Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Masinka

podle me by ale mapap bodla, na 100% prijede nekdo pozdejc a asi by se mu to i spatne hledalo.

Mapa vložena a je i na našich stránkách v sekci kontakt. Popis cesty: Směr Bory - Valcha - Lhota a u transformátoru pravá na Novou Ves. Po cca 500m v lese pravá a jste tam. Cestou budou umístěny cedulky JIFOR CARS a v dnešní době mobilních komunikačních zařízení je snad nemožné zabloudit a neporadit si. Jinak na mapě je plocha přímo pod špičkou žlutého špendlíku:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem KoZLiK

Porad me vrta hlavou na jakym letisti nebo letistni plose to bude.Vim jen o 2 mistech v okoli Plzne.Napovez. :)

Už Ti to doufám hlavou nevrtá ;)

[Editován dne 7/5/04 jifor]

Odesláno
Napsán autorem oddie

Jé, to je cena za auto? No to je blbý, já si chtěl vzít dvě auta... :);)

Váhali jsme, ale jdeme do toho :D Za každé další auto se platí jen 250,- Kč (Ale musí být prokazatelně Tvoje :D Známe náš národ že)

Odesláno
Napsán autorem vix

A za privesny vozik se neco plati ?

Když ho přivezeš plný jídla pro členy clubu a nějaký dáreček pro pořadatele, tak se jistě poplatku vyhneš :P
Odesláno
Napsán autorem jifor

Napsán autorem oddie

Váhali jsme, ale jdeme do toho :D Za každé další auto se platí jen 250,- Kč (Ale musí být prokazatelně Tvoje :D Známe náš národ že)

tak to je super zprava :papa

Odesláno
Napsán autorem jifor

Napsán autorem oddie

JIFOR: to byl samozřejmě jen fór, ale věř tomu, že by to žádný problém nebyl. Na dodávce (Peugeot J5) je závěs na 1800kg, takže pla?ák s osobákem (Peugeot 405) by to v klidu přitáhlo...

Odesláno
Napsán autorem Masinka

Napsán autorem jifor

Napsán autorem oddie

tak to je super zprava :papa

Pozor!!! Aby to bylo dobře pochopeno!!! Každé Tvé druhé, třetí atd. auto :D:D:D

Odesláno
Napsán autorem oddie

Napsán autorem jifor

Napsán autorem oddie

JIFOR: to byl samozřejmě jen fór, ale věř tomu, že by to žádný problém nebyl. Na dodávce (Peugeot J5) je závěs na 1800kg, takže pla?ák s osobákem (Peugeot 405) by to v klidu přitáhlo...

Neboj, pochopil jsem to a jako fór jsem to vzal a tak na to i odpovídal. Ale taky už jsem na akci byl se třema autama :D Tam to nebyl problém, ale zpět mi chyběli řidiči, jelikož odjeli dřív :D

Odesláno

Hele, chlapi, budete někdo spát v tom campu???? ] Jde mi o to, mám - li si tam zabukovat spaní s tím, že pak pokecáme - eventuálně popaříme v přilehlý hospůdce, nebo zda mám slíbit mladý, že budeme zase večer doma??????:papa:papa:papa Předpokládám tedy spaní spíš ze soboty na neděli s příležitostným nedělním výletem někam do okolí Plzně (nějak ten hrad, zámek nebo třeba návštěva nějaké přírodní zajímavosti).

[Editován dne 5/9/Sun, 9 May 2004 19:40:21 +0000Sun, 9 May 2004 19:40:21 +0000Sun, 9 May 2004 19:40:21 +0000Sun, 9 May 2004 19:40:21 +0000 Medvěd]

Odesláno

chtel jsem se zeptat, do posledni chvile nebudu vedet, jestli se tam dostanu, muzu prijet bez predbezneho prihlaseni a zucastnit se taky tech ruznych jizd na folii apod ? Diky :papa

Odesláno
Napsán autorem Ferry

chtel jsem se zeptat, do posledni chvile nebudu vedet, jestli se tam dostanu, muzu prijet bez predbezneho prihlaseni a zucastnit se taky tech ruznych jizd na folii apod ? Diky :papa

Můžeš. Budeme to brát jako že nepřijedeš a pak budem mile překvapeni :D

Odesláno

Jifor: jinak všechny moje auta jsou celkem prokazatelně jenom moje. Teprvá pokud se někdy ožením, pak budou v BSM - ale to zatial nenastalo :)

Medvěd: koukám, do campu se nikdo zatím nějak moc nehrne. Já nějak nevím, vzhledem k tomu, že asi pojedu sám, to asi nechám o-sudu, a budu kdyžtak spát v autě...

Odesláno
Napsán autorem jifor

Napsán autorem Ferry

Můžeš. Budeme to brát jako že nepřijedeš a pak budem mile

překvapeni :D

Tak super, kdyz bude u Intersparu stat vinove cervena 406 na LPG se znackou 1J1 0040 tak to jsem ja ;):papa

Odesláno

No, ale chtelo by to, bychom se nejak domluvili, jestli v patek bude nejaka pred-slezina nebo ne...

Ferry a ostatni: jestli na tom parkovisti uvidite nejakou obouchanou 205, tak :

1) to muzu byt ja

2) to nemusim byt ja, protoze omlacenych 205 jezdi po Plzni dost :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...