Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Určitě by mnoha lidem pomohlo forum \"Našla se značka\", ale to v kruhu P-C nemá smysl.

Správně by se měla odnést na reg.místo ne? Ale kdo tam s tím poběží a vůbec, majitel si stejně bude myslet že tu svojí už nikdy nenajde...

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

To by byla slušná haluz.

Presne to si myslym aj ja, skor som cakal ci sa neozve niekto kto by ju vedel sikovne pouzit:D

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Určitě by mnoha lidem pomohlo forum \"Našla se značka\", ale to v kruhu P-C nemá smysl.

Správně by se měla odnést na reg.místo ne? Ale kdo tam s tím poběží a vůbec, majitel si stejně bude myslet že tu svojí už nikdy nenajde...

Neboj, ona aj tak zajtra skonci u prveho policajta co stretnem na ceste.:)

Odesláno

odnes to na policiu alebo posli na DN inspektorat daneho mesta, ten kto ju stratil si urcite bude musiet ist vybavit novu, pokial su policajti aspon trosku ochotny tak bude dany majitel velmo poteseny...

Odesláno

Dave to je pecka :P

Mam par ceskych aut, ktore tu pravidelne parkuji okolo :) Aspom zistim kdo to je :P

Odesláno
Původně zaslal: obaf

...zajtra skonci u prveho policajta co stretnem na ceste.:)

Tohle mě pobavilo :D Vy tam máte tolik policajtů, že je pravidelně potkáváte na cestách? To bysme vám mohli skoro závidět, já policajta na silnici neviděl, ani nepamatuju :D :D

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Původně zaslal: obaf

...zajtra skonci u prveho policajta co stretnem na ceste.:)

Tohle mě pobavilo :D Vy tam máte tolik policajtů, že je pravidelně potkáváte na cestách? To bysme vám mohli skoro závidět, já policajta na silnici neviděl, ani nepamatuju :D :D

Ja som v aute cely skoro cely den, a oni sa radi zdrzuju na urcitych miestach.

Hlavne tam, kde maju isty zarobok:D

Odesláno

no aspoň , že jí našel někdo kdo jí nezneužije. U nás nějak poslední dobou frčí krádeže značek:bojim. Pak vždycky přijdou policajti na majitele, že ujel od pumpy bez zaplacení :bacha

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

no aspoň , že jí našel někdo kdo jí nezneužije. U nás nějak poslední dobou frčí krádeže značek:bojim. Pak vždycky přijdou policajti na majitele, že ujel od pumpy bez zaplacení :bacha

Mam len jednu:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...