Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to blbi se zeptat protože jde o banalní záležitost jakou jsou žávky.Potreboval bych vyměnit žárovky na spz,jedná se o 406 kombi.

Nevím jak mám chytnout za ty plastový sklíčka?Už jsem to skoušel všelijak ale zatím nic,asito dělám špatně.

Odesláno
Původně zaslal: atsor

Je to blbi se zeptat protože jde o banalní záležitost jakou jsou žávky.Potreboval bych vyměnit žárovky na spz,jedná se o 406 kombi.

Nevím jak mám chytnout za ty plastový sklíčka?Už jsem to skoušel všelijak ale zatím nic,asito dělám špatně.

sklíčka-plastiky, rady praskaj , nejistějši je sundat tapec vrat a vycvaknout je zevnitř , je to prace na max 5min , jinak žarovka je stejna jako v obrysovkach , tedy 5W celosklo , tedy bezpatice.

Guest servisman
Odesláno

já si s tím hrál loni raději jsem sundal zadní tapic a žárovky tak v pohodě vyměnil,ale místo 5W jsem dal jen 3W drží dodnes a v pohodě.při sundaném tapicu se to lépe demontuje

Odesláno

Když nebude svítit osvětlení SPZ, nikdo Ti hlavu neutrhne a budeš aspoň v noci inkognito (pokud nemáš RZ, ta už je reflexní a pro zachování anonymity je potřeba jezdit v plískanicích a nemýt auto)

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Když nebude svítit osvětlení SPZ, nikdo Ti hlavu neutrhne a budeš aspoň v noci inkognito (pokud nemáš RZ, ta už je reflexní a pro zachování anonymity je potřeba jezdit v plískanicích a nemýt auto)

pokud jsi na STK tak jsi nevyhovující já to měnil protože mne nesvítila jedna a kolega byl vyhozen čili neprošel,kvuli RZ že mu nesvítí světýlka

Odesláno
Původně zaslal: honza406

Původně zaslal: Medvěd

pokud jsi na STK tak jsi nevyhovující já to měnil protože mne nesvítila jedna a kolega byl vyhozen čili neprošel,kvuli RZ že mu nesvítí světýlka

On ještě někdo jezdí na STK???

Guest servisman
Odesláno

a ty ne?? já byl loni a letos mne čeká Felcka od dcery :nevim

[upravil dne 21/9/08 honza406]

Guest servisman
Odesláno

aspoň mám jistotu co je s autem a na co se třeba pak zaměřit.Podfuky nesnesu

Odesláno

Jezdím též na STK a nikdy mi na nic nepřišli - přesto si ale myslím, že jsem v menšině (je veřejné tajemství, že na STK se odváží Ti, kteří mají auto v pořádku nebo aspoň mají snahu auto do férového stavu uvést - zbytek vytáhne pár bankovek a jezdí dál jako paní, která zbořila tento týden našeho kolegu u Brna (nebrzdící Tipo)

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Já mněnil na 406 sedanu,i na dvou kombajnech žárovky za diody,a šly ty sklíčka dole docela v pohodě.A na STK Vždy vše v pohodě:P Ale když jsem mněl 309tku,tak mně osvícení SPZ nikdy nefungovalo,a zástěrky sem taky nemněl,a ještě pár drobností a když sem se zeptal jestli mně pustí,a mněli blbé keci tak to vyřešily 200.- přímo do kapsi v kanále a byli sme spokojení oba dva:D

Odesláno

ja jsem nahodou loni na STK jel, rikam si ze bude sranda a preci jen nam ty auta nemladnou, tak at zkusi jestli je vse ok, teda ne vse, ale aspon brzdy a setla... :) no a byl jsem mile prekvapen, bylo v poradku i to co jsem myslel, ze je potreba v brzke dobe opravit... :super:super

edit: jnak zpatky k tematu, na kombiku to rozdelej ze vnitr a mas jistotu... my se sedanama mame nevyhodu, by jsme museli sundat naraznik, no a prave ted jsem si uvedomil, ze jsem ale pekne hloupej, ze kdyz jsem ho mel vcera sundany, tak jsem se na ty svetla mohl podivat -ale myslim ze sviti.. :myslim;)

[upravil dne 19/1/09 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

ja jsem nahodou loni na STK jel, rikam si ze bude sranda a preci jen nam ty auta nemladnou, tak at zkusi jestli je vse ok, teda ne vse, ale aspon brzdy a setla... :) no a byl jsem mile prekvapen, bylo v poradku i to co jsem myslel, ze je potreba v brzke dobe opravit... :super:super

edit: jnak zpatky k tematu, na kombiku to rozdelej ze vnitr a mas jistotu... my se sedanama mame nevyhodu, by jsme museli sundat naraznik, no a prave ted jsem si uvedomil, ze jsem ale pekne hloupej, ze kdyz jsem ho mel vcera sundany, tak jsem se na ty svetla mohl podivat -ale myslim ze sviti.. :myslim;)

[upravil dne 19/1/09 f3Rd@]

zarovky jsou vyměnit v pohodě jak na sedanu tak na breaku a nemusí se nic demontovat krom sklíčka.

• O 5 týdnů později...
Odesláno

no pekne tu pisete o stk co se tyka toho sklicka na breaku tak ha zmackni prstama za bok a a tahni ale jenom jedu stranu takze tahni jenom treba palcem a ukazovackem tlac k autu doufam ze to pisu srozumitelnea co se tyka sedanu tak to je snad jasne kazdemu kdyz je tam vybrani na zapaceni sroubovakem jinak mam take led i v osv.spz a bomba dobre to vypada a hlavne je to na veky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...