Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim! Uvazujem o kupe 306 kombi. Chcel by som vediet aky je dlhy a siroky kufor po sklopeni sedaciek a ci je po sklopeni podlaha v rovine.

A este jedna otazka. Chcel by som 1.9D ale zaujimalo by ma ci je o moc vacsie riziko mat TD?

Dakujem za odpovede....

Odesláno

Vždycky je lepší na zrychlení a Kw TD,ale bez větších starostí je normal diesel na vše-prakticky nezničitelný motor!!!Žádné starosti s turbem,menší riziko prasknutí hlavy-obrovská životnost!!!-nižší výkon a akcelerace při předjíždění!!!

Odesláno

pre hladky dizel som v podstate rozhodnuty - nedavno som na jednej jazdil (hečbek) a myslim ze az taky velky pruser to nebol co sa tyka lenivosti. Skor ma zaujima ten kufor, ci sa v nom vyspim ked pojdem niekde na vikend do tatier :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Minister

Zdravim! Uvazujem o kupe 306 kombi. Chcel by som vediet aky je dlhy a siroky kufor po sklopeni sedaciek a ci je po sklopeni podlaha v rovine.

A este jedna otazka. Chcel by som 1.9D ale zaujimalo by ma ci je o moc vacsie riziko mat TD?

Dakujem za odpovede....

Po sklopení zadních sedaček cca 175 cm na délku, šířku z hlavy nevím. Podlaha je rovná.

Diesel bez turba výkonovm průserem není pokud nechceš závodit.

Odesláno

Já jsem TD měl (v 309ce i v 405ce) a nebál bych se ho ani v 306ce. Samozřejmě záleží jak se k němu choval původní majitel a samozřejmě i jak Ty budeš v hýčkání motoru pokračovat, každopádně POKUD MU BUDEŠ DÁVAT SODU, RÁNO HNED PO NASTARTOVÁNÍ DOSTANEŠ OTÁČKOMĚR DO ČERVENÝHO A BUDEŠ ŘADIT VE 4000 OT/MIN, PAK ODEPÍŠEŠ I TEN NORMÁLNÍ DIESEL BEZ TURBA. Pokud ale máš v hlavě cokoli jiného než piliny a umíš jezdit citlivě (tvé uši prostě slyší, co auto chce), pak ani ta turbína nebude špatnou volbou A ODMĚNÍ SE TI PRUŽNOU JÍZDOU S PŘÍJEMNOU AKCELERACÍ.

Proč neuvažuješ o HDI??? Já kdybych volil kombíka, tak bych teda HDI preferoval

Odesláno

HDi su urcite vyborne ale aj o dost drahsie. Ja autom nejazdim viac ako 15tkm za rok a myslim ze by mi stacil aj ten D. Aj ked by som si asi musel zvyknut lebo teraz mam benzinak prave so 66KW - co ponuka aj 306TD.

Odesláno

A ako je na tom 306break v porovnani so Xsara break? Ten isty motor, kasna tiez zinkovana. Podvozok nema nahodou xsara lepsi?

Podvozek i motor je stejný ..... jen mi přijde kastle vevnitř trochu jako od sekyry ... v práci na dvoře stávají Xsary stojí dvě ... klasická i break ... naproti parkují dva breaky 306ky a dva kufráky 306ky.

Všichni kolem se shodujou že 306ka je hezčí .. venku i vevnitř.

PS: Kolegyně má Xsaru Piccasso ... ta už vypadá líp ale teď jí totálně zlobí HDi-čko (dvoulitr z roku 2001)

Odesláno

A ako je na tom 306break v porovnani so Xsara break? Ten isty motor, kasna tiez zinkovana. Podvozok nema nahodou xsara lepsi?

Podvozek je totožný.Mam obě auta 306 1,9 d , xsara 1,9 td break.Xsara mě přijde měkčí co se týče sedaček a řazení,nastavení volantu je trochu jiné.Nejje dnoduší je pujčit si auto a projet se ,každému vyhovuje něco jiného.Sedačky jdou sklopit do roviny ,pouze musíš vyjmout opěrky ze zadních sedaček.Takže co se týče kufru ,je super.
Odesláno

pre hladky dizel som v podstate rozhodnuty - nedavno som na jednej jazdil (hečbek) a myslim ze az taky velky pruser to nebol co sa tyka lenivosti. Skor ma zaujima ten kufor, ci sa v nom vyspim ked pojdem niekde na vikend do tatier :myslim

pokud nemeris 2m a vic tak se v nem vyspis urcite.. mam 184cm a v 306 klasicky kdyz sklopim sedacky se vyspim taky.. a ani nemusim bejt nejak extra pokrcenej.. a kdyz se chci uplne natahnout staci lehnout sikmo.. ted sem v nem prevazel 2x 2m matrace a ikdyz sem je musel ohnout podel prednich sedacek - taky se vesli.. a to rikam ze nemam break ale klasiku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...