Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Můj první tuning na 406tý ... II

Recommended Posts

Odesláno

Vypada to na to povolovani sterace, jetli teda neni ta krytka sundana aby to shodil kvuli vymene.

Ja kdyz jsem to na sve 206 zkousel povolit tak se mi to nepovedlo a radeji jsem toho nechal aby se mi nestalo prave tohle.....

Odesláno

Docela jsem napínal, co??:mrk:D Teď jsem neměl moc času a když jsem byl na netu, tak bylo spousta práce, takže jak to bylo? Nikdo neuhodl, protože ani já bych tomu nevěřil, kdyby mi to někdo vyprávěl. Jel jsem k rodičům a cestou jsem měl puštěný výhřev, který jsem ale na půli cesty vypnul (takže tím to patrně nebylo) a když dorazim k našim a chci dát věci do auta (ani jsem ten den v kufru ještě nebyl), stojím od auta asi 2metry a slyšim ránu, jako když padá led ze střechy. První, co mě napdalo, že našim z baráku spadla taška, nebo něco podobného ... Ale koukám a mám zadní okno rozlítlé (viz. foto). Takže resumé: STALO SE TO SAMOVOLNĚ. Nevím, jestli únava materiálu, nebo pnutí, nebo jestli bylo někde načnutý od kamínku (nevšiml jsem si), ale je to prostě tak.

Moje varianty jsou:

1) Když byl zaplý výhřev, tak došlo ke zkratu, ale nepravděpodobný, protože už byl asi 20min vypnutý.

2) Spadla kapka ze střechy, pod kterou jsem stál na okno, které bylo od výhřevu ropzpálené (taky nepravděpodobný)

3) Někdo po mě střelil ... (taky nepravděpodobný, páč bych našel brok, nebo slyšel ránu) :D

PS.: A ta krytka u stěrače mi chybí už od koupě ... takže jsem si to neudělal sám ... ;)

Co vy na to? Slyšeli jste, aby se to (ne, když mrzne a třeba se auto umyje) stalo na 406tý samo?? U 307miček se to prý občas stalo ...

Odesláno

Pred lety neco podobnyho potkalo kolegu u jeho 405. Jel v noci po Legerce, nikde ani zivacka, najednou duta rana a zadni sklo jeho sedanu se sypalo po magistrale.

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Docela jsem napínal, co??:mrk:D Teď jsem neměl moc času a když jsem byl na netu, tak bylo spousta práce, takže jak to bylo? Nikdo neuhodl, protože ani já bych tomu nevěřil, kdyby mi to někdo vyprávěl. Jel jsem k rodičům a cestou jsem měl puštěný výhřev, který jsem ale na půli cesty vypnul (takže tím to patrně nebylo) a když dorazim k našim a chci dát věci do auta (ani jsem ten den v kufru ještě nebyl), stojím od auta asi 2metry a slyšim ránu, jako když padá led ze střechy. První, co mě napdalo, že našim z baráku spadla taška, nebo něco podobného ... Ale koukám a mám zadní okno rozlítlé (viz. foto). Takže resumé: STALO SE TO SAMOVOLNĚ. Nevím, jestli únava materiálu, nebo pnutí, nebo jestli bylo někde načnutý od kamínku (nevšiml jsem si), ale je to prostě tak.

Moje varianty jsou:

1) Když byl zaplý výhřev, tak došlo ke zkratu, ale nepravděpodobný, protože už byl asi 20min vypnutý.

2) Spadla kapka ze střechy, pod kterou jsem stál na okno, které bylo od výhřevu ropzpálené (taky nepravděpodobný)

3) Někdo po mě střelil ... (taky nepravděpodobný, páč bych našel brok, nebo slyšel ránu) :D

PS.: A ta krytka u stěrače mi chybí už od koupě ... takže jsem si to neudělal sám ... ;)

Co vy na to? Slyšeli jste, aby se to (ne, když mrzne a třeba se auto umyje) stalo na 406tý samo?? U 307miček se to prý občas stalo ...

Ten výhřev je klidně možnej. Úplně stejně dopadl strejc s Octavkou.

Odesláno

Tohle jsem viděl u Toleda, když ho můj chytrý soused-kutil šel mýt v červenci cca ve 13hodin a na rozpálený sklo nalil \"ledovou\" vodu ze studny. :aut

Odesláno

Někdo to uhádl, a Neon mu nechce dát za pravdu kvůli velké tučné výhře. :D :D :D

Tak nám tady tvrdí že se to stalo samovolně... :D

Ale jo, dejme tomu, jestli to blbě nalepili jak píše Dave405...

Odesláno
Původně zaslal: paul jane

tohle jsem videl u sousedky kdyz v lednu polila zmrzle okno horkou vodou a to okno se ji krasne vysipalo do auta :roll. ale tohle je fakt zajimave :cool:

[upravil dne 23.10.2008 paul jane]

Kombinaci auta, sousedky a studene vody si dokazu predstavit... :mrk:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...