Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ač nejsem zastáncem jednostranného propagování reklamy jakékoli značky, firmy, či výrobce (týkáse čehokoli), dostal jsem od přitelkyně toto triko. S upřimností dodávám, že jsem byl tímto dárkem mile překvapen :)

post-0-14109602533133_thumb.jpg

Odesláno

K velikosti uvedu jen to, že doporučuji brát vždy minimálně o číslo větší. Tohle je XL a snesl bych o kousek větší, zvlášť rukávy jsou naknap. Takže pro chlapa 180cm, 85kg, sportovnější postavy alespoň XXL. Vám, co pijete pivo častěji než 1ks/týden, nebo si libujete v tučných jídlech, origo trika Peugeot nedoporučuji, neb jsou pro vás nevhodná :D:aut .. samozřejmě se najdou vyjímky.

Odesláno
Původně zaslal: Dave405

K velikosti uvedu jen to, že doporučuji brát vždy minimálně o číslo větší. Tohle je XL a snesl bych o kousek větší, zvlášť rukávy jsou naknap. Takže pro chlapa 180cm, 85kg, sportovnější postavy alespoň XXL. Vám, co pijete pivo častěji než 1ks/týden, nebo si libujete v tučných jídlech, origo trika Peugeot nedoporučuji, neb jsou pro vás nevhodná :D:aut .. samozřejmě se najdou vyjímky.

Takže pro normální chlapáky zase nic. :( Ale třeba se někdy dočkáme nějakých triček v našem e-shopu velikosti větší než L (ideálně XXL+):aut

[upravil dne 13.10.08 MJSytic]

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: čakom

V Peugeotu.

jj

A lze jej najít někde na stránkách? V serviceboxu v Katalogu výrobků image není nebo jsem slepej. :)

Bohužel ne co já vím.

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Původně zaslal: Dave405

Takže pro normální chlapáky zase nic. :( Ale třeba se někdy dočkáme nějakých triček v našem e-shopu velikosti větší než L (ideálně XXL+):aut

[upravil dne 13.10.08 MJSytic]

to mi připomnělo jak sem si z E-shopu objednal triko 154, přišlo triko velikosti \"sotva\" na manželku. pak mi moje drahá polovička vysvětlila, že 154cm není na šířku ale na výšku

Odesláno

180/85 - to je čisté L :roker

Nebo, že by francouzští inženýři zase někde udělali chybu ? :D

PS: Jirka639 - 639 asi mít nebudou (to by možná bylo něco jako cirkusový stan) :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...