Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Môže mi niekto povedať čo mám robiť, kedď umyjem auto tak po pol hodine mi ostanú flaky po celom aute.Vobec sa neleskne a vyzera to hrozne.Môže mi niekto povedať čim by sa to dalo vylešťat??:)

Odesláno

měl sem u škodulky vypálenej lak od slunka na kapotě a střeše a když sem to přemastil tempem tak vypadala jedno barevně jako by právě vyjela z lakovny :-)

Odesláno

pokud mate u vas tvrdou vodu, tak jakmile je auto umyte, chce ho vytrit do sucha bud zminovanou jelenici, nebo se mi taky osvedcila uterka z mikrovlakna ( svedska nebo svycarska uterka se tomu taky rika myslim) pekne prejet cele auto, vzdy peclive vyzdimat a pak se fleky neudelaji

Odesláno

paráaaaaaaaada.Tak najblzsie ho umyjem vyutiram s tou jelenicou alebo utierkou a ešte si zoženem aj to tempo.

ešte dačo?? To tempo s nanáša ručne alebo s lešťičkou??:super

Odesláno
Původně zaslal: Tosko

paráaaaaaaaada.Tak najblzsie ho umyjem vyutiram s tou jelenicou alebo utierkou a ešte si zoženem aj to tempo.

ešte dačo?? To tempo s nanáša ručne alebo s lešťičkou??:super

tempo je dobry delat po mensich kouscich vlhkou molitanovou houbou a pak vylestit flanelem, ale tou lestickou by to slo asi taky, chce to mit hlavne navlhcenou tu houbu

Odesláno

To tempo je dobra vlhka molitanova houba a nejlip to delat nekde v garazi aby na to neslo slunko naneses to na auto a začni neak rozumne aby si sis nepretiral jiz nanesenou čast pak vezmes neco cuchycho dobra je zase molitanova houba a jedes a striras to zachle tempo a pak jen otres od zapomenutych kousku a auto je jak novy :-)

Odesláno

Jo tempo je masakr... Len kupuj to brousni tempo. Daji se totiz sehnat 2 druhy, jeden nema brusny efekt :)

A inac, jeste lehka pomoc. Kdyz doumivam auto, odmontuju jeden sterac, a s nim postiram vodu s rovnych mist na aute, jako strecha, kufr a podobne. Ostanou uplne suchi :)

Odesláno

respektive ten prvy druh tempa je na stary lak a ten druhy na novy.....:D tak to je uvedene na krabickach

Původně zaslal: Lubk0

Jo tempo je masakr... Len kupuj to brousni tempo. Daji se totiz sehnat 2 druhy, jeden nema brusny efekt :)

A inac, jeste lehka pomoc. Kdyz doumivam auto, odmontuju jeden sterac, a s nim postiram vodu s rovnych mist na aute, jako strecha, kufr a podobne. Ostanou uplne suchi :)

Odesláno

A po Tempe nezabudni auto aspoň 2x do roka dobre navoskovať kvalitným voskom. Ja to robím na jar a na jeseň. Predsalen vosk chrani lak pred slnkom, vodou aj sajrajtom z ciest.

Odesláno

cim voskujes...?

Původně zaslal: ivanh

A po Tempe nezabudni auto aspoň 2x do roka dobre navoskovať kvalitným voskom. Ja to robím na jar a na jeseň. Predsalen vosk chrani lak pred slnkom, vodou aj sajrajtom z ciest.

Odesláno

Teraz použivam TurtleWax na metalizu ale predtým na starom iba TurtleWax štandardný a som spokojný.

Ešte som si spomenul že existujú aj profesionali na čistenie imterierov a leštenie karoserii. Už tu bol aj odkaz. No ale to už niečo stojí.

Synovec pred predajom svojho BMW ho dal na jeden deň do opatery takýchto machrov a cena sa hneď zdvihla o 50 litrov lebo bolo vidieť že sa o auto dôkladne staral.:mrk

[upravil dne 25.9.2008 ivanh]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...