Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

již delší dobu jsem špekuloval jak vyřešit své slepnoucí světlomety, jezdím poměrně dost v noci a je to nepříjemný pocit když vidíte prd, navíc ještě když je člověk zvyklí ze služebních aut na nový světla...

ty destičky před žárovkou tlumeného světla jsem měl už silně zažloutlé avšak to by se dálo trochu zachránit jejím vyndáním, ale já měl už celkově dost poškozené paraboly...

abych to zkrátil, zkrátka jsem se rozšoupnul a koupil dvě nový origo Valea světlomety....

mám je na autě pár hodin tak sem zvědavý jak posvítí v noci...

zde je ukázka v jak hrozném stavu byla parabola

parabola.JPG

zde je ukázka fungl nové destičky před žárovkou

novy.JPG

:papa

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

No me to taky lakalo doku sem nesundal svetla, nerozebral to...porad v dobre nadeji...a ejhle..zadne sklicka tam nejsou, cumim na to jak blby...proste ten prolis toho zebrovani je primo ve skle svetlometu...a to jsou podotykam orig. svetla valeo...tak ja uz fakt nevim :) akorat sem vlhkym dechem a kapesnikem vylestil paraboly od prachu a hned to sviti kapanek lepe a hlavne to lepe vypada, svetla nejsou takova zapatlana zevnitr ...tak aspon tak no :)

Odesláno
Napsán autorem rimmer

No me to taky lakalo doku sem nesundal svetla, nerozebral to...porad v dobre nadeji...a ejhle..zadne sklicka tam nejsou, cumim na to jak blby...proste ten prolis toho zebrovani je primo ve skle svetlometu...a to jsou podotykam orig. svetla valeo...tak ja uz fakt nevim :) akorat sem vlhkym dechem a kapesnikem vylestil paraboly od prachu a hned to sviti kapanek lepe a hlavne to lepe vypada, svetla nejsou takova zapatlana zevnitr ...tak aspon tak no :)

Koukám, že co P605, to originál :D

Odesláno
Napsán autorem Petr605

To je zajímavý. Takže, když jsi oddělal to krycí sklo, tak jsi se normálně mohl dotknout žárovky na potkávací světla? Nic nestálo v cestě?

ano, presne tak...proste to sklo na strane potkavacek neni cire, ale je to s tim zebrovanim....takze je to proste primo na skle...no hlavne ze to sviti :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...