atsor Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Je to blbi se zeptat protože jde o banalní záležitost jakou jsou žávky.Potreboval bych vyměnit žárovky na spz,jedná se o 406 kombi. Nevím jak mám chytnout za ty plastový sklíčka?Už jsem to skoušel všelijak ale zatím nic,asito dělám špatně. Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: atsor Je to blbi se zeptat protože jde o banalní záležitost jakou jsou žávky.Potreboval bych vyměnit žárovky na spz,jedná se o 406 kombi. Nevím jak mám chytnout za ty plastový sklíčka?Už jsem to skoušel všelijak ale zatím nic,asito dělám špatně. sklíčka-plastiky, rady praskaj , nejistějši je sundat tapec vrat a vycvaknout je zevnitř , je to prace na max 5min , jinak žarovka je stejna jako v obrysovkach , tedy 5W celosklo , tedy bezpatice. Citovat
Guest servisman Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 já si s tím hrál loni raději jsem sundal zadní tapic a žárovky tak v pohodě vyměnil,ale místo 5W jsem dal jen 3W drží dodnes a v pohodě.při sundaném tapicu se to lépe demontuje Citovat
Medvěd Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Když nebude svítit osvětlení SPZ, nikdo Ti hlavu neutrhne a budeš aspoň v noci inkognito (pokud nemáš RZ, ta už je reflexní a pro zachování anonymity je potřeba jezdit v plískanicích a nemýt auto) Citovat
Guest servisman Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: Medvěd Když nebude svítit osvětlení SPZ, nikdo Ti hlavu neutrhne a budeš aspoň v noci inkognito (pokud nemáš RZ, ta už je reflexní a pro zachování anonymity je potřeba jezdit v plískanicích a nemýt auto) pokud jsi na STK tak jsi nevyhovující já to měnil protože mne nesvítila jedna a kolega byl vyhozen čili neprošel,kvuli RZ že mu nesvítí světýlka Citovat
Medvěd Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: honza406 Původně zaslal: Medvěd Když nebude svítit osvětlení SPZ, nikdo Ti hlavu neutrhne a budeš aspoň v noci inkognito (pokud nemáš RZ, ta už je reflexní a pro zachování anonymity je potřeba jezdit v plískanicích a nemýt auto) pokud jsi na STK tak jsi nevyhovující já to měnil protože mne nesvítila jedna a kolega byl vyhozen čili neprošel,kvuli RZ že mu nesvítí světýlka On ještě někdo jezdí na STK??? Citovat
Guest servisman Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 a ty ne?? já byl loni a letos mne čeká Felcka od dcery [upravil dne 21/9/08 honza406] Citovat
Guest servisman Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 aspoň mám jistotu co je s autem a na co se třeba pak zaměřit.Podfuky nesnesu Citovat
Medvěd Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Jezdím též na STK a nikdy mi na nic nepřišli - přesto si ale myslím, že jsem v menšině (je veřejné tajemství, že na STK se odváží Ti, kteří mají auto v pořádku nebo aspoň mají snahu auto do férového stavu uvést - zbytek vytáhne pár bankovek a jezdí dál jako paní, která zbořila tento týden našeho kolegu u Brna (nebrzdící Tipo) Citovat
Guest servisman Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 nejen Tipo ale kdysy i Punto viz Mondeo Citovat
Marcel505 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: Medvěd On ještě někdo jezdí na STK??? Dobrej vtip. Citovat
Maverick Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 A co je to ta STK? Ale ne, zatim jsem tam byl se všema autama a ztim bylo vždy vše v pořádku Citovat
Burisek Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 taky jezdím na STK jsem OK a zrvna nedávno jsem taky měnil žárovku na spztce a normálně lehce jsem jí chytnul kombinačkama a šla v pohodě.... Citovat
ladosak Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Já mněnil na 406 sedanu,i na dvou kombajnech žárovky za diody,a šly ty sklíčka dole docela v pohodě.A na STK Vždy vše v pohodě Ale když jsem mněl 309tku,tak mně osvícení SPZ nikdy nefungovalo,a zástěrky sem taky nemněl,a ještě pár drobností a když sem se zeptal jestli mně pustí,a mněli blbé keci tak to vyřešily 200.- přímo do kapsi v kanále a byli sme spokojení oba dva:D Citovat
f3Rd@ Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 ja jsem nahodou loni na STK jel, rikam si ze bude sranda a preci jen nam ty auta nemladnou, tak at zkusi jestli je vse ok, teda ne vse, ale aspon brzdy a setla... no a byl jsem mile prekvapen, bylo v poradku i to co jsem myslel, ze je potreba v brzke dobe opravit... :super edit: jnak zpatky k tematu, na kombiku to rozdelej ze vnitr a mas jistotu... my se sedanama mame nevyhodu, by jsme museli sundat naraznik, no a prave ted jsem si uvedomil, ze jsem ale pekne hloupej, ze kdyz jsem ho mel vcera sundany, tak jsem se na ty svetla mohl podivat -ale myslim ze sviti.. [upravil dne 19/1/09 f3Rd@] Citovat
čakom Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Původně zaslal: f3Rd@ ja jsem nahodou loni na STK jel, rikam si ze bude sranda a preci jen nam ty auta nemladnou, tak at zkusi jestli je vse ok, teda ne vse, ale aspon brzdy a setla... no a byl jsem mile prekvapen, bylo v poradku i to co jsem myslel, ze je potreba v brzke dobe opravit... :super edit: jnak zpatky k tematu, na kombiku to rozdelej ze vnitr a mas jistotu... my se sedanama mame nevyhodu, by jsme museli sundat naraznik, no a prave ted jsem si uvedomil, ze jsem ale pekne hloupej, ze kdyz jsem ho mel vcera sundany, tak jsem se na ty svetla mohl podivat -ale myslim ze sviti.. [upravil dne 19/1/09 f3Rd@] zarovky jsou vyměnit v pohodě jak na sedanu tak na breaku a nemusí se nic demontovat krom sklíčka. Citovat
qmysak Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 měl sem stejný problém ale nechtěl sem zlomit ti sklíčko tak sem kuchnul tapec a pak sem to celé světélko vycvaknul docela v poho Citovat
lada z kamerunu Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 no pekne tu pisete o stk co se tyka toho sklicka na breaku tak ha zmackni prstama za bok a a tahni ale jenom jedu stranu takze tahni jenom treba palcem a ukazovackem tlac k autu doufam ze to pisu srozumitelnea co se tyka sedanu tak to je snad jasne kazdemu kdyz je tam vybrani na zapaceni sroubovakem jinak mam take led i v osv.spz a bomba dobre to vypada a hlavne je to na veky Citovat
kajvet Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 ale dělal bych to v teple a né ted v těch mrazech,zmrzlé skllíčko je daleko víc náchylnější k prasknutí... (nikdy jsem tapec nesundával) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.