Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak tohle mě opravdu po ránu rozesmálo - aneb CO VŠE JSOU SCHOPNÉ ŽENY NOSIT, ABY SE PÁNŮM TVORSTVA LÍBILY.

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Já taky hlasovala, že trička nechci. Bohužel klasické tričko využiji tak na sraze a nebo na spaní, jinak ne. Leda, že by se vyrobili nějaké speciální dámské (uplé, či s výstřihem ).

k tričkům na Šebetov 2008

Aluško, dobře, nebudeme tě házet do jednoho pytle, ale máš i jiné vrtochy. (Tohle sem nešlo nedat). :P

Odesláno
Původně zaslal: vix

Původně zaslal: Aluška

Já taky hlasovala, že trička nechci. Bohužel klasické tričko využiji tak na sraze a nebo na spaní, jinak ne. Leda, že by se vyrobili nějaké speciální dámské (uplé, či s výstřihem ).

k tričkům na Šebetov 2008

Aluško, dobře, nebudeme tě házet do jednoho pytle, ale máš i jiné vrtochy. (Tohle sem nešlo nedat). :P

No jo no, já jsem prostě náročná :mad: .

Bohužel i to dámské tričko mi bylo na nic, ač nejmenší velikost, tak mi to bylo pořád nějak velké.....:bacha

Odesláno

Pokud má být dalším směrem vývoje v obuvnictví bota blížící se svým vzhledem kříženci mezi štaflemi a raketou, pak jsem opravdu velice rád, že nejsem žena a nemusím se bát, že když tohle nebudu nosit, tak jaksi vypadnu ze hry a pro muže se stanu nepřítažlivou.

Odesláno

jasně, protože nejvíc co nás rajcuje jsou přesně tyhle 20 centimetrový špalky, potom půlmetrový pyramidy na hlavě a vůbec všechny ty přehazovací, připínací a šněrovací serepetičky do kterých se ženská rve tak dlouho jako první tchajkonaut do skafandru na výstup do kosmu:D

[upravil dne 28.9.2008 corsair.cz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...