chechet Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 jeste jsem vam ji ani nepredstavil a uz me do ni nejaky dobrak kopl Citovat
luko407sw Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 jo to fakt dokaže člověka nasrat...nedokážu si představit co bych dotyčnému při mé výbušné povaze udělal...:bacha Citovat
zzipCZ Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 třeba to protlačila nějaká slečna zadkem:D:D Citovat
Šalda Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 chechet.... toho promáčknutí je mě líto, ale chtěl sem se zeptat, co tam máš za kola?? že to tak pěkně čumí ven, na 406 ty kola sou většinou schovaný, ale ty to máš super, asi máš podložky??? Citovat
chechet Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Původně zaslal: Šalda chechet.... toho promáčknutí je mě líto, ale chtěl sem se zeptat, co tam máš za kola?? že to tak pěkně čumí ven, na 406 ty kola sou většinou schovaný, ale ty to máš super, asi máš podložky??? jo, 16 mm podlozky vepredu, 30 mm vzadu. kola BBS, 18\", 8J, ET10. s podlozkama jsem koupil, ale mozna je po zime uz nenasadim, neni to uplne muj salek caje zalezi jestli se tam kola bez nich vlezou. Citovat
Doyle Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Má tam dole odkaz .. kupátko no pěkné Citovat
Šalda Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Všiml jsem si že tam má napsaný coupé, jen jsem nevěděl rozměr kol :-) A jinak 18 to už je teda palba Jinak autíčko moc pěkný, pěkná barva:mrk A snad to brzo dáš zase do cajku:papa Citovat
zzipCZ Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 no hochu takový auto to je kočkolap na to ti baby skáčou za jízdy a pak to dopadá jak to dopadá:D Citovat
chechet Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Původně zaslal: zzipCZ no hochu takový auto to je kočkolap na to ti baby skáčou za jízdy a pak to dopadá jak to dopadá:D jsem parkoval levou stranou u chodniku. nechapu to... Citovat
Burisek Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 no tak zase něco do interiéru..... by Pininfarina [upravil dne 5/8/09 Burisek] Citovat
Ferry Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 To Chechet, tohle by melo jit vytahnout bez poskozeni laku a nebude to ani poznat, pokud neni lak popraskanej nebo odrenej tak to bude OK. ale nastve to Citovat
chechet Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Původně zaslal: Ferry To Chechet, tohle by melo jit vytahnout bez poskozeni laku a nebude to ani poznat, pokud neni lak popraskanej nebo odrenej tak to bude OK. ale nastve to bohuzel nejde. lak na jednom miste popraskal a dle karosaru jsou tam i prilis velke zlomy. jo, nasere to ... 3500,- splachnutych do hajzlu... Citovat
Šalda Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Já teda nevím co vidíte na nápisu by Pininfarina, já sem u nich dělal a jsou to pěkný kurvy, i když nějaký auta u mí udělat, myslím design, ale kdybych to měl na svým tak to sundám, poliju benzínem a zapálím:grr Citovat
Burisek Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 no já taky dělal u Bosche a mohl bych na ně ( třeba proto že mě propustili ) nadávat ale proč ??? Prostě mě se to líbí,a že někomu ne,a to jen proto že tam dělal ?? Sorry ale to je čistě jeho problém..... Citovat
Šalda Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Ale já to nemyslel kvůli tomu že by mě propustily a nebo proto že bych tam nechtěl dělat, práce to byla super i za fajn prachy, mám na mysli ty hlavní \"dizajnéry\" jejich mentalitu a podobně, takových jako sem byl já nás tam makalo a byli jsme celkem fajn parta. Já jen že nějakej z těch hlavních šéfů sice u mí udělat pěkný autíčko ale přitom sou to namyšlení ............ jinak dost o tom, dávají se sem fotečky našich mazlíků Citovat
Burisek Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 jj právě jsem rád že jsme si to vyříkaly Citovat
jarajarda Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Původně zaslal: Burisek no tak zase něco do interiéru..... by Pininfarina [upravil dne 5/8/09 Burisek] Odkud je ten nápis? Citovat
Stifler Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Původně zaslal: jarajarda Odkud je ten nápis? No přece z Coupé. Taky mam doma oba dva včetně znáčků, jen nevim, kam je přilepim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.