Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Trochu to tu oživím má někdo zkušenosti s dia Lexia 3 je to k něčemu? Možná jsem našel něakou kravinu tak se radši ptám. Viz odkaz :

www.aliexpress.com/item/2012-Lexia-3-Citroen-Peugeot-diagnostic-tool-PP2000-V25-Lexia3-lexia-3-V48-With-New-Diagbox/682621876.html

• O 4 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Taky se zajimam a nasel jsem tohle http://www.ebay.com/itm/Lexia-3-lexia3-V47-Citroen-Peugeot-Diagnostic-PP2000-V25-Support-Peugeot-307-/131023339806?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item1e8199811e&vxp=mtr

Da se s tim provadet to same jako s plnohodnotnou diag ???

Bude fungovat na me auto prej mam nake PSA nebo co jeste do toho nejsem tolik zasveceny ale chci si zjistit chyby smazat a sparovat klicek s autem jde to s touhle diag ??? Dekuji za odpovedi.

Odesláno

Ne bez toho to nejde a jistě tady nikdo nepíše opak. Ano můžeš si jí za peníze nechat udělat v Pežo znovu. To co máš v odkazu vypadá použitelně. Pouze chybí redukce na 30 pin, ale to pro svoje auto nepotřebuješ.

Odesláno

Ale na rovinu.. s chinou programovat klíčky je o hubu.. další věc jestli to vůbec půjde.. nedávno jsme to tu řešili.. prostě se čip immo nenašel :(

[upravil dne 31/12/13 18:54 od ChouLu]

Odesláno

Nojoo vendo :P

Gabriel: ano skoro každý jop, na diagnostikování a nastavení OK, ale na tuto činnost raději ne ;)

A jinak když už uvažuješ o diag, tak snad víš o tom, že diag lze provozovat pouze na Windows XP, na kabelech B (což je v 99%) lze provozovat max Diagbox v5.29, vyšší verze fungují i na windows 7, ale pouze na 32bit verzi. Ale musíš mít C FW kabelu.. což moc nehrozí... ;)

Odesláno

No zase abychom to nepřehnali s to opatrností... klíčky si s čínou nakóduješ, na W7 to spustíš spolehlivě ve VirtualBoxu a vrze B s D.B. 5.29 na většinu aut tady bohatě stačí ;)

Odesláno
... tak většina má Chinu nebo ne

Všichni mají čínu. Nebo kde myslíš, že se asi tak vyráběla ta \"originální\", že to letují sami frantíci? Ti zvládli tam maximálně vyrobit nálepku Made in France :P

Odesláno
Ne bez toho to nejde a jistě tady nikdo nepíše opak. Ano můžeš si jí za peníze nechat udělat v Pežo znovu. To co máš v odkazu vypadá použitelně. Pouze chybí redukce na 30 pin, ale to pro svoje auto nepotřebuješ.

Dekuji konecne odpovedi ktere jsem potreboval :)

PS: ChouLu tu psal problem s immo ... Ja ale nemam problem s immo ja chci sparovat klic aby mi fungoval central na dalku ... Immobilizer mi na obou klickach funguje normalne ... :)

A jeste vy tu pisete naky kabely C B a dialbox ... Nvm jak to mam chapat ?Pujde mi teda na tom co mam v odkazu na ebay PP2000 nebo na tom jde jen dialbox a jestli je tak tak s dial box se da delat to same jako s PP2000? Predem dekuji a omlouvam se za blbe dotazy ... :)

[upravil dne 1/1/14 00:30 od Zemla703]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...