Tosko Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Zdravím vás tu...Takže pre tích ktorý mi doporučili to tempo na opravu laku DAKUJEM.je to super auto sa leskne nádherne.Pikladám foto dúfam že to zobrazí. Citovat
Tosko Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 A čo poviete na toho levíka na prednej kapote?? Vlastná tvorba.Obkreslil som si v autocade znak peugeotu naprogramoval som na cnc-vysekavaci lis a nalepil terastatom.Pekné že? A nemusím sa báť že mi ho niekto ukradne bo ten terostat už neda nik dolu. ani mi to nezhrdzavie je to vyrobené z antikory:papa Citovat
Dundee Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Vypadá fakt pěkně, jak auto, tak lvíček:super Jakej máš kód barvy? Zdá se mi světlejší, než mám já (M0RM), ale třeba to je tím, že máš starší model:myslim Citovat
Tosko Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 Vieš čo dunde?? Neviem ti povedať! V techničáku mám napísané čierna metalíza.A hladal som na kasne a našiel som jedine na prednom krite tlmiču M1TW. Podľa toho som aj objednával sprej.Lenže aj tam mi ponukli 3 druhy s timi istím označením takže len som si tipol a sadlo to. Takže M1TW.Ale hej máš pravdu moja je bledšia ale keď s aopzreš z iného uhla zas je tmavá taka divna farba:aut Citovat
ozzy56 Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: foxo jake tempo? co to je??? Zrychlený pohyb :D Citovat
Tosko Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 Le ozyy noooooo! Tempo to jE FAKT SUPROVA PASTA na vylestanie laku fakt to super fungje.Keď to natreš vyzerá auto ako osrané alôe keď vylešťíš je to fakt nádhera.:super Citovat
Tosko Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 Ale inak hej tempo je aj zrychlený pohyb.:D:D:D:D Citovat
ozzy56 Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Myslel jsem,že to máš tmavě zelenou metalízu....málem jsem jednu takovou kdysi koupil,ale přesto,že byla rezervova- ná,bazar ji prodal jinému zájemci..... Citovat
Tosko Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 nee ee ee.. Moja je teraz takáaa živo tmavšia len na tej fotke bolo moc jasu. Teeeeda dobre svine v tom bazáááŕe to je nemcharakter.to s anerobiii. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Tosko nee ee ee.. Moja je teraz takáaa živo tmavšia len na tej fotke bolo moc jasu. Teeeeda dobre svine v tom bazáááŕe to je nemcharakter.to s anerobiii. tak to tady chodí,vrátil mi zálohu a čus!!! prostě kurvy jak je zvykem. Byla to krasavica v dobré výbavě s turbodieselem--ale dostal ji někdo jiný....už sem to obrečel :D Citovat
Dundee Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 Původně zaslal: Tosko V techničáku mám napísané čierna metalíza.A hladal som na kasne a našiel som jedine na prednom krite tlmiču M1TW. Ahá, to je černá Já myslel, že máš tmavě zelenou jako já... EDIT: Jo, to označení M1TW je kód barvy;) [upravil dne 10/10/2008 Dundee] Citovat
Tosko Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 no dakujem ale už som smutný neska doobeda som vylešťil a teraz som bol zaviesť kolegu na vlak bol najebany a ovracal mi kaúpotu keby nebol napyty asi by som ho zabil.....aj tak ten vlak nestihol.....ale vomne vre....:grr:grr:grr:grr:grr Citovat
Tosko Odesláno 10. říjen 2008 Autor Odesláno 10. říjen 2008 No už je to zas čisté.Ešte že som v robote. Jáááá´j dobrá ironia...rao drhnem aby s alešťalo a večer aby nesmrdelo:D Citovat
Mišak Odesláno 10. říjen 2008 Odesláno 10. říjen 2008 sem zvědav jestli ti to vydrží byt furt takové taky sem si 19 trošku na jedné straně naleštil:D Citovat
Kdo Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Původně zaslal: Tosko ....bol najebany a ovracal mi kaúpotu...... Copak nevíš, že každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán? Citovat
Medvěd Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Aspoň už víš, že opilé kamarády se vozit nevyplácí (od toho máme taxíky - že, Bumle) a jezdit s nima brzda - plyn už vůbec ne. Citovat
Jindras Odesláno 11. říjen 2008 Odesláno 11. říjen 2008 Píše se tady o tempu-to je fakt super-není to drahý a umí to víc než nějaký sračky z dovozu za 200 a více Kč-to říkaj i nějací lakaři-ale pozor jsou dvě tempa-to na starší se dělá za sucha-perfektně to vytáhne lak,ale nějak často to nepoužívejte-jemně to brousí a snižuje tloušťku laku,to drhé se pak používá-to se používá s mírně vlhkou karoserií-to už je jen tak udržovací-tempo na nové laky-nebo použít něco jiného od výrobce www.drugochema.cz,což je výrobce Tempa-má tam Tempo-autoleštěnka-s obsahem esterických olejů-zatáhne to škrábance a kdo to začal používat-tak si jinou nekoupí-u nás v drogérce stojí do 60 Kč,jinak na netu jí najdete pro ilustraci-stačí zadat Tempo-autoleštěnka.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.