Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chechet.... toho promáčknutí je mě líto, ale chtěl sem se zeptat, co tam máš za kola?? že to tak pěkně čumí ven, na 406 ty kola sou většinou schovaný, ale ty to máš super, asi máš podložky???

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

chechet.... toho promáčknutí je mě líto, ale chtěl sem se zeptat, co tam máš za kola?? že to tak pěkně čumí ven, na 406 ty kola sou většinou schovaný, ale ty to máš super, asi máš podložky???

jo, 16 mm podlozky vepredu, 30 mm vzadu. kola BBS, 18\", 8J, ET10. s podlozkama jsem koupil, ale mozna je po zime uz nenasadim, neni to uplne muj salek caje :) zalezi jestli se tam kola bez nich vlezou.

Odesláno

Všiml jsem si že tam má napsaný coupé, jen jsem nevěděl rozměr kol :-) A jinak 18 to už je teda palba :):super Jinak autíčko moc pěkný, pěkná barva:mrk A snad to brzo dáš zase do cajku:papa

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

no hochu takový auto to je kočkolap na to ti baby skáčou za jízdy a pak to dopadá jak to dopadá:D:D

jsem parkoval levou stranou u chodniku. nechapu to... :nevim

Odesláno

To Chechet, tohle by melo jit vytahnout bez poskozeni laku a nebude to ani poznat, pokud neni lak popraskanej nebo odrenej tak to bude OK. ale nastve to

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

To Chechet, tohle by melo jit vytahnout bez poskozeni laku a nebude to ani poznat, pokud neni lak popraskanej nebo odrenej tak to bude OK. ale nastve to

bohuzel nejde. lak na jednom miste popraskal a dle karosaru jsou tam i prilis velke zlomy. jo, nasere to ... 3500,- splachnutych do hajzlu... :grr

Odesláno

Já teda nevím co vidíte na nápisu by Pininfarina, já sem u nich dělal a jsou to pěkný kurvy, i když nějaký auta u mí udělat, myslím design, ale kdybych to měl na svým tak to sundám, poliju benzínem a zapálím:grr

Odesláno

no já taky dělal u Bosche a mohl bych na ně ( třeba proto že mě propustili ) nadávat ale proč ??? Prostě mě se to líbí,a že někomu ne,a to jen proto že tam dělal ?? Sorry ale to je čistě jeho problém.....

Odesláno

Ale já to nemyslel kvůli tomu že by mě propustily a nebo proto že bych tam nechtěl dělat, práce to byla super i za fajn prachy, mám na mysli ty hlavní \"dizajnéry\" jejich mentalitu a podobně, takových jako sem byl já nás tam makalo a byli jsme celkem fajn parta. Já jen že nějakej z těch hlavních šéfů sice u mí udělat pěkný autíčko ale přitom sou to namyšlení ............

:papa jinak dost o tom, dávají se sem fotečky našich mazlíků:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...