Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poslední dobou mi to píše na displeji nějaké hlašení,jen to vyskočí a hned zase stratí,kolikrat se to ani nestihne zobrazit na displeji.Mě se nedaří najít duvod sčím to souvisí. TOP UP ENGINE COOLAT LEVEL. Nějak tak to píše,možna mam někde chybu. Díky předem za každou informaci.:super

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Freeman

Málo chladicí kapaliny?

Zajímavé, jak to pozná?

asi čidlo v nádržce :super

Odesláno
Původně zaslal: nikol

Diky za odpovědi,ale je to čidlo a nebo ta kapalina? A pokud čidlo tak jake a kde se nachazí? Da se ta hlaška přeložit doslova?

Asi čidlo, které bude umístěné na nádržce na kapalinu ;) Zkusit dolít, popř čidlo vynda, otřít hadrem, zkouknout konektor a dál se uvidí...

Odesláno

Doslova to je Doplň hladinu chladiacej kvapaliny. Či je to čidlo poznáš jednoducho. Odskrutkuj uzáver nádržky kvapaliny a pozri sa dnu, mal by tam byť nejaký výstupok alebo hrana signalizujúca normálnu hladinu. Alebo tiež môže byť priamo na nádržke vyznačená max a min hladina. Ak je hladina ok, potom je vadné čidlo.

[upravil dne 30.9.2008 AnotherOne]

Odesláno

A jak nebude hladina normální může to být docela problém. Tuhle hlášku znám, každou chvíli mi vyskakovala na PP a měla jsem prasklou hlavu. Neříkám, že je to stejné jako u mě, ale je to něco s chlazením.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

taky se mi to ted 2x objevilo, vzdy tak na 1-2 vteriny:(

tak by me zajimalo, jestli to bylo tim ze bylo malo kapaliny, anebo to cidlo? dik za info;)

Odesláno

No, jestli je málo chladící kapaliny poznáš snadno. Na nádobce je vyznačeno minimum a maximum. Mně to v servise dolívali k horní rysce. Čili asi decku nebo dvě, které zmizly během sezóny.

Odesláno

jasne jasne, mrknu, doleju a uvidim zda se hlaska jeste objevi:) je fakt, ze jsem docela delsi dobu nedoleval nic, takze by to odpovidalo, ze se lehce neco vytratilo...

Odesláno

Zdar, mě se tato hláška objevila když se mi ulomili pryžové silentbloky co drží ten kryt na motoru :roker................. a sice kryt upadnul dolů zůstal viset na odzvdušňovacím šroubku co je na kolenu termostatu ( bakelit ) a ten se váhou a vibracemi krytu ulomil na a bylo to !!! :papa:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...