KoZLiK Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Porad me vrta hlavou na jakym letisti nebo letistni plose to bude.Vim jen o 2 mistech v okoli Plzne.Napovez. Citovat
oddie Odesláno 6. květen 2004 Odesláno 6. květen 2004 Jé, to je cena za auto? No to je blbý, já si chtěl vzít dvě auta... Citovat
jifor Odesláno 6. květen 2004 Autor Odesláno 6. květen 2004 Napsán autorem Masinka podle me by ale mapap bodla, na 100% prijede nekdo pozdejc a asi by se mu to i spatne hledalo. Mapa vložena a je i na našich stránkách v sekci kontakt. Popis cesty: Směr Bory - Valcha - Lhota a u transformátoru pravá na Novou Ves. Po cca 500m v lese pravá a jste tam. Cestou budou umístěny cedulky JIFOR CARS a v dnešní době mobilních komunikačních zařízení je snad nemožné zabloudit a neporadit si. Jinak na mapě je plocha přímo pod špičkou žlutého špendlíku:D:D:D Citovat
jifor Odesláno 6. květen 2004 Autor Odesláno 6. květen 2004 Napsán autorem KoZLiK Porad me vrta hlavou na jakym letisti nebo letistni plose to bude.Vim jen o 2 mistech v okoli Plzne.Napovez. Už Ti to doufám hlavou nevrtá [Editován dne 7/5/04 jifor] Citovat
jifor Odesláno 7. květen 2004 Autor Odesláno 7. květen 2004 Napsán autorem oddie Jé, to je cena za auto? No to je blbý, já si chtěl vzít dvě auta... Váhali jsme, ale jdeme do toho Za každé další auto se platí jen 250,- Kč (Ale musí být prokazatelně Tvoje Známe náš národ že) Citovat
jifor Odesláno 7. květen 2004 Autor Odesláno 7. květen 2004 Napsán autorem vix A za privesny vozik se neco plati ? Když ho přivezeš plný jídla pro členy clubu a nějaký dáreček pro pořadatele, tak se jistě poplatku vyhneš Citovat
Guest Masinka Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Napsán autorem jifor Napsán autorem oddie Jé, to je cena za auto? No to je blbý, já si chtěl vzít dvě auta... Váhali jsme, ale jdeme do toho Za každé další auto se platí jen 250,- Kč (Ale musí být prokazatelně Tvoje Známe náš národ že) tak to je super zprava Citovat
oddie Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 Napsán autorem jifor Napsán autorem oddie Jé, to je cena za auto? No to je blbý, já si chtěl vzít dvě auta... Váhali jsme, ale jdeme do toho Za každé další auto se platí jen 250,- Kč (Ale musí být prokazatelně Tvoje Známe náš národ že) JIFOR: to byl samozřejmě jen fór, ale věř tomu, že by to žádný problém nebyl. Na dodávce (Peugeot J5) je závěs na 1800kg, takže pla?ák s osobákem (Peugeot 405) by to v klidu přitáhlo... Citovat
vix Odesláno 7. květen 2004 Odesláno 7. květen 2004 oddie : A kdybys tu 405 vycpal bramburkama, tak ji na tom plataku muzes provezt zadarmo Citovat
jifor Odesláno 7. květen 2004 Autor Odesláno 7. květen 2004 Napsán autorem Masinka Napsán autorem jifor Napsán autorem oddie Jé, to je cena za auto? No to je blbý, já si chtěl vzít dvě auta... Váhali jsme, ale jdeme do toho Za každé další auto se platí jen 250,- Kč (Ale musí být prokazatelně Tvoje Známe náš národ že) tak to je super zprava Pozor!!! Aby to bylo dobře pochopeno!!! Každé Tvé druhé, třetí atd. auto :D:D Citovat
jifor Odesláno 7. květen 2004 Autor Odesláno 7. květen 2004 Napsán autorem oddie Napsán autorem jifor Napsán autorem oddie Jé, to je cena za auto? No to je blbý, já si chtěl vzít dvě auta... Váhali jsme, ale jdeme do toho Za každé další auto se platí jen 250,- Kč (Ale musí být prokazatelně Tvoje Známe náš národ že) JIFOR: to byl samozřejmě jen fór, ale věř tomu, že by to žádný problém nebyl. Na dodávce (Peugeot J5) je závěs na 1800kg, takže pla?ák s osobákem (Peugeot 405) by to v klidu přitáhlo... Neboj, pochopil jsem to a jako fór jsem to vzal a tak na to i odpovídal. Ale taky už jsem na akci byl se třema autama Tam to nebyl problém, ale zpět mi chyběli řidiči, jelikož odjeli dřív Citovat
Medvěd Odesláno 9. květen 2004 Odesláno 9. květen 2004 Hele, chlapi, budete někdo spát v tom campu???? ] Jde mi o to, mám - li si tam zabukovat spaní s tím, že pak pokecáme - eventuálně popaříme v přilehlý hospůdce, nebo zda mám slíbit mladý, že budeme zase večer doma??????:papa:papa Předpokládám tedy spaní spíš ze soboty na neděli s příležitostným nedělním výletem někam do okolí Plzně (nějak ten hrad, zámek nebo třeba návštěva nějaké přírodní zajímavosti). [Editován dne 5/9/Sun, 9 May 2004 19:40:21 +0000Sun, 9 May 2004 19:40:21 +0000Sun, 9 May 2004 19:40:21 +0000Sun, 9 May 2004 19:40:21 +0000 Medvěd] Citovat
Ferry Odesláno 9. květen 2004 Odesláno 9. květen 2004 chtel jsem se zeptat, do posledni chvile nebudu vedet, jestli se tam dostanu, muzu prijet bez predbezneho prihlaseni a zucastnit se taky tech ruznych jizd na folii apod ? Diky Citovat
jifor Odesláno 9. květen 2004 Autor Odesláno 9. květen 2004 Napsán autorem Ferry chtel jsem se zeptat, do posledni chvile nebudu vedet, jestli se tam dostanu, muzu prijet bez predbezneho prihlaseni a zucastnit se taky tech ruznych jizd na folii apod ? Diky Můžeš. Budeme to brát jako že nepřijedeš a pak budem mile překvapeni Citovat
oddie Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 Jifor: jinak všechny moje auta jsou celkem prokazatelně jenom moje. Teprvá pokud se někdy ožením, pak budou v BSM - ale to zatial nenastalo Medvěd: koukám, do campu se nikdo zatím nějak moc nehrne. Já nějak nevím, vzhledem k tomu, že asi pojedu sám, to asi nechám o-sudu, a budu kdyžtak spát v autě... Citovat
Ferry Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 Napsán autorem jifor Napsán autorem Ferry chtel jsem se zeptat, do posledni chvile nebudu vedet, jestli se tam dostanu, muzu prijet bez predbezneho prihlaseni a zucastnit se taky tech ruznych jizd na folii apod ? Diky Můžeš. Budeme to brát jako že nepřijedeš a pak budem mile překvapeni Tak super, kdyz bude u Intersparu stat vinove cervena 406 na LPG se znackou 1J1 0040 tak to jsem ja Citovat
vix Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 No, ale chtelo by to, bychom se nejak domluvili, jestli v patek bude nejaka pred-slezina nebo ne... Ferry a ostatni: jestli na tom parkovisti uvidite nejakou obouchanou 205, tak : 1) to muzu byt ja 2) to nemusim byt ja, protoze omlacenych 205 jezdi po Plzni dost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.