ondra123 Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 ahoj, koukal jsem že se tady dávají i bakalářky:) tak zkusím náhodu, mám téma využití větrné energie v čr, legislativa, ekonomika, výkupní ceny... kdyby náhodou měl někdo nějakou podobnou práci nebo tak, tak bych uvítal konzultace, mám svou taky rozepsanou informací mraky popřípadě náhodou.. kdyby měl někdo možnost udělat nějaké fotečky větrníků třeba i zevnitř nebo umožnit prohlídku - to by byla bomba v ustí nad labem jich stojí hafa ale je to troch z ruky, když použiju foto z netu tak zase musim psát zdroje ke každému obrázku, tak zkuste prosím nějakou fotečku. třeba na mejlík.. nebo sem ať se pokocháme:) díky Vám mooc... Citovat
Freeman Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Skvele tema, doporucuji vam se zamerit na to, proc se v soucasnych vykupnich cenach vyplati pred vetrnou elektrarnu postavit elektromotorem pohaneny vetrnik ... do ci kapes pak ty \"ekoprachy\" plynou .. Citovat
P607Olda Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: Freeman Skvele tema, doporucuji vam se zamerit na to, proc se v soucasnych vykupnich cenach vyplati pred vetrnou elektrarnu postavit elektromotorem pohaneny vetrnik ... do ci kapes pak ty \"ekoprachy\" plynou .. Ano, je to smutné, ale je to tak, jsou to drahé hračky na přesměrování peněz nás všech do určitých kapes. Citovat
ondra123 Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 jojo je to tak, výkupovat od soukromníka ani nechtějí, byl jsem ai v eko výrobně elektřiny z bioplynu a davají jim 60 haléřů za 1 KW - to je strašný, pokud není vlastník čez tak je to špatný někde jsem vyzjišťoval a pokud by si sokromník postavil větrník na dluh (splácel by bance, t.j. +úrok) tak po 20ti letech zjistí že natom prodělal kalhoty, ale byl ekologický (za hotové snat něco málo vydělá) ta kogenerační jednotka - bio plynka - byla postavena pomocí unie, výhoda je že sní vytápějí vesničku okolo, ale nezbyli jim prašulky na zakrytí druhé nádrže z tim bio kvasícím humusem a ten zápach nikomu nepřeju. (složení: tráva, krev z jatek.... vše co zplynuje však si představíte co ) [upravil dne 16.10.2008 ondra123] Citovat
vix Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: Freeman Skvele tema, doporucuji vam se zamerit na to, proc se v soucasnych vykupnich cenach vyplati pred vetrnou elektrarnu postavit elektromotorem pohaneny vetrnik ... do ci kapes pak ty \"ekoprachy\" plynou .. Ano, odborně se tomuto spojení říká \"Římanův stroj\" Citovat
ondra123 Odesláno 16. říjen 2008 Autor Odesláno 16. říjen 2008 to jsou věci \"Římanův stroj\" to v diplomce nemám... Citovat
Péťa Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Ahoj, do U2U Ti posílám kontakt na ing. Michala Konče, který diplomku na toto téma psal loni... Citovat
ondra123 Odesláno 17. říjen 2008 Autor Odesláno 17. říjen 2008 díky Ti moc.. tet jsem mu psal mejlík tak uvidíme.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.