Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aspoň u sedana spredu zmena žiadna - tá chrómová mriežka sa za príplatok dala aj teraz, vzadu nové svetlá s bielou časťou a ináč tvarovaný nárazník. Viac je zmien, ktoré nevidno.

Odesláno

Ničeho nového jsem si na první pohled taky na tom faceliftu nevšiml a s motorama taky nic neudělali... takže pro mě žádný novinky tam nejsou :(

Odesláno

ted jsem koukal na AMR a tam to chvalili, ze se dali cestou ne prekopat cely vuz ale vylepsit v detailech stavajici.. coz se pry povedlo, nebyla rec jen o vzhledu ale i interieru a hlavne jizdnich vlastnostech..:)

Odesláno

Když jsem byl ještě kluk, byl v časopisu Automobil sáhodlouhý popis změn Škody 1000 MB, model 67: nové mřížky chlazení na blatníkách, větší termostat a elektrický teploměr chladící kapaliny. Zkrétka, soudruzi z MB byli stejně vynalézaví.

Odesláno

Ten zadní nárazník vypadá, jakoby v něm byl integrovaný výsuvný nosič na kola ala OPEL. Asi jen tak vypadá. Trošku mě to těší, že můj ročník 2005 vypadá skoro stejně.

[upravil dne 19.9.2008 Matuska]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...