009 Blizzard]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Jukata: pěkná barva a moc se mi líbí výfuk. :super:aut

Diky:) barva je moc hezká, jen ty fotky nestojej za nic... s výfukem jsem také moc spokojený.... ani velký ani malý a hlavně hezký:)

Bohužel na dvorku bylo málo místa tak je tam vždy jen půl auta:(

Odesláno
Původně zaslal: Bendy_-

pěkný, nejvíc se mi líbí ta SPZ :-D, ale jinak vam s novejma modelama závidim tu čirou optiku

Jj SPZ pěkná:) ať žije super editor obrázků zvaný malování:D

jinak takovéto SPZ většinou vidím na autech trochu vyšší cenové kategorie:)

Odesláno

A teď koukám, že sem mohl schovat to nářadí ze žigula co mám v kufru. Trochu mi to hyzdí fotku:) vlastně ho stejně na nic nepotřebuju, je to jen nostalgie:)

Odesláno

2šalda: ja som len prezentoval svoj názor na podložky, myslim si že ET-čko by mi mohlo pomôcť k lepšiemu image a a aj k eliminovaniu rázov od vozovky cez podložky. toť vsjo:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...