Minister Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Zdravim! Uvazujem o kupe 306 kombi. Chcel by som vediet aky je dlhy a siroky kufor po sklopeni sedaciek a ci je po sklopeni podlaha v rovine. A este jedna otazka. Chcel by som 1.9D ale zaujimalo by ma ci je o moc vacsie riziko mat TD? Dakujem za odpovede.... Citovat
Jindras Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Vždycky je lepší na zrychlení a Kw TD,ale bez větších starostí je normal diesel na vše-prakticky nezničitelný motor!!!Žádné starosti s turbem,menší riziko prasknutí hlavy-obrovská životnost!!!-nižší výkon a akcelerace při předjíždění!!! Citovat
Minister Odesláno 28. září 2008 Autor Odesláno 28. září 2008 pre hladky dizel som v podstate rozhodnuty - nedavno som na jednej jazdil (hečbek) a myslim ze az taky velky pruser to nebol co sa tyka lenivosti. Skor ma zaujima ten kufor, ci sa v nom vyspim ked pojdem niekde na vikend do tatier Citovat
RichVa Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: Minister Zdravim! Uvazujem o kupe 306 kombi. Chcel by som vediet aky je dlhy a siroky kufor po sklopeni sedaciek a ci je po sklopeni podlaha v rovine. A este jedna otazka. Chcel by som 1.9D ale zaujimalo by ma ci je o moc vacsie riziko mat TD? Dakujem za odpovede.... Po sklopení zadních sedaček cca 175 cm na délku, šířku z hlavy nevím. Podlaha je rovná. Diesel bez turba výkonovm průserem není pokud nechceš závodit. Citovat
Medvěd Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Já jsem TD měl (v 309ce i v 405ce) a nebál bych se ho ani v 306ce. Samozřejmě záleží jak se k němu choval původní majitel a samozřejmě i jak Ty budeš v hýčkání motoru pokračovat, každopádně POKUD MU BUDEŠ DÁVAT SODU, RÁNO HNED PO NASTARTOVÁNÍ DOSTANEŠ OTÁČKOMĚR DO ČERVENÝHO A BUDEŠ ŘADIT VE 4000 OT/MIN, PAK ODEPÍŠEŠ I TEN NORMÁLNÍ DIESEL BEZ TURBA. Pokud ale máš v hlavě cokoli jiného než piliny a umíš jezdit citlivě (tvé uši prostě slyší, co auto chce), pak ani ta turbína nebude špatnou volbou A ODMĚNÍ SE TI PRUŽNOU JÍZDOU S PŘÍJEMNOU AKCELERACÍ. Proč neuvažuješ o HDI??? Já kdybych volil kombíka, tak bych teda HDI preferoval Citovat
Minister Odesláno 28. září 2008 Autor Odesláno 28. září 2008 HDi su urcite vyborne ale aj o dost drahsie. Ja autom nejazdim viac ako 15tkm za rok a myslim ze by mi stacil aj ten D. Aj ked by som si asi musel zvyknut lebo teraz mam benzinak prave so 66KW - co ponuka aj 306TD. Citovat
Minister Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 A ako je na tom 306break v porovnani so Xsara break? Ten isty motor, kasna tiez zinkovana. Podvozok nema nahodou xsara lepsi? Citovat
RichVa Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Minister A ako je na tom 306break v porovnani so Xsara break? Ten isty motor, kasna tiez zinkovana. Podvozok nema nahodou xsara lepsi? Podvozek i motor je stejný ..... jen mi přijde kastle vevnitř trochu jako od sekyry ... v práci na dvoře stávají Xsary stojí dvě ... klasická i break ... naproti parkují dva breaky 306ky a dva kufráky 306ky. Všichni kolem se shodujou že 306ka je hezčí .. venku i vevnitř. PS: Kolegyně má Xsaru Piccasso ... ta už vypadá líp ale teď jí totálně zlobí HDi-čko (dvoulitr z roku 2001) Citovat
mio Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Minister A ako je na tom 306break v porovnani so Xsara break? Ten isty motor, kasna tiez zinkovana. Podvozok nema nahodou xsara lepsi? Podvozek je totožný.Mam obě auta 306 1,9 d , xsara 1,9 td break.Xsara mě přijde měkčí co se týče sedaček a řazení,nastavení volantu je trochu jiné.Nejje dnoduší je pujčit si auto a projet se ,každému vyhovuje něco jiného.Sedačky jdou sklopit do roviny ,pouze musíš vyjmout opěrky ze zadních sedaček.Takže co se týče kufru ,je super. Citovat
Southie Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Minister pre hladky dizel som v podstate rozhodnuty - nedavno som na jednej jazdil (hečbek) a myslim ze az taky velky pruser to nebol co sa tyka lenivosti. Skor ma zaujima ten kufor, ci sa v nom vyspim ked pojdem niekde na vikend do tatier pokud nemeris 2m a vic tak se v nem vyspis urcite.. mam 184cm a v 306 klasicky kdyz sklopim sedacky se vyspim taky.. a ani nemusim bejt nejak extra pokrcenej.. a kdyz se chci uplne natahnout staci lehnout sikmo.. ted sem v nem prevazel 2x 2m matrace a ikdyz sem je musel ohnout podel prednich sedacek - taky se vesli.. a to rikam ze nemam break ale klasiku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.