Dave405 Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Ač nejsem zastáncem jednostranného propagování reklamy jakékoli značky, firmy, či výrobce (týkáse čehokoli), dostal jsem od přitelkyně toto triko. S upřimností dodávám, že jsem byl tímto dárkem mile překvapen Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: tomyka kde sa to da kupit? Jen tak blbě tipnu: v Peugeotu? Citovat
čakom Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: tomyka kde sa to da kupit? Jen tak blbě tipnu: v Peugeotu? jj Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: čakom V Peugeotu. jj A lze jej najít někde na stránkách? V serviceboxu v Katalogu výrobků image není nebo jsem slepej. Citovat
jirka639 Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 triko pěkný, a dělá se i v normálních velikostech (xxl) Citovat
Dave405 Odesláno 13. říjen 2008 Autor Odesláno 13. říjen 2008 K velikosti uvedu jen to, že doporučuji brát vždy minimálně o číslo větší. Tohle je XL a snesl bych o kousek větší, zvlášť rukávy jsou naknap. Takže pro chlapa 180cm, 85kg, sportovnější postavy alespoň XXL. Vám, co pijete pivo častěji než 1ks/týden, nebo si libujete v tučných jídlech, origo trika Peugeot nedoporučuji, neb jsou pro vás nevhodná :aut .. samozřejmě se najdou vyjímky. Citovat
MJSytic Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: Dave405 K velikosti uvedu jen to, že doporučuji brát vždy minimálně o číslo větší. Tohle je XL a snesl bych o kousek větší, zvlášť rukávy jsou naknap. Takže pro chlapa 180cm, 85kg, sportovnější postavy alespoň XXL. Vám, co pijete pivo častěji než 1ks/týden, nebo si libujete v tučných jídlech, origo trika Peugeot nedoporučuji, neb jsou pro vás nevhodná :aut .. samozřejmě se najdou vyjímky. Takže pro normální chlapáky zase nic. Ale třeba se někdy dočkáme nějakých triček v našem e-shopu velikosti větší než L (ideálně XXL+) [upravil dne 13.10.08 MJSytic] Citovat
čakom Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom V Peugeotu. jj A lze jej najít někde na stránkách? V serviceboxu v Katalogu výrobků image není nebo jsem slepej. Bohužel ne co já vím. Citovat
jirka639 Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: Dave405 K velikosti uvedu jen to, že doporučuji brát vždy minimálně o číslo větší. Tohle je XL a snesl bych o kousek větší, zvlášť rukávy jsou naknap. Takže pro chlapa 180cm, 85kg, sportovnější postavy alespoň XXL. Vám, co pijete pivo častěji než 1ks/týden, nebo si libujete v tučných jídlech, origo trika Peugeot nedoporučuji, neb jsou pro vás nevhodná :aut .. samozřejmě se najdou vyjímky. Takže pro normální chlapáky zase nic. Ale třeba se někdy dočkáme nějakých triček v našem e-shopu velikosti větší než L (ideálně XXL+) [upravil dne 13.10.08 MJSytic] to mi připomnělo jak sem si z E-shopu objednal triko 154, přišlo triko velikosti \"sotva\" na manželku. pak mi moje drahá polovička vysvětlila, že 154cm není na šířku ale na výšku Citovat
vix Odesláno 13. říjen 2008 Odesláno 13. říjen 2008 180/85 - to je čisté L Nebo, že by francouzští inženýři zase někde udělali chybu ? PS: Jirka639 - 639 asi mít nebudou (to by možná bylo něco jako cirkusový stan) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.