Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoj všici.

Zajímalo by mě, jakou barvu použít, když chci změnit barvu palubovky (nemyslím plasty středového sloupku).

Pokud se to tedy dá nějak natřít, nastříkat a neberu v potaz výměnu kus za kus jako třeba dělal Hics.

Chtěl jsem si trochu upravit interiér a vzhledem k tomu, že většina doplňku je v barvě stříbrné či chromu, tak uvažuji o změně barvy palubovky, protože moje současná (něco jako béžová) se ke stříbrné moc nehodí. Černá by byla lepší.

Díky za rady.

:papa

Odesláno

Goteku před třemi roky jsem si stříknul skoro celou palubku základovou barvou na plasty od fa Motip.Tenkrát byla v nabídce barva základová na plasty bílá a černá no a na to jsem si stříknul barvu od téže firmy.Jen jsem na to měl stříknout ještě bezbarvej lak,protože tam kam si házim klíče a kde mám zapalování jsem to krapet poškrábal.No určitě ti to interiér osvěží,ale pokud mohu poradit zkus to všechno pro sichr od jedné firmy.:papa

Odesláno

Já uvažoval o stříknutí palubky do černý metalízy, ale když jsem si uvědomil tu pakárnu s demontáží, a hlavně zpětnou montáží do auta, tak jsem se na to radši vys*al. To nemluvim o jízdě v létě, kdy se Ti sluníčko od lesklý palubky odráží do čelního skla a následně do xichtu... :o

Taky bych ve tvym případě dal kus za kus.

Odesláno

Zapoměl jsem dodat,že jsem si vybral tmavěmodrou barvu matnou páč je auto taky modrý.Jo a čistim to normálně chemicky a barvě to neuškodí.Kromě toho se na barvu prodává i bezbarvý matný lak.Taky jsem myslel na to aby se mi palubka neodrážela do předního skla.Nejsem masochista!

Jinak rozebírání staršího modelu 405 neni zas taková pakárna..jde to dobře a rychle,když už víš.Je jasný že poprvé se nesmí spěchat a musí se opatrně někde jsou jen šrouby a jinde a to se musí opatrně plastový packy-ty se nesmí ulomit.Doporučuju si palubku nejdřív prozkoumat,ale kdybys jí měnil kus za kus tak jí budeš stejně rozebírat a jedna ti zbyde tak o co jde?A kromě toho tě to finančně nezrujnuje!Když budeš trpělivej tak uvidíš jakou ze svý práce budeš mít radost jen nespěchat.Trpělivost.

Odesláno

To: Grotek. Tak daj se dělat všelijaký fígly, ale je tu přímá úměra mezi kvalitou a cenou. Já pokud bych neměl možnost výměny kus za kus, tak bych se v první řadě asi vyprd na lakování, páč nějak nevěřim, že by to na palubce v těch strašlivejch vedrech vydrželo. Následuje možnost počalounění, a to buď koženkou, nebo kůží. Tak jako tak je to práce i pro zkušenýho mystra tak na 3-4 dny a cenu můžu jen odhadovat,ale za kůži + práci to vydim tak 10- 15 litrů. kůži bych koneckonců preferoval kvůli kvalitě a kvůli \"pocitu\". Je to na druhou stranu nebezpečný, páč pak zjistíš, že by byl pěknej i volant a potak ručky a .... už v tom lítáš...:D:D:D. Netvrdim, že koženka by nešla, ale nevim, jaxe s ní dělá. Kůže je přeci jen přizpůsobivější...

Odesláno

Kamarad, co hodne blbne s tuningem kdysi delal u zluteho sportaku zlutou palubovku a strikal i plasty dveri. Mel na to specielni spray presne pro tyto ucely a objednal to nekde na webu ze statu. Nevim presne kolik to stalo ale vim, ze mi to tenkrat prislo strasne drahy, nicmene efekt super a zivotnost taky. Byla to takova sada, kde se davaly asi tri vrstvy rozdilnych sajratu a pak to asi dva dny schlo. Zkusim zjistit, jak se to jmenovalo a webovou sajtu, kde se to da objednat. Moc casto toho kamose ted nevidam, tak neslibuju. Kazdopadne ted uz vis, ze to jde i s nastrikem.

[Editován dne 14/4/04 destiny]

Odesláno

Tak to vidíš já vsadil na Motip a nic se mi neloupe nic se nešisuje drží jak Helvídská víra přes tří roky v létě v zimě a průvan ve šrajtofli to rozhodně nebyl.Jen jak sem ti psal dal bych na to ještě bezbarvej matnej lak a budeš vyzívanej.Zajdi si do krámu vomrkni ceny a? máš jasno o financích a taky ti tam možná daj nějakou radu.:papa

Odesláno

Uz se opakuji, vim, ale kdyz nekdo nehleda, ale rovnou se pta ...

KOUKNI se na moji upravu, staci kliknout na odkaz pod carou.

BTW: Mel to tu i Ondra zverejnit, ale koukam, ze z toho nakonec seslo

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj Seppe, líbí se mi tvá palubovka, tak jsem se do toho taky vrhnul, co se týká barev tak je to v pohodě základ na plasty ve spreji Racing od Auto K transparentní, hliníkový Prima sprej od RAL a stejný matný lak, ale řeším problém jak zachovat podsvětlení ovládacích prvků. řešil jsi to nějak, nebo ses na to vykašlal ? Zkus mi poradit, ještě jsem ten díl s ovladači topení a klimatizace nestříkal a pořád zvažuju co a jak. :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...